Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Merhabalar bugun adet oldum yarin ilk dr kontrolum var bi aksilik çıkmassa yarin 4.tedavime bismillah diyip baslayacagim RABBIM BU YOLDAKI TUM ARKADASLARIMA YARDIM ETSİN ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN🙏🏼🌸
Amiin canım inşallah.🙏 Umarım bu defa olumlu sonuçlanır tedavin hayırlı olsun rabbim kucağını doldursun inşallah.💜

İnşallah pozitif olur 💕 ben bütün hemşirelere sordum normal dediler.benimde senin gibi oldu
Bu mesajınızla test öncesi umut olmustunuz bana çok şükür kanda pozitifi gördüm. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde devamını nasip etsin. İsteyen herkese Allah'ım tez zamanda bu mutluluğu yasatsin

Yok canim ne sakincasi bende kromozom bozuklugu var 9 ve 21.kromozonlarimda traslokasyon var normal.yolla gebelik olusuyo ama ya dusuyo yada karnimda oluyo saglikli dogma oranini cok az verdikleri icin tek cozum pgt tup bebek yaptirmak ama ondada pek basarili.olamadik 3 tedavimde sadece 1tane saglikli emriyo bulduk oda tutmadi nasip kismet insallah 4. Son olur henuz 22 yasindayim eger olmassada pes etmem asla gucum yettigince ugrasacagim😊😊

Kuzular transferimin 8. Günü mide bulantılarım var koku hassasiyetim var belirti olabilir mi ?
Canım umutladırmak istemem ama evet gebelik belirtisi. Benim transfer den 5-6 gün sonra aksamları mide bulantım oluyordu coo fena. Pozitif aldım ama düşükle sonuclandı malesef. Siz inş pozitif alıp saglıcakla kucaklarsanız bebeginizi
Şimdi 3.tedavi ye baslayacagım inş

Kızzlarrrr acil fikre ihtiyacım var. Bilen varsa nolur söylesin. Bugün transfer hariç 6. Gün. Dayanamadım kan verdim. Sonuç 2.2 . Daha önce en az yirmi kere kan vermişimdir hep 0 çıkıyordu. Donuk transferdi bu çatlatma iğnesi de olmadım. Sizce hamile miyim?????

Iyi geceler arkadaslar. Ben bu ay tup bebek yaptiracaktim. Ama gerek kalmadi. Bugun 7. Gundu reglimin gectigi. Test yaptim cikti cok şükür. Yarin da doktor muayenesine gidecem. 5 ydir bu günü bekliyordum. Deminden beri tum isteyenlere dua ediyorum rabbim gönlümüze gore versin insallah

Eklentiler

• 20191223_182831.jpg
    20191223_182831.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 41
X