Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet yanma hissini biliyorum bende yaşamıştım anlayabiliyorum seni var canım var var korkma canım unut kimyasalı sen hamilesin ben hamileyim herkes hamile kızZz kafayı yedim valla 😂😂😂
Ayyy o yanma hissini ben de yaşadım. İçim yana yana yer açtı resmen kendine bebiş :) Geçen yine 1 gün oldu geçti. Gıcık bir his. Ama bulantıdan iyidir kesinlikle.

Kız gerçekten birbirine girdi benide netleştirsin ya arada çok sevindim 😂😂herkes beni uçak hızıyla bekliyor ben bıgün yaptım test aşkım
NEtleşir inşallah bebeğim. İnan sonrası daha zor geçiyor. Bakma benim sınavlarım falan geldi ders çalış, annemler memleketten geldi onlarla vakit geçir derken günler geçti yoksa zaman duruyor geçmiyor yani...

Aşklar negatıf cıktı yaa . :KK43:( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım

Eklentiler

• 97FAE51B-71B3-4058-9790-5DCB5A0ECC26.jpeg
    97FAE51B-71B3-4058-9790-5DCB5A0ECC26.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar merhaba. Ben daha bu ay denemeye başladım. Sizin bilginizden faydalanmak istedim. Benim sat:6 Aralık bat:3 Ocak. Ben şehir dışında çalıştığım için sadece haftasonları değerlendirebileceğiz. Ayın 16sı ve 18ini değerlendirdik ama bugün sağ kasığıma ağrı girdi sonra akıntı başladı. Çatlama bugün mü olmuştur 🥹 bu ay boşa mı gitti

Allah Allah hayırlısı olsun kuzum vardır bir hayrı illaki test yanılttı 🤷🏼‍♀️
Çok ılgınc valla kuzucum bende sasırdım valla.cunku baya belırtıde var.dıs gebelık fln olmasında aman yıne ondan korktm sımdı.onda degerler adetten sonra fırlıyo bırden.hayırlısı olsun tabıkı🙏🌸🌸

Eklentiler

• 8282EFE0-80B5-4B20-BE79-DF5BE71ABD2F.jpeg
    8282EFE0-80B5-4B20-BE79-DF5BE71ABD2F.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 39
Doktorun ne diyor canım? Bak çok şükür ki hamile kalabiliyorsun
Doktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış oldu

kızlar adet düzeni 6 7 ayda bir değişen varmı ? hormanlardan herhalde ya 6 ay öncesi 24 26 günde adet olurdum 4 5 gün önceside leke olurdu 6 aydır 27 28 günde olmaya başladımdı gene öncesi leke oluyor bu ayda 28 güne göre 30 aralıkta adeti bekliyordum ama dün akşam bugun karnmda ağrı var sanırm leke erken gelip adeti erken olucam gene eski düzene dönüyor galiba ayy çok yazdm :)) böyle olan varmı yada nedendir

Aşklar negatıf cıktı yaa . :KK43:( enteresan bır durum gercekten.hayırlısı olsun bakalım
Canım herşeyde vardır bir hayır. Bu kaset testler yanıltıyor diyorlar zaten hep malesef 😞 Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla bebekler nasip eylesin inşallah

Doktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış oldu
Canım öyle düşünme laboratuvarlar arasında ölçüm farkı oluyor. Sağlıklı kıyas yapabilmek için üst üste aynı yerde vermen lazım. Sen 2 gün sonra bugün verdiğin yerde tekrar kan ver. İnşallah sağlıklıdır artışın güzel olur 🤲🏻

Canım herşeyde vardır bir hayır. Bu kaset testler yanıltıyor diyorlar zaten hep malesef 😞 Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla bebekler nasip eylesin inşallah
Neyle test yapcaz ben bilmiyorum erken gebelik yanıltıyor diyorlar kaset test de öyle. Yani bi anlam veremiyorum gerçekten eğer yanıltıyosa toplasınlar bu testleri. İnsanların duygularına yazık ya. 😔

X