- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.821
Olack kuzum o bebişler buraya gelecek üzülmeBenimde öyle 1 buçuk senedir mental olarak çöküşteyim, ölmedik ama hayattada değiliz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olack kuzum o bebişler buraya gelecek üzülmeBenimde öyle 1 buçuk senedir mental olarak çöküşteyim, ölmedik ama hayattada değiliz
Amin bebişim inşallahİnşallah bebem bari sen güzel haberleri ver aşko
bebekheyecani ay tamda bahsettigin yerlerde benimde sivilcelerim çıktı hepsi uçlu olmasa bile kırmızı benek benek çok sinirim bozuldu ilaçlara ignelere baglamistim. Her ikinizde pozitifmisiniz sivilceli olarak ?? Ona göre umutlamacagimBenim her adetim de illa ki bı tane çıkardi.ordan anlardım . Şuan pozitif ve birden çok sivilce var ilaca bağladım ben
Bilmiyorum ki test yapmadım henüz bat 29-30 bekliyorumbebekheyecani ay tamda bahsettigin yerlerde benimde sivilcelerim çıktı hepsi uçlu olmasa bile kırmızı benek benek çok sinirim bozuldu ilaçlara ignelere baglamistim. Her ikinizde pozitifmisiniz sivilceli olarak ?? Ona göre umutlamacagim
Hayırlısı olsun benim bat 31. Kan verme günüm 30 u heycanlandimmBilmiyorum ki test yapmadım henüz bat 29-30 bekliyorum
Benim pozitif..inşallah sizlerindebebekheyecani ay tamda bahsettigin yerlerde benimde sivilcelerim çıktı hepsi uçlu olmasa bile kırmızı benek benek çok sinirim bozuldu ilaçlara ignelere baglamistim. Her ikinizde pozitifmisiniz sivilceli olarak ?? Ona göre umutlamacagim
Yaaa hayırlı olsun sağlıcakla kucaklasin insallahhh inşallahBenim pozitif..inşallah sizlerinde
Hepimiz heyecanla bekliyoruz inşallah güzel olurHayırlısı olsun benim bat 31. Kan verme günüm 30 u heycanlandimm
Amin inşallahBenim pozitif..inşallah sizlerinde
Canım çok sevindim inşallah bebiş geliyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberler hep olsun bende başladım dün itibariyle bakalımBen umut vadediyorum canım, adetim 5 gün geçti. Testler silik ama takmıyoruz, içimizi ferah tutuyoruz, bebişi sağlıkla huzurla bekliyoruz sen nasılsın başladın mı çalışmalara
İnşallah bu ay olur canım o zaman ocak ayında görüşmek üzereCanim tasuu inşallah hamile.
Bizde çabalıyoruz hala
Hayırlısı canım, Rabbim en güzel vakitte mucizenin sana gönderecek ve sen bile inanamayacaksın yeni ay yeni umutlarKızlar ben o kadar belirtiye ragmen kırmızlıları gördüm sabahda ateşim 36.2 ye düşmüştü 2 saat sonra adet oldum malesef ocak ayına transfer oldum
İnşallah canı yaa hayırlıs diyelimHayırlısı canım, Rabbim en güzel vakitte mucizenin sana gönderecek ve sen bile inanamayacaksın yeni ay yeni umutlar
Olack kuzum o bebişler buraya gelecek üzülme
Ben geçtim Ocak grubuna bileİnşallah bu ay olur canım o zaman ocak ayında görüşmek üzere
Amin canım benim cümlemizden inşallahAllah razı olsun sizden bende burayı yakın bulduğum için soruyorum habire bir şeyler Allah sizlerinde gönlünüzden geçeni nasip etsin
Nasip canım benimde regl ağrıları başladı gibi iki güne bende ocakta olurumKızlar ben o kadar belirtiye ragmen kırmızlıları gördüm sabahda ateşim 36.2 ye düşmüştü 2 saat sonra adet oldum malesef ocak ayına transfer oldum
bazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canımNasip canım benimde regl ağrıları başladı gibi iki güne bende ocakta olurum
İsim yazmistim da tarih yoktu ekleyelim aaa senin reglin geldi miMervenur277 canım beni ocak ayına eklemişmiydin sat 25 aralık bat 21 ocak ya bismillah
Ya o kadar belirtiye gölge çizgilere ragmen geldi canımİsim yazmistim da tarih yoktu ekleyelim aaa senin reglin geldi mi