Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Kızlar olumlu alanlar gönülden tebrik ediyorum. İnanın çok seviniyorum. Geçen transferimde tek tek negatif haberler gelmişti. Altıncı yedinci negatif haberden sonra benimki neden pozitif olsun diye düşünmüştüm. Şimdi üç gündür sık sık giriyorum ve pozitif haber okuyup duruyorum. Daha hiç negatif haber okumadım çok şükür. Şimdi de neden benimki de pozitif olmasın diyorum. Bana da umut oluyorsunuz.

Kızlar olumlu alanlar gönülden tebrik ediyorum. İnanın çok seviniyorum. Geçen transferimde tek tek negatif haberler gelmişti. Altıncı yedinci negatif haberden sonra benimki neden pozitif olsun diye düşünmüştüm. Şimdi üç gündür sık sık giriyorum ve pozitif haber okuyup duruyorum. Daha hiç negatif haber okumadım çok şükür. Şimdi de neden benimki de pozitif olmasın diyorum. Bana da umut oluyorsunuz.
İnşallah bu topik hepimize umut olur güzel şeyler okumaya, motive olmaya ihtiyacımız var 💜 Neden bizimki de pozitif olmasın? Olacak inşallah herşey çok güzel olacak 🙏

İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır tedavideyim iki kere yumurtam toplandı birinde boş çıktı birindede işlem bile görmedi son 2 aydır kistle uğraşıyorum ilaç kullandım kontrole gittiğimde olan kist geçmiş bu seferde diğer tarafımda vardı doktor bu yumurtada olabilir dedi adet leke gelince çoğalmadan hemen gel dedi dün gittim kan verdim e2 falan bu arada büyümüş kistim olmazsa aspire edip bu ay başlayalım çünkü 1 tane yumurtan var dedi kan sonucunu bekleyelim dedi kan sonucunda bizim kist diye baktığımız meğersem yumurtaymış hemen çatlatmama iğnesi vuruldum dün akşam 10 dada çatlatma iğnesi vuruldum yarın sabah opu olcam yumurta dolu çıkarsa alıp dondurcaklar boş çıkarsada aspire etcek dedim yine boş çıkar adet oluyorum bu değerlerle biz çok yumurta topladık değerlerin çok güzel dedi yani arkadaşlar uzun yazdım ama kafam karıştı bi yandan azda olsa adet oluyorum ama kara kara bir yandan yumurta var nasıl oluyor bu durumda olan oldumu merak ediyorum

Merhaba kızlar tüm yazdıklarınızı okudum bnde yazmak istedim.bnde ilk defa rabbim kısmet ederse bu ay başlicam tüp bebeğe.şuan iğneleri kullanıyorm perşembe günü kontrole gidecem hem heyecanlı hemde tedirginim çok farklı hissediyrm rabbim herkes maddi manevi yardımcısı olsn
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım ilk defa deneyeceğiz bu yüzden aynı hisleri paylaşıyoruz Allah bu sınavın üstesinden gelmemize yardim etsin, isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun ninşallah.💜

Benim de ayni gun transferim oldu test gününü bekliyorum inşallah pozitif alırım ben de, 7.gunden sonra her gün ara ara kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı girip çıkıyor tabi bunun neyle ilgili olduğunu pazartesi anlayacagim
İnşallah pozitif olur 💕 ben bütün hemşirelere sordum normal dediler.benimde senin gibi oldu

Gunaydin dun adet oldum bu sabah da doktora gittim. 1 tane 18 mm lik yumurta onden gidiyormus. Bu ayi atlayalim onumizdeki ay baslayalim dedi doktor. Ocak adetine kaldim.

X