- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.361
imagination forever canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende görüyorum Kaç dk içinde belirdiKızlarr dayanamadım tekrar yaptım çok çok silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
İyim kuzucum ama biraz modun düşük bugun tabıkı.progestronum normalmı sence dongunun 24. Gunu bugun bana sankı bıraz düşük geldi.imagination forever canım nasılsın
5 dk içindeBende görüyorum Kaç dk içinde belirdi
Çok iyi o zaman İnşAllah gitgide belirginleşir5 dk içinde
İnşAllah bu testler hep yanılttıı beni o yüzden sevinemiyorum daÇok iyi o zaman İnşAllah gitgide belirginleşir
Gördüm gördüm valla gördümKızlarr dayanamadım tekrar yaptım çok çok silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Ben de gördüm canım inşallah koyulaşır. Kaç gün var bataKızlarr dayanamadım tekrar yaptım çok çok silik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın hanımlar
Kuzum progesteron daha önce hiç baktırmadım için ona doğru yapamıyorum ya ama olsun bizde adet olunca tüm silahlarımızı kuşanarak deneriz bu seferİyim kuzucum ama biraz modun düşük bugun tabıkı.progestronum normalmı sence dongunun 24. Gunu bugun bana sankı bıraz düşük geldi.
Bence sıfır canım bas baya burdayım diyor maşallah tebrik ederimKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
İnşAllah ya testlere güveniyorum 6 günüm varBen de gördüm canım inşallah koyulaşır. Kaç gün var bata
Ayyy çok heyecanlıyım ama bir yanında korkuyorGördüm gördüm valla gördüm
Neden korkuyorsun?Ayyy çok heyecanlıyım ama bir yanında korkuyor
Testlerde hep yalancı pozitif gördüm geçen ay bundan daha koyu çizgi gördüm hemen arkadasından regl oldum. Markası prodoctordu şimdi başka bir marka aldımNeden korkuyorsun?
Bizler cesur anneleriz korkmuyoruz asla bak benim de dün 6 günüm vardı bu koyulukta çıktı sabah tekrarla kuzumAyyy çok heyecanlıyım ama bir yanında korkuyor
1 tane boş gebelik geçmişim var tekrarlar mı acaba diyorum sağlıkla gelsin eşlerimize yeni yıl süprizi yapalımBizler cesur anneleriz korkmuyoruz asla bak benim de dün 6 günüm vardı bu koyulukta çıktı sabah tekrarla kuzum
Başka topiclerde konusu geçmiş bi bak yinede canımİyim kuzucum ama biraz modun düşük bugun tabıkı.progestronum normalmı sence dongunun 24. Gunu bugun bana sankı bıraz düşük geldi.
Benim de kimyasal geçmişim var canım ama bunlar bizi yıkacak olsaydı tekrar tekrar bebiş istemezdik rabbim bundan sonra sağlıklı gebelikler versin inşallah1 tane boş gebelik geçmişim var tekrarlar mı acaba diyorum sağlıkla gelsin eşlerimize yeni yıl süprizi yapalım