-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.041
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kuzuHayırlı olsun canım :) benimde beta 44.20 çıktı.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kuzunKızlar beta 30 çıktı
bat:yarın
Rabbim isteyen herkese versin
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kuzu
Senden haber bekliyoruz canım. Mutlaka bizi bilgilendirKızlar ben artımed i aradım. Sahte testleriniz var dedim. Biriyle görüştüm ordan. Onların ürettiği testlerin fotoğrafını istedim. Atıcak şimdi bana. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Hayır sadece o gün gördüğüm oldu ve başka olmadı ama ıslaklık hissi akıntı devamke ve arada esen mide bulantısı varÇok şükür canımPeki lekelenme devam etti mi
Allah’ıma şükürler olsun oh be çok şükürBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an @Cgh @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 @Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon @ekimm24 @Esveed @savascii @sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Kız senin Allah’ına kurban beeeeeee helalin varKızlar ben artımed i aradım. Sahte testleriniz var dedim. Biriyle görüştüm ordan. Onların ürettiği testlerin fotoğrafını istedim. Atıcak şimdi bana. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Altta çizgi çıkarmayan canımÜstteki mi sahte
İnşAllahhhh reglimi bekliyorum inat ettim test yapmıcam dahaCanım benimde kızımda başladı taki dogum edene kadar aşırı yoruluyordum uzandıgın yerde çarpıntım oluyordu inşallah seninkide bir belirtidir
Attığım fotoğrafları delil olarak atabilirsin canım ambalaj olsun aynı idrarla aynı anda yapılan testler olsun her türlü paylaşıma açığım gonderebilirizKızlar ben artımed i aradım. Sahte testleriniz var dedim. Biriyle görüştüm ordan. Onların ürettiği testlerin fotoğrafını istedim. Atıcak şimdi bana. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an @Cgh @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 @Mervenur277 @melegim can @ElizabethHarmon @ekimm24 @Esveed @savascii @sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Herhalde yanlarına kalmayacak. Bana atın şimdi o test ve paket fotoğraflarını adama atıcamKız senin Allah’ına kurban beeeeeee helalin varhepimizin sesi oldun
Aşkım tekrar at bana o test fotoğraflarını ileticem adama ambalaj ve test fotoğrafıAttığım fotoğrafları delil olarak atabilirsin canım ambalaj olsun aynı idrarla aynı anda yapılan testler olsun her türlü paylaşıma açığım gonderebiliriz
İnşallah bende bekliyorum 7ci gündeyimİnşAllahhhh reglimi bekliyorum inat ettim test yapmıcam daha
Ya sinirimden silmiştim burada çok paylaştım ama. Bulmaya çalışacağımKızlar hepiniz elinizdeki yanlışta çıkan ürün fotoğraflarını atar mısınız bana. Etiketleyemiyorum şimdi kim kullandı tam hatırlamıyorum.
Bul bakalım çok önemli şu andaYa sinirimden silmiştim burada çok paylaştım ama. Bulmaya çalışacağım