-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.421
Sağlıkla devam etsin canım darısı bana bende pozitifi görürüm inşallahKızlar bugün kan verdim transferin 10. Günü beta HCG 177.7 çıktı çok şükür❤ Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin ❤
Amin canım inşallahSağlıkla devam etsin canım darısı bana bende pozitifi görürüm inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün kan verdim transferin 10. Günü beta HCG 177.7 çıktı çok şükür❤ Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin ❤
Canım tebrik ederim masallah sağlıkla kucağına al insaallahKızlar bugün kan verdim transferin 10. Günü beta HCG 177.7 çıktı çok şükür❤ Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin ❤
7.gün yapıp çıkanlar olmuştu canım insan çok arada kalıyor hem merak ediyor hem korkuyorBenim 16 aralıkta oldu salı günü transfer dahil 8.gün oluyor yapsam çıkar mı ki
Evet çok korkuyorum7.gün yapıp çıkanlar olmuştu canım insan çok arada kalıyor hem merak ediyor hem korkuyor
Benim 2.6 falan 7 yumurta toplandı ama 3 tanesı işleme gıdebildiYa benim 3_4 ay önce amh 1.7 yedi ama 5yumurta topladılar bu ay tedavide
Çok şükür canım sağlıkla ilerlesin rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallahKızlar bugün kan verdim transferin 10. Günü beta HCG 177.7 çıktı çok şükür❤ Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin ❤
İnşallah bu topik hepimize umut olur güzel şeyler okumaya, motive olmaya ihtiyacımız varKızlar olumlu alanlar gönülden tebrik ediyorum. İnanın çok seviniyorum. Geçen transferimde tek tek negatif haberler gelmişti. Altıncı yedinci negatif haberden sonra benimki neden pozitif olsun diye düşünmüştüm. Şimdi üç gündür sık sık giriyorum ve pozitif haber okuyup duruyorum. Daha hiç negatif haber okumadım çok şükür. Şimdi de neden benimki de pozitif olmasın diyorum. Bana da umut oluyorsunuz.
Amin canım inşallahÇok şükür canım sağlıkla ilerlesin rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır canım ilk defa deneyeceğiz bu yüzden aynı hisleri paylaşıyoruz Allah bu sınavın üstesinden gelmemize yardim etsin, isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun ninşallah.Merhaba kızlar tüm yazdıklarınızı okudum bnde yazmak istedim.bnde ilk defa rabbim kısmet ederse bu ay başlicam tüp bebeğe.şuan iğneleri kullanıyorm perşembe günü kontrole gidecem hem heyecanlı hemde tedirginim çok farklı hissediyrm rabbim herkes maddi manevi yardımcısı olsn
İnşallah sende görürsün pozitifi ben bugün yine test yaptircam. Çok adet ağrım var normal diolar ama korkuyorumCanım bu silik değil bariz belli dün konuşmuştuk hiç belirtim yok diyodun benimde yok inşallah bende görürüm pozitifi
İnşallah pozitif olurBenim de ayni gun transferim oldu test gününü bekliyorum inşallah pozitif alırım ben de, 7.gunden sonra her gün ara ara kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı girip çıkıyor tabi bunun neyle ilgili olduğunu pazartesi anlayacagim
Hiç bir belirtim yoktu, göğüslerimi kontrol etmekten acıyodu artık onlarda bile değişiklik olmadıDaha önce var mıydı bi belirti