Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

O zaman büyük dinleyip İnternetten gebelik testi siparişi giriyorum 🙈
Çok iyi bir öğrencisin 😜 kuzum yaş 37 Şubat'ta 38 olacağım bebeğin olunca daha iyi anlayacaksin beni tırnağına zarar gelsin istemiyorsun hastalanınca kendini sucluyorsun çok iyi tecrübe etmiş biri olarak öneri benimki sadece hastaneler virüs kayniyor Allah korusun alternatif yöntemler varken onları kullanmak gerek. Zaten pozitif kesinleşince illaki kan vermeye gideceğiz hepimiz.

Şu umut bizde olacak var ya

Eklentiler

• 95533E54-DE9B-472B-8633-DB332799A809.jpeg
    95533E54-DE9B-472B-8633-DB332799A809.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 48
Doktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış oldu
Canım verdiğin yerler farklıymış, ölçüm değerleri farklı olabiliyor, keşke aynı yerde verseydin. Bence sonu görmeden son yazma. Rabbim sağlıkla güzelliklerle versin kuzumu 🤲

Haydi hayırlısı bebeğim, ben cuma günü kalp atışı duymaya gideceğim nasipse inşallah16:30-17:00 gibi , insallah sen de hayırlı haber verirsin bana :)
Bugün yapmadım canım dün ve önceki gün yapmıştım. Elimde 1 test daha var. İnşallah cuma yapmayı düşünüyorum

@Deepblues topikimizi şereflendirirsin :KK36: ateş tablosu çok güzel ya , benim de hep güzel anılarım oldu kendisi ile sağolsun. Ben de en son 7 sene önce pozitif görmüştüm :)

X