- 25 Şubat 2011
- 6.374
- 7.218
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.001
Aminn darısı sana inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım inşaşşllhhh isteyen herkese nasip et rabbimHayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah
tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşaallahEvett bebiş 41 çıkmış
Çok sağol canım darısı sana inşallahtebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşaallah
Çok üzgünüm bunu söylemeyi hiç istemezdim ama canım ben yandım sen yanma. Biraz daha bekle başka marka varsa elimde onunla yap derimDeme ya
bat yarın bekliyorum cumartesi test negatifti iki gündür kahve akıntım var yarın gelir regl gelmezse bi daha test yaparım bakalım umudum yok ama nasipÇok sağol canım darısı sana inşallah
Canım artımedin orijinali normalde çok hassas ve doğru çıkarıyor ben orijinalini yaptığımda negatif gösterdi sahtesini yaptığımda pozitif gösterdi. Hatta adetin 5. Günü sırf merakımdan yaptım onda bile çizgi çıkardı mal test hala aklıma geldikçe sövüyorum. Orijinal artımed t1 t2 yazanlar var ya onlar orijinalArtımed hassas dediniz diye alayım demiştim. Eczaneden aldım. Baktım pakette artımed yazıyor. Şüphelenmedim açıkçası sahtedir diye. 5 tane aldım bi de. Neyse başka testle yaparım artık
Var bebişim başka marka da var onla yaparım ya da ateşi takip ederimÇok üzgünüm bunu söylemeyi hiç istemezdim ama canım ben yandım sen yanma. Biraz daha bekle başka marka varsa elimde onunla yap derim
Biliyorum bebişim hatırlıyorum onu.Canım artımedin orijinali normalde çok hassas ve doğru çıkarıyor ben orijinalini yaptığımda negatif gösterdi sahtesini yaptığımda pozitif gösterdi. Hatta adetin 5. Günü sırf merakımdan yaptım onda bile çizgi çıkardı mal test hala aklıma geldikçe sövüyorum. Orijinal artımed t1 t2 yazanlar var ya onlar orijinal
Benimki bu. Eczaneden aldırmıştım eşime. İşimi görüyor ama ışıklı olanları varmış onlara da bakabilirsin. Sabah erken saatte ölçüm yaptığımız için hava karanlık oluyor telefon feneri ile ölçmek zorunda kalıyoruz dimi kankaKızlar bende bugün ateşölçer alacağım hangi tarz alayım önerdiğiniz marka var mı
Isıklı olan braun çok pahalıymışBenimki bu. Eczaneden aldırmıştım eşime. İşimi görüyor ama ışıklı olanları varmış onlara da bakabilirsin. Sabah erken saatte ölçüm yaptığımız için hava karanlık oluyor telefon feneri ile ölçmek zorunda kalıyoruz dimi kankaPapatyamaviss
Evet ya telefon ışığıyla yapıyorum ben deBenimki bu. Eczaneden aldırmıştım eşime. İşimi görüyor ama ışıklı olanları varmış onlara da bakabilirsin. Sabah erken saatte ölçüm yaptığımız için hava karanlık oluyor telefon feneri ile ölçmek zorunda kalıyoruz dimi kankaPapatyamaviss
Kız Allah ne verdiyse ye gitsinIsıklı olan braun çok pahalıymışsorma uğraş dur sabah sabah ben havuç yıyemmı avokado yıyemmı napıım napıım ben ansızın yakaladı benı bu yumurta
Önce gıdeyım de akşam kocayı ayartayımKız Allah ne verdiyse ye gitsin
Valla ışıksızı da iş görüyorIsıklı olan braun çok pahalıymışsorma uğraş dur sabah sabah ben havuç yıyemmı avokado yıyemmı napıım napıım ben ansızın yakaladı benı bu yumurta
Hahahha yalnız değiliz şu yolda verdiğimiz mücadeleler kitap olurEvet ya telefon ışığıyla yapıyorum ben de
Nasıl oldunuz canım? Kuzucuğun toparlanabildi mi birazValla ışıksızı da iş görüyoro zaman devam kanka ye gitsin canın ne istiyorsa ben bu ay ne havuç ne avokado ne bir şey yemedim vallahi saldım bu ay düzgün kahvaltı bile yapamadım okula giderken gelince tost most geçiştirdim sıfır vitamin Mfk bile içmedim bu ay çok saldım çok . Sporumu da yapamadım. Bir ben domuz gribi olunca bir oğlum olunca hiç bir şey yapamadım. Sadece ilişki günlerine devamke. Ama umudum yok bu aydan.aha oldu 15. Gün daha tık yok. Gerçi zaten 16-18 civarları oluyor genelde yumurtlamam. İnşallah 20 lere sarkmaz