- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.281
T2 de bende gördüm ayy allahım hadi inşallahAaaa gerçekten kızzz gördüm valla bildigin çizgi teşekkür ederim bebem flitre içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
T2 de bende gördüm ayy allahım hadi inşallahAaaa gerçekten kızzz gördüm valla bildigin çizgi teşekkür ederim bebem flitre içinde
Ayyy o yanma hissini ben de yaşadım. İçim yana yana yer açtı resmen kendine bebiş :) Geçen yine 1 gün oldu geçti. Gıcık bir his. Ama bulantıdan iyidir kesinlikle.Evet yanma hissini biliyorum bende yaşamıştım anlayabiliyorum seni var canım var var korkma canım unut kimyasalı sen hamilesin ben hamileyim herkes hamile kızZz kafayı yedim valla
NEtleşir inşallah bebeğim. İnan sonrası daha zor geçiyor. Bakma benim sınavlarım falan geldi ders çalış, annemler memleketten geldi onlarla vakit geçir derken günler geçti yoksa zaman duruyor geçmiyor yani...Kız gerçekten birbirine girdi benide netleştirsin ya arada çok sevindim herkes beni uçak hızıyla bekliyor ben bıgün yaptım test aşkım
Allah Allah hayırlısı olsun kuzum vardır bir hayrı illaki test yanılttıAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Canım aynı yerdemi kan verdinkan vermiştim bugün 2 gün önce 30,85 di bugün 34,68 çıktı
Çok ılgınc valla kuzucum bende sasırdım valla.cunku baya belırtıde var.dıs gebelık fln olmasında aman yıne ondan korktm sımdı.onda degerler adetten sonra fırlıyo bırden.hayırlısı olsun tabıkıAllah Allah hayırlısı olsun kuzum vardır bir hayrı illaki test yanılttı
Doktorun ne diyor canım? Bak çok şükür ki hamile kalabiliyorsunkan vermiştim bugün 2 gün önce 30,85 di bugün 34,68 çıktı
Aa hangi testle yapmıştın sen canım baya koyuydu amaAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Amaaaa bu nasıl oluyor ya o testi yapanın allah cezasını versinAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Nasıl öyle pembe çıkabiliyor ya aklım almıyor bu testleriAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
BAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
prodoctor yapmıstm eczaneden alıp asla almayın aman valla.bende cok sasırdımAa hangi testle yapmıştın sen canım baya koyuydu ama
Nasıl yaaa Allah Allah bir kaset test yapsana canım biz kıpkırmızı gördük amaAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Yok başka yerde verdim canımCanım aynı yerdemi kan verdin
Doktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış olduDoktorun ne diyor canım? Bak çok şükür ki hamile kalabiliyorsun
Canım herşeyde vardır bir hayır. Bu kaset testler yanıltıyor diyorlar zaten hep malesef Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla bebekler nasip eylesin inşallahAşklar negatıf cıktı yaa . ( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Canım öyle düşünme laboratuvarlar arasında ölçüm farkı oluyor. Sağlıklı kıyas yapabilmek için üst üste aynı yerde vermen lazım. Sen 2 gün sonra bugün verdiğin yerde tekrar kan ver. İnşallah sağlıklıdır artışın güzel olurDoktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış oldu
Neyle test yapcaz ben bilmiyorum erken gebelik yanıltıyor diyorlar kaset test de öyle. Yani bi anlam veremiyorum gerçekten eğer yanıltıyosa toplasınlar bu testleri. İnsanların duygularına yazık ya.Canım herşeyde vardır bir hayır. Bu kaset testler yanıltıyor diyorlar zaten hep malesef Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla bebekler nasip eylesin inşallah