- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.401
Çamaşır suyu deneyini atam sanaNolur saçma olsun çünkü tek umudumuz obu gidişle hamile kalsak bile doğum yapana kadar anlayacak bi yöntem kalmayacak elimizde
HahahahahÇamaşır suyu deneyini atam sanaevde gebelik tespit yöntemleri
Çok iyi bir öğrencisinO zaman büyük dinleyip İnternetten gebelik testi siparişi giriyorum
Bugün yapmadım canım dün ve önceki gün yapmıştım. Elimde 1 test daha var. İnşallah cuma yapmayı düşünüyorum
Bende gördüm canımKızlarr dayanamadım tekrar yaptım çok çok silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Düşük canım 3 altında oldumu yumurtlamadın anlamına geliyorİyim kuzucum ama biraz modun düşük bugun tabıkı.progestronum normalmı sence dongunun 24. Gunu bugun bana sankı bıraz düşük geldi.
Bu nasıl iş amaAşklar negatıf cıktı yaa .( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Kızzz 47 yaşında yumurta mı kalırŞu umut bizde olacak var ya
İnşAllah yanıltmıyordur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tekrarBende gördüm canım
Canım verdiğin yerler farklıymış, ölçüm değerleri farklı olabiliyor, keşke aynı yerde verseydin. Bence sonu görmeden son yazma. Rabbim sağlıkla güzelliklerle versin kuzumuDoktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış oldu
Benimki çakmasındandıMahsus cakmasini yapmışlar biri prodictor diğeri prodoctor
Amin inşallahCanım verdiğin yerler farklıymış, ölçüm değerleri farklı olabiliyor, keşke aynı yerde verseydin. Bence sonu görmeden son yazma. Rabbim sağlıkla güzelliklerle versin kuzumu
İnşallah canım bende beklemedeyim gölge gördüm sabah tekrar yapıcamİnşAllah yanıltmıyordur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tekrar
Sen ateşBenimki çakmasındandı
Bir bilgi dahaBaşka topiclerde konusu geçmiş bi bak yinede canım
Bugün yapmadım canım dün ve önceki gün yapmıştım. Elimde 1 test daha var. İnşallah cuma yapmayı düşünüyorum
Benimde 6 günüm var kızBizler cesur anneleriz korkmuyoruz asla bak benim de dün 6 günüm vardı bu koyulukta çıktı sabah tekrarla kuzum