Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir şey söylemek istememiştim ama prodoctor beni de yakmıştı çok net çizgi görmüştük burda herkesle sonra booom adet olmuştum hayatımın şokuydu. Sonra sahte artımede denk gelişim iki aydır da onlar yakmıştı beni. İmtihanım testlerden gidiyor ama bu son zamanlarda çok çoğaldı şikayet etmek lazım gerçekten
Evet ya kesinlikle öyle benimde son zamanlarda yaptığım testler hep silik cikiyor onceden asla cikmazdi

Çıkar canım

Ben de geçen hafta ateşli grip geçirdim bol bol dinlenmeye çalış canım

Sürdüm inşallah en yakın zamanda sizin de haberinizi alırız kuzum😌🥰

Geleceğim grubuna :KK66:

Senelerdir ilk defa ateş ölçmeye başladım tum bebislerin ateş tablosu oldu sayende :KK66:

Canım hiç ama hiç belirtim yok, bir tek canım acı yemek istiyor oğlumda da olmuştu :KK66:
1.2 beta hcg moraller bozuk

Kızlar bi şey sorucam ateş ölçen arkadaşlar özellikle bugün ben sabah kalktıktan sonra abdest aldım mutfakta bi iki iş yaptım namaz kıldıktan sonra ateş ölçmek geldi aklıma 36.4 çıktı, yorumlayabilir misiniz yani yataktayken ölçünce daha mı yüksek çıkıyo abdestle hareketle azalmış olabilir mi
Abdestle azaliyor

belirtilerimde şunlar bugüne kadar bel ağrısı vardı yumurtlamadan beri geçmedi oturduğum yerden çalışıyorum ondandır dedim koronadan şüphelendim grip bile çıkmadı kasıklarım ağrıyor bayadır ama sanki seğirme gibi ara sırada sancı adet olmuşum sanki o akıntı hissi bile var ama akıntım hiç yok olmadı göğüslerim çok hassas değil az biraz işte uçların bazen ağrıyor ara sıra ateşim yükseliyor gibi geliyor ama hiç ölçmedim sadece yanma hissediyorum ama ellerim ayaklarım buz gibi birde dün gece midemden uyurken ekşi su yükseldi o kadar ki uykumdan uyandım su içtim nasıl ama yetmedi birde gazoz içtim içim yanmış resmen sabah dişlerimi fırçalarken de mide bulantısı yaşadım kokuları acayip net alıyorum ve hepsi çok iğrenç geliyor.

Kızlar kırmızı kartı yedim ocak ayına geçiş yapıyorum asla ayağımı sürümeden geçiyorum. Umarım daha az kişi ile ocakta karşılaşırız, hepinizi seviyorum inşallah bol gebeli bir grup olarak kapatmış oluruz. ❤🤗🤰✋
Canım benim seni kocaman öpüyorum😘😘, güzel haberlerini yakın zamanda alacağıma çok inanıyorum🤲 Allah'a emanet ol🤲

Kızlar erken gebelik belirtilerinizi yazar misinjz
Canım benim en belirgin belirti göğüslerinin büyümesi ve adete yakın küçülmememsi ama ağrı yok. Bir de her ay çıkan sivilcemin cıkmamış olması bazen e gün önce bazen bir gün önce çıkardı.
Ama sırt bel agrısı desen offf ne ağrı ama hamileliği yormazdım mesela

Canım benim seni kocaman öpüyorum😘😘, güzel haberlerini yakın zamanda alacağıma çok inanıyorum🤲 Allah'a emanet ol🤲
Amin bebeğim inşallah öyle olsun. Sende inşallah çok keyifli bir gebelik geçirir ve seneye tek bir avazla bebişini kucağına almak nasip olsun. Kocaman öpüyorum ikinizide 🤗💋🤰

belirtilerimde şunlar bugüne kadar bel ağrısı vardı yumurtlamadan beri geçmedi oturduğum yerden çalışıyorum ondandır dedim koronadan şüphelendim grip bile çıkmadı kasıklarım ağrıyor bayadır ama sanki seğirme gibi ara sırada sancı adet olmuşum sanki o akıntı hissi bile var ama akıntım hiç yok olmadı göğüslerim çok hassas değil az biraz işte uçların bazen ağrıyor ara sıra ateşim yükseliyor gibi geliyor ama hiç ölçmedim sadece yanma hissediyorum ama ellerim ayaklarım buz gibi birde dün gece midemden uyurken ekşi su yükseldi o kadar ki uykumdan uyandım su içtim nasıl ama yetmedi birde gazoz içtim içim yanmış resmen sabah dişlerimi fırçalarken de mide bulantısı yaşadım kokuları acayip net alıyorum ve hepsi çok iğrenç geliyor.
Canım ben 6 gün önce erken gebelik yaptım gölge bile çıkmadı, hani efekt falan yapmalı bile bir şey yoktu. Ateşe göre yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti. 9 aralıkta 19 Aralık sabahı silik çıktı kaset teste ertesi gün erken gebelikte de belirgin silik çıktı. Bi dahaki test için cumayı bekliyorum.

Canım ben 6 gün önce erken gebelik yaptım gölge bile çıkmadı, hani efekt falan yapmalı bile bir şey yoktu. Ateşe göre yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti. 9 aralıkta 19 Aralık sabahı silik çıktı kaset teste ertesi gün erken gebelikte de belirgin silik çıktı. Bi dahaki test için cumayı bekliyorum.
ay ne güzel allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakalım normalde midem de bir rahatsızlık yok öyle çokta bulanmaz yani psm ile çok benzer ama dğer belirtiler bugün 3 kere dedim erken adet oldum koştum tuvalete akıntı hissi bile var yani ama yok gelen giden

Pozitif gören arkadaşlarr belirtileriniz nelerdi ve kaçıncı günde görmüştünüz yumurtlamayı 🌺🌺 Allah sağlıcakla devam ettirsin darısı da bizlerin başına inşallah bu ay bitmeden müjdelenelim inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım erken belirti olarak bende sadece göğüs hassaslığı ve şişmesi birde bel ağrısı vardı

X