Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benim her adetim de illa ki bı tane çıkardi.ordan anlardım . Şuan pozitif ve birden çok sivilce var ilaca bağladım ben
bebekheyecani bebekheyecani ay tamda bahsettigin yerlerde benimde sivilcelerim çıktı hepsi uçlu olmasa bile kırmızı benek benek 🤦🏻‍♀️ çok sinirim bozuldu ilaçlara ignelere baglamistim. Her ikinizde pozitifmisiniz sivilceli olarak ?? Ona göre umutlamacagim 😂😂

bebekheyecani bebekheyecani ay tamda bahsettigin yerlerde benimde sivilcelerim çıktı hepsi uçlu olmasa bile kırmızı benek benek 🤦🏻‍♀️ çok sinirim bozuldu ilaçlara ignelere baglamistim. Her ikinizde pozitifmisiniz sivilceli olarak ?? Ona göre umutlamacagim 😂😂
Bilmiyorum ki test yapmadım henüz bat 29-30 bekliyorum 😊

Benim pozitif..inşallah sizlerinde 🤗🤗🤗

Ben umut vadediyorum canım, ♥️♥️adetim 5 gün geçti. Testler silik ama takmıyoruz, içimizi ferah tutuyoruz, bebişi sağlıkla huzurla bekliyoruz 🤲 sen nasılsın başladın mı çalışmalara👀
Canım çok sevindim inşallah bebiş geliyor:KK71:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberler hep olsun bende başladım dün itibariyle bakalım😊

Nasip canım benimde regl ağrıları başladı gibi iki güne bende ocakta olurum😥
😓😓bazen gerçekten sıklıyor insan ama ya sabır diyorum. Neyse bu ay ilk defa adet gününden itibaren ateş takibi yapacagım o yönden heycamlıyım ateş gerçekten biliyor bu işi sabah direk düştü ve adet geldi canım

X