Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benim de kimyasal geçmişim var canım ama bunlar bizi yıkacak olsaydı tekrar tekrar bebiş istemezdik rabbim bundan sonra sağlıklı gebelikler versin inşallah
Amiin inşallah her şey allahtan yarın tekrarlayım testi o halde bu ara da beni tabloya girmemişler yazmıştım ama

Valla ona para vereceğime özelde Kan vereyim diyorum 2 gün daha bekleyip
Walla zaman sorunun yoksa işten güçten sorun yaratmiyorlarsa, olsun hastanede canımı acıtsinlar iki günde bir artışı takip ederim tahlil ile diyorsan, influenza salgını olduğu halde virüs bana vız gelir tırıs gider diyorsan neden olmasın

Hahahahah öldürcen sen beni. Kız şimdi nasıl desin kan vereyim diye

Amann allahtan gelecek her şey başım üstüne olacağı varsa evde oturduğum yerde de geliyor komşum evden dışarı çıkmadı covid zamanı covid geçirdi 2 kere

Hahahahah öldürcen sen beni. Kız şimdi nasıl desin kan vereyim diye
Ben riskleri söyleyeyim de yoksa bizde öyle düşünmüştük kaset test tahlilden ucuz yasadigim şehirde bir kaset test internette 4 TL eczanede 15 desek 4 test 60 TL hemde zahmetsiz kapişş??

Amann allahtan gelecek her şey başım üstüne olacağı varsa evde oturduğum yerde de geliyor komşum evden dışarı çıkmadı covid zamanı covid geçirdi 2 kere
Bizde geçirdik de hamile degildik. mesele erken gebelik döneminde risklerden mümkün olduğunca uzak durmak gerek. Sonra kafayı taşlara vurmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…