- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.421
İyi çok şükür en azından yalnız değilsinn Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahArkadaş çevrem var burda yalnız değilim canim
Haklısınız o yüzden büyük sözü dinleyip yarına test sipariş verdim arkadaşım eczacı getiricekÇok iyi bir öğrencisinkuzum yaş 37 Şubat'ta 38 olacağım bebeğin olunca daha iyi anlayacaksin beni tırnağına zarar gelsin istemiyorsun hastalanınca kendini sucluyorsun çok iyi tecrübe etmiş biri olarak öneri benimki sadece hastaneler virüs kayniyor Allah korusun alternatif yöntemler varken onları kullanmak gerek. Zaten pozitif kesinleşince illaki kan vermeye gideceğiz hepimiz.
Ben seninkinde de gölge görmüştüm bebiş efektsizken hemideBenimde 6 günüm var kız
Canım bende gördüm, inşallah sağlıkla büyüsün bebişinHaklısınız o yüzden büyük sözü dinleyip yarına test sipariş verdim arkadaşım eczacı getiricek2 gün sonra yapıcam testimi de inşallah doğrudur
Hadi ya ciddimisin ben bu testen ilk defa aldım her yerde çizgi var sanki anlamadım gözüm şaşı oldu resmen yarın aynı test ile yine yapıcam varsa mutlaka daha rahat görürüzBen seninkinde de gölge görmüştüm bebiş efektsizken hemide
Amiinnn inşallahCanım bende gördüm, inşallah sağlıkla büyüsün bebişin
Elbette canım tekrarla sabah her yerde nasıl çizgi oluyor kızHadi ya ciddimisin ben bu testen ilk defa aldım her yerde çizgi var sanki anlamadım gözüm şaşı oldu resmen yarın aynı test ile yine yapıcam varsa mutlaka daha rahat görürüz
Ya işte t1 t2 yazıyor ya ilk defa aldım beynim döndüElbette canım tekrarla sabah her yerde nasıl çizgi oluyor kız
Güzel haberler bekliyoruz senden canımHadi ya ciddimisin ben bu testen ilk defa aldım her yerde çizgi var sanki anlamadım gözüm şaşı oldu resmen yarın aynı test ile yine yapıcam varsa mutlaka daha rahat görürüz
Yok artık benim eczaneden aldığım üstteki prodoctor du canımMahsus cakmasini yapmışlar biri prodictor diğeri prodoctor
Sen beni uçak hızıyla alacaksın ya canım inşallahGüzel haberler bekliyoruz senden canım
askım senı eklememısız ama dahaa da eklemeyı gerek yok ahaha sen burdan dırek agustos annelerıne gecıs yap oraya yazdır adınıııKızlarr dayanamadım tekrar yaptım çok çok silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Uğur getirseydi amaaa daha belli değil ekle sen ne olur ne olmaz diyeaskım senı eklememısız ama dahaa da eklemeyı gerek yok ahaha sen burdan dırek agustos annelerıne gecıs yap oraya yazdır adınııı
Sanırım t2 daha yeni olan gebelikleri görüyormuşYa işte t1 t2 yazıyor ya ilk defa aldım beynim döndü
Ay canım mesajını atlamısımm çok üzüldümm kesin baktık oysaki sana anlayamadım benımde aldıgım prodoctordu ve anında cıkmıstı neye göre degısıyor bu testler ben anlamadım ki sen üzülme Rabbim en dogru zamanı bılıyordur emınımAşklar negatıf cıktı yaa .( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Dedim sana almadan gitmicemSen beni uçak hızıyla alacaksın ya canım inşallah
Walla bizde şaşırdıkAy canım mesajını atlamısımm çok üzüldümm kesin baktık oysaki sana anlayamadım benımde aldıgım prodoctordu ve anında cıkmıstı neye göre degısıyor bu testler ben anlamadım ki sen üzülme Rabbim en dogru zamanı bılıyordur emınım
Valla neye inanacagımızı sasırdık artık yaa böyle oluncada üzülüyoruzWalla bizde şaşırdık