- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.021
Ben hamileyken bile gösteremeyen test. orjinal ve çakma olan artimed.Biliyorum bebişim hatırlıyorum onu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamileyken bile gösteremeyen test. orjinal ve çakma olan artimed.Biliyorum bebişim hatırlıyorum onu.
Ben iyiyim canım ama oğlum çok kötüydü iki üç gündür 40 dereceyi gördük ateşte. Kucaklayıp kucaklayıp duşa soktum şuruplar veriyorum o kadar inatcı ateş ki zor indi. Dün gece ateşlendi en son gece acile gittik rapor aldım evdeyiz birkaç gün. Bugün çocuk doktoruna gideceğiz inşallah dinlenir toparlanır iştah yoktu zaten şimdi hiçbir şey yemiyor şurupları tok vermem gerekirken mecbur aç veriyorum sabah uyandık Şuana kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim ama ara ara öksürük başladıNasıl oldunuz canım? Kuzucuğun toparlanabildi mi biraz
Herkese aynı oranda gösteriyor çizgiyi ya çok ilginç bir testBen hamileyken bile gösteremeyen test. orjinal ve çakma olan artimed.
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım çok çok sevindimKızlar beta 30 çıktı
bat:yarın
Rabbim isteyen herkese versin
Valla hayal kırıklığı yaBen hamileyken bile gösteremeyen test. orjinal ve çakma olan artimed.
Kıyamam yaa helak oldu ateşten yavrumm çok şükür inşallah çıkmaz ateşi bı daha. Canım benim oğlum alerjik astımli sürekli hasta olur. Boğazı aciyorsa once pastil veriyorum ağzına biraz boğazı yumuşayınca çorba iciriyorum 3-5 kaşık ne kadar icebilirse. Belki denersin sizde de işe yararBen iyiyim canım ama oğlum çok kötüydü iki üç gündür 40 dereceyi gördük ateşte. Kucaklayıp kucaklayıp duşa soktum şuruplar veriyorum o kadar inatcı ateş ki zor indi. Dün gece ateşlendi en son gece acile gittik rapor aldım evdeyiz birkaç gün. Bugün çocuk doktoruna gideceğiz inşallah dinlenir toparlanır iştah yoktu zaten şimdi hiçbir şey yemiyor şurupları tok vermem gerekirken mecbur aç veriyorum sabah uyandık Şuana kadar ateşi çıkmadı şükür takipteyim ama ara ara öksürük başladı
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı olsun canım :) benimde beta 44.20 çıktı.
bende extra bısey yapmadım spora fln basladım ama o da kılo oldugu ıcın bıraz toplanayım dıye haftada 500grm gıtmıs hepı tıou zaten sımdı bır haftada bes gun yaptım pazar dınlendım cuma bıde yapmadım sımdı salmammam devam etmem ıcın sebep lazım benım bu aralar olursa senle denk dusecegız gıbıValla ışıksızı da iş görüyor o zaman devam kanka ye gitsin canın ne istiyorsa ben bu ay ne havuç ne avokado ne bir şey yemedim vallahi saldım bu ay düzgün kahvaltı bile yapamadım okula giderken gelince tost most geçiştirdim sıfır vitamin Mfk bile içmedim bu ay çok saldım çok . Sporumu da yapamadım. Bir ben domuz gribi olunca bir oğlum olunca hiç bir şey yapamadım. Sadece ilişki günlerine devamke. Ama umudum yok bu aydan.aha oldu 15. Gün daha tık yok. Gerçi zaten 16-18 civarları oluyor genelde yumurtlamam. İnşallah 20 lere sarkmaz
Bugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
oh beee kuzum ben rahatladım vallahı senınle senınle mınık mınık buyuyor anneeesııBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Çok şükür canım Peki lekelenme devam etti miBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Yaaa tasu çok sevindim çok çok hem de. Darısı diğer kuzularimizjn başına ..sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
İnşallah kuzum inşallah ne zaman gideceksin doktora tekrarBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Üstteki mi sahteBen hamileyken bile gösteremeyen test. orjinal ve çakma olan artimed.
Ya maşallahBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
MaşAllah canım benimBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Maşallah çok sevindimBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Ayyy ne güzel kırmızı kırmızı göz kırpıyor bebiş bizeeeBugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar
Bugün kurstan gelince bu testi yaptım, inşallah bebiş benimleRabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can ElizabethHarmon ekimm24 Esveed savascii sevayd bebekheyecani Bir hayale yolculuk ve diğer canım kızlar