- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.441
eklerım eklerım D:Uğur getirseydi amaaa daha belli değil ekle sen ne olur ne olmaz diyeutrasonda görmeden hamileyim diyemiyorum maalesef
Maşallah canım sağlıkla ilerlesinKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Varsa büyük ihtimal öyledir canım 14 15 yumrtladıysam bugün 7. Günüm felan varsa iki güne daha net belli olurSanırım t2 daha yeni olan gebelikleri görüyormuş
Kızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktıYaa inşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım iki günde bir aynı saatte aynı yerde kan vererek takip et canım yükselmeyiKızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
hayırlı olsun inşallah güzelce yükselir :)Kızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
Canım ben almanya da yaşıyorum burda kan verilmiyor doktora gittim orda da idrar tahlili yapıyorlar gebesin dediler ama günlük evde kendim test yapıyorum çok şükür baya koyulaştı diğer çizgiden de koyu çıkıyor artık çok şükür hatta bugün yapmadım o yüzden yarın yaparım dedimSiz kan tahlili verdiniz mi kesinleşti mi
Sağlıklı ilerlesin inşallah canım bebişinKızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
Ay maşallahCanım ben almanya da yaşıyorum burda kan verilmiyor doktora gittim orda da idrar tahlili yapıyorlar gebesin dediler ama günlük evde kendim test yapıyorum çok şükür baya koyulaştı diğer çizgiden de koyu çıkıyor artık çok şükür hatta bugün yapmadım o yüzden yarın yaparım dedim
Amin canim inşallah dua edin bizlere deİyi çok şükür en azından yalnız değilsinn Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Sanmıyorum canım nasil bir zararı olabilir ki radyasyon diyorsan onu telefon da fazlasıyla yayiyorKızlar alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum size. Arkadaşım akilli saat almış bana. Bu süreçte ya da hamile kalırsam inşallah kullanmamada sakınca var mı
Evet haklısın canım internette kullanmayın demişlerde sizlere des sormak istedimSanmıyorum canım nasil bir zararı olabilir ki radyasyon diyorsan onu telefon da fazlasıyla yayiyor
Tabikii de topiktekiii herkes dualarmızdaAmin canim inşallah dua edin bizlere de
Maasallah canım hadi bakalım inşallah güzelce yükselişini görelimKızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
saglıkla gelısır buyur ınsallah canım benımKızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
İnşallahhMaasallah canım hadi bakalım inşallah güzelce yükselişini görelim
Gözün aydın canım takipte ol. Kaç gün var bataKızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
Bir şey söylemek istememiştim ama prodoctor beni de yakmıştı çok net çizgi görmüştük burda herkesle sonra booom adet olmuştum hayatımın şokuydu. Sonra sahte artımede denk gelişim iki aydır da onlar yakmıştı beni. İmtihanım testlerden gidiyor ama bu son zamanlarda çok çoğaldı şikayet etmek lazım gerçektenB
prodoctor yapmıstm eczaneden alıp asla almayın aman valla.bende cok sasırdım