Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım öğleden önce gittim özel hastaneye doktor herşey yolunda henüz kese görünmüyor rahim kalinlasmis beta seviyen güzel kanama alanı yok devlet hastanesi cihazları eski yanlış görmüşlerdir diyor 28 Aralık'ta gel keseyi görelim dedi doktorum. Çok şükür kızlar 🙏

fnd_50 fnd_50 T TASUU
Allahım şu gün aldığım en güzel haber diyebilirim çok sevindim canım benim çok şükür vallaha insanı kalpten götürecekler boşuna strese sokuyorlar ya.

Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum Mervenur277 Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss T TASUU bebekheyecani bebekheyecani melegim can melegim can pozitifbiri pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Yaa ben size demedim mi ikinizi alıp öyle gidecem melegim can melegim can

Allahım şu gün aldığım en güzel haber diyebilirim çok sevindim canım benim çok şükür vallaha insanı kalpten götürecekler boşuna strese sokuyorlar ya.
Sağol canım. Aynen öyle walla. progestan fitil falan vermedi Allah'tan ben kullanırdım ve boşu boşuna vücuda ilaç yüklerdim

İşte benimde öyledi ama sümüksü kısım içinde turunculuk çok azdı, sizin bata daha var belki yerleşmedir canım🤲🤲🤲
İnşallah öyledir kuzum bir kere gelmiş kahverengi oda yeni gördüm kıvamı kan gibi değil ama sumuksuydu korkmaya başladım valla inşallah bebişim bana tutunuyordur

İnşAllah yerleşmedir canım zaten tam yerleşme zamanın. Devamı gelecek mi takip et bakalım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum sana sıkı sıkı tutunuyordur 🥰
Evet takipteyim kuzum lavaboya gittim bir şey yok afedersin iç çamaşırımda kahverengi yapışkan gibiydi inşallah dediğiniz gibi yerleşmedir dualarınızi eksik etmeyin 🙏🏻🥺

Kizlar az önce sümüksü yapışkan kıvamda kan gelmiş ya korkmalı mıyım 🥺hiç başına gelen oldu mu
Canım benim regliye iki gün kala sıvı bi akıntıyle hafif bir leke gelmişti kızımdada öyle olmuştu hatta lekeyi görünce gittiğimde sadece kese gözükmüştü ondan yerleşme kanaması diyorlar inşallah seninkide öyledir 🤲

Canım benim regliye iki gün kala sıvı bi akıntıyle hafif bir leke gelmişti kızımdada öyle olmuştu hatta lekeyi görünce gittiğimde sadece kese gözükmüştü ondan yerleşme kanaması diyorlar inşallah seninkide öyledir 🤲
Benimkinde hiç sivilik yok canım sulu değil yapiskanimsi inşallah yerleşmedir sağol aciklaman için ♥️🙏🏻

X