Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar Bi şeyler paylaşmak istıyorum
Ben 2 aydır deniyorum ve bu ay ovü kullandım hatırlayan arkadaslar bilir.

9 gün pik kaldım çatlama olmadı ama halbukı olmuş
İnnovita ovü ve hcg testlerını şiddetle tavsiye ediyorum.
Benim beta 5 iken bile bna gecen persembe silik çizgi çıkardı

Bu ay kupkuru Bi ay gecırdım. Halaa zerre akıntım yok
Demekki çatlama olsada akıntı olmayabılıyomuş.
Kadın vucudunda Hersey mübah ve tüm bünyeler farklı.
Rabbim hayırlısını versın
Kim senın kucagı boş kalmasın inş.

Artımed hassas dediniz diye alayım demiştim. Eczaneden aldım. Baktım pakette artımed yazıyor. Şüphelenmedim açıkçası sahtedir diye. 5 tane aldım bi de. Neyse başka testle yaparım artık
Canım artımedin orijinali normalde çok hassas ve doğru çıkarıyor ben orijinalini yaptığımda negatif gösterdi sahtesini yaptığımda pozitif gösterdi. Hatta adetin 5. Günü sırf merakımdan yaptım onda bile çizgi çıkardı mal test hala aklıma geldikçe sövüyorum. Orijinal artımed t1 t2 yazanlar var ya onlar orijinal

Biliyorum bebişim hatırlıyorum onu.

Kızlar bende bugün ateşölçer alacağım hangi tarz alayım önerdiğiniz marka var mı
Benimki bu. Eczaneden aldırmıştım eşime. İşimi görüyor ama ışıklı olanları varmış onlara da bakabilirsin. Sabah erken saatte ölçüm yaptığımız için hava karanlık oluyor telefon feneri ile ölçmek zorunda kalıyoruz dimi kanka Papatyamaviss

Eklentiler

• 122C9753-11BC-445C-853F-44176885C339.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 47
Isıklı olan braun çok pahalıymış sorma uğraş dur sabah sabah ben havuç yıyemmı avokado yıyemmı napıım napıım ben ansızın yakaladı benı bu yumurta

Evet ya telefon ışığıyla yapıyorum ben de

Isıklı olan braun çok pahalıymış sorma uğraş dur sabah sabah ben havuç yıyemmı avokado yıyemmı napıım napıım ben ansızın yakaladı benı bu yumurta
Valla ışıksızı da iş görüyor o zaman devam kanka ye gitsin canın ne istiyorsa ben bu ay ne havuç ne avokado ne bir şey yemedim vallahi saldım bu ay düzgün kahvaltı bile yapamadım okula giderken gelince tost most geçiştirdim sıfır vitamin Mfk bile içmedim bu ay çok saldım çok . Sporumu da yapamadım. Bir ben domuz gribi olunca bir oğlum olunca hiç bir şey yapamadım. Sadece ilişki günlerine devamke. Ama umudum yok bu aydan.aha oldu 15. Gün daha tık yok. Gerçi zaten 16-18 civarları oluyor genelde yumurtlamam. İnşallah 20 lere sarkmaz

Nasıl oldunuz canım? Kuzucuğun toparlanabildi mi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…