- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.361
Çook teşekkür ederim bilgilendirme için.. ateş takibini bu ay ilk defa yapıyorum. Ben geçen ay ovu. testini yeni yaptım da koyuyken yumurta olgun çatlayınca silikleşiyor diye biliyordum ondan kafam karıştı. Yumurta çatladıysa neden hala koyu :/ 2 kere mi yumurtluyom napıyom :) Allah'ım inşallah ikiz olur birini bulamadım daha da gözüm ikizde bir de hey allahım:) Siz de canınızı sıkmamaya çalışın rabbim doğru zamanda en hayırlısını verir inşallah sizlere de bizlere de inş.Ateşin düştüğünde yumurta çatlamış oluyor yumurta da artık en fazla 24 saat yaşıyor yani bugün de şansınız var diye düşünüyorum. Çünkü yumurtlama olayı gittikten sonra yumurtlama sürecinden sonra ateş yükseliyor ve adete kadar yüksek kalıyor. Benim geçen ay ateşin düştüğü gün inanılmaz kasık ağrım oldu gündüz. Ve bol akıntım vardı. Yumurtlamayı çok hissettim. Akşamına da ilişki oldu. Ateş tablomu bırakıyorum buraya. 18. Gündü yumurtamın olduğunda yani. O gün ilişki oldu. Öncesinde de 16 ve 14. Günlerde olmuştu ilişki. Yumurtlamayı yakaladım gebelik testinde de pozitifi gördüm ama maalesef kimyasal oldu düşük oldu tutunamadı.