- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.261
Çok uzak çekmişsin anlaşılmıyor canım ama bu sabahki testinde çizgi vardı bence yarın testi tekrarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet atesıne bılıyormuyuz kuzum29a göre bugün var günüm ateşim nasıl sence Papatyamaviss
Bilmiyorum ama regl olacağım zaman hep üşürüm ben şuan ateş basıyorumAdet atesıne bılıyormuyuz kuzum
29 a göre ıkı gün var daha düşecek olsa reglı olduğun günde dusebılır onemlı olan bat günü ve sonrasında ates düşmez ıse bıngo yıne ıkı gün öncesine yorum yapmak zor benım regl olup ta 36.9 a çıktığı da oldu atesımın gıbıBilmiyorum ama regl olacağım zaman hep üşürüm ben şuan ateş basıyorum
Hayır 29 günle 33 gün arası regl oluyorum ben yani 29 güne göre bugün bat günüm29 a göre ıkı gün var daha düşecek olsa reglı olduğun günde dusebılır onemlı olan bat günü ve sonrasında ates düşmez ıse bıngo yıne ıkı gün öncesine yorum yapmak zor benım regl olup ta 36.9 a çıktığı da oldu atesımın gıbı
Sağol canım inşallah düşmezAdet günü de dusebılır ıkı üç gün önceden de o fibellı olmuyor sadecekuzum ama atıyorum 36.4 düşerse ben derımkı kesın adet
Kaset test kaymış gibi ya açsana içiniKızlar şeytan dürttü uyandım test yaptım bu saatte erken gebelik silik çizgi çıktı kaset test yaptım sonra çizgi yok @fnd_50 diğer kızlar
ay denedim canım açamadım çok sıkı yapmışlar artık kan testi verdimKaset test kaymış gibi ya açsana içini
Hadi hayırlısı canimay denedim canım açamadım çok sıkı yapmışlar artık kan testi verdim
Ben de erkennn yaptim. Yani zaman geçmek bilmiyor her türlü stres. Pozitif ama acaba bişi olacak mı gibi beklemedeyim hep stresNegatif çıktı diye sinir olup atmıştım 5-7 dakika sonra atmadan da tek flashlı foto çektim. şimdi bakayım derken gördüm gibi. Of bir daha BAT'tan önce asla yapmıyacağım.
Papatyamaviss i etiketleyip sat ve bahtını yaz canım, hoş geldin hayırlı haberler olsunkızlar ben nasıl guruba giricem
Kız yapsan ya artık bi test yaa aşırı merak ediyorum seniKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
Bebiş soldan soldan geliyorKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsüm bu nasıl bişey
Kız yapsan ya artık bi test yaa aşırı merak ediyorum seni
Yaaaaa demesene öyleBebiş soldan soldan geliyor
Canım sadece yumurtlama günleri kullandım. İlişkiden 5 dakka önce sıkıyorsun vajinanin içine. Sonra devam. Bu kadar.bebekheyecani canm sen şu jeli nasıl kullanmıştın bende alıyım diyordum