- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.381
Amiin inşallah her şey allahtanBenim de kimyasal geçmişim var canım ama bunlar bizi yıkacak olsaydı tekrar tekrar bebiş istemezdik rabbim bundan sonra sağlıklı gebelikler versin inşallah
Bi bu eksikti gerçekten. Kana güveniyoruk o da mı yok artıkBaşka topiclerde konusu geçmiş bi bak yinede canım
O zaman napiyoruz 3-5 farklı marka test ile teyit ediyoruz.İnşAllah bu testler hep yanılttıı beni o yüzden sevinemiyorum da
Gözden kaçmıştır bebişAmiin inşallah her şey allahtanyarın tekrarlayım testi o halde bu ara da beni tabloya girmemişler yazmıştım ama
Valla ona para vereceğime özelde Kan vereyim diyorumO zaman napiyoruz 3-5 farklı marka test ile teyit ediyoruz.
Bi bu eksikti gerçekten. Kana güveniyoruk o da mı yok artık
Evet canım var ben görüyorum inşallah bebişin senledir tebrik ederimKızlarr dayanamadım tekrar yaptım çok çok silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Çok teşekkür ederim inşallah benledirEvet canım var ben görüyorum inşallah bebişin senledir tebrik ederim
Çok sağol canim hepimize inşallahÇok teşekkür ederim inşallah benledirbende tebrik ederim sizi rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Walla zaman sorunun yoksa işten güçten sorun yaratmiyorlarsa, olsun hastanede canımı acıtsinlar iki günde bir artışı takip ederim tahlil ile diyorsan, influenza salgını olduğu halde virüs bana vız gelir tırıs gider diyorsan neden olmasınValla ona para vereceğime özelde Kan vereyim diyorum2 gün daha bekleyip
Nolur saçma olsun çünkü tek umudumuz oSaçma geldi aslında bilemedim
HahahahahWalla zaman sorunun yoksa işten güçten sorun yaratmiyorlarsa, olsun hastanede canımı acıtsinlar iki günde bir artışı takip ederim tahlil ile diyorsan, influenza salgını olduğu halde virüs bana vız gelir tırıs gider diyorsan neden olmasın
Amann allahtan gelecek her şey başım üstüneWalla zaman sorunun yoksa işten güçten sorun yaratmiyorlarsa, olsun hastanede canımı acıtsinlar iki günde bir artışı takip ederim tahlil ile diyorsan, influenza salgını olduğu halde virüs bana vız gelir tırıs gider diyorsan neden olmasın
Siz kan tahlili verdiniz mi kesinleşti miÇok sağol canim hepimize inşallah
Ben riskleri söyleyeyim de yoksa bizde öyle düşünmüştük kaset test tahlilden ucuz yasadigim şehirde bir kaset test internette 4 TL eczanede 15 desek 4 test 60 TL hemde zahmetsiz kapişş??Hahahahahöldürcen sen beni. Kız şimdi nasıl desin kan vereyim diye
Bizde geçirdik de hamile degildik. mesele erken gebelik döneminde risklerden mümkün olduğunca uzak durmak gerek. Sonra kafayı taşlara vurmamak içinAmann allahtan gelecek her şey başım üstüneolacağı varsa evde oturduğum yerde de geliyor komşum evden dışarı çıkmadı covid zamanı covid geçirdi 2 kere
O zaman büyük dinleyip İnternetten gebelik testi siparişi giriyorumBizde geçirdik de hamile degildik. mesele erken gebelik döneminde risklerden mümkün olduğunca uzak durmak gerek. Sonra kafayı taşlara vurmamak için
Amin canım çok sağolTebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Nooo bende gördüm sabah ve dedim var diye ama sakalım yok kiT2 deki çizgiyi bi tek ben mi görüyorum