- 9 Mart 2022
- 8.241
- 6.269
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.061
Benim gecikmem yok daha reglime 5 gün kaldıİnşallah bende bekliyorum 7ci gündeyim sen kaç gün geciktin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gecikmem yok daha reglime 5 gün kaldıİnşallah bende bekliyorum 7ci gündeyim sen kaç gün geciktin
Geçen aykileri buldum hepsini yüklüyorumBul bakalım çok önemli şu anda
Çok şükür canım sonuna kadar hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla devam eder inşallahBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin @pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an @Cgh destinesiaa @Deepblues melisaa93 @Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon @ekimm24 @Esveed @savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Varmış daha canım sabret bazen regli bir hafta geçince öğrenenler var herkesin hemen idrara yansımıyor güzel haberler var inşallahBenim gecikmem yok daha reglime 5 gün kaldı
Amiin inşallah evet sabrediyorum az kaldıVarmış daha canım sabret bazen regli bir hafta geçince öğrenenler var herkesin hemen idrara yansımıyor güzel haberler var inşallah
Hayırlı olsun inşallah bebiş senınledırHayır sadece o gün gördüğüm oldu ve başka olmadı ama ıslaklık hissi akıntı devamke ve arada esen mide bulantısı var
Bu testler tek tip üretilmiyor demek ki t1-t2 şeklinde ve diğer türlü olanı da var ve maalesef ki orjinal sahte ayrımını anlamak zor.Kızlar herkes toplansın fotoğrafları atıyorum. Şu an adamın elinde olan ürün bu. İlk defa sahte ürün şikayeti alıyoruz dedi. Mavi olan testleri sordum. O dönem mavi plastik kullanıldı dedi. Testler Çin de üretiliyormuş. T1 ve T2 yazanları sordum onlar da dönem dönem üretiliyor dedi. Bozuk ürün olabilir dedi. Çok özür diledi.ürünleri numune gönderin inceleyelim dedi. Ben 200 kişinin adına konuşuyorum dedim. İnsanlar bu dönemde hassas oluyo çocuk sahibi olmayı beklerken dedim. Ve malesef böyle testlerle karşılaştık dedim. Amacımız sizi suçlamak değil ama sahtesini yapan varsa ilgilenin dedim.
Çok ilginç yaaKızlar herkes toplansın fotoğrafları atıyorum. Şu an adamın elinde olan ürün bu. İlk defa sahte ürün şikayeti alıyoruz dedi. Mavi olan testleri sordum. O dönem mavi plastik kullanıldı dedi. Testler Çin de üretiliyormuş. T1 ve T2 yazanları sordum onlar da dönem dönem üretiliyor dedi. Bozuk ürün olabilir dedi. Çok özür diledi.ürünleri numune gönderin inceleyelim dedi. Ben 200 kişinin adına konuşuyorum dedim. İnsanlar bu dönemde hassas oluyo çocuk sahibi olmayı beklerken dedim. Ve malesef böyle testlerle karşılaştık dedim. Amacımız sizi suçlamak değil ama sahtesini yapan varsa ilgilenin dedim.
bak bu da reglken yapıp attığınKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim ya Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @Safransari @trkn0709 @TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
T1 ve T2 bizim ürünümüz değil dediBu testler tek tip üretilmiyor demek ki t1-t2 şeklinde ve diğer türlü olanı da var ve maalesef ki orjinal sahte ayrımını anlamak zor.
Çok daha başarılı ama deseydinT1 ve T2 bizim ürünümüz değil dedi
Hahahahah diyemedim tabiÇok daha başarılı ama deseydin
Neeeeeee abooo en güvendiğimiz ahahhahahajhaja gülmeli miyim ağlamalıyım bilemedimT1 ve T2 bizim ürünümüz değil dedi