- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.661
Buyrunuz efendimAynı şey dediğin gibi 14 sayınca 14.gün 30u oluyor ama bat olarak bir sonraki günü gösteriyor program o da ayın 31i. Ff tablonu atsana o hangi günü belirlemiş
Kız hani ayın 16sıydı 13üymüş ya yumurtlamaBuyrunuz efendim
hayata cok erken atıldım sanırım ben ya 23 yasında ıdım anne oldugumda <3 şimdi 27 yim :) ysşın tedirginliği var üstünde anlıyorum senı ama bak ne dıcem sana yanlış anlama benıde , Anne olmaya layık degılsem benım ıcın hayırlı değilse rabbım vermesın tabı gıbı tam net toparlayamasamda bu tarz seyler cıkıyor agzından bence bu sekılde dua etme , De ki; Rabbim gönlümdeki ni Hayırlı kılsın bana öyle versin. Ben sadece cocuk degıl cok ıstedıgım bırsey varsa hayırlı yada hayırsız ise bile hayırlı olana cevır benım ıcın dıye dua ederım , oyuzden sende deki Rabbım benım ıcın anneliği Hayırlı eyle :) :) Bazen dilimizden cıkan dualar biz istemeden de olsa farklı yollara cıkabılıyor. halam ıkıncı bebegıne hamıle ıken cok dehset bı kabustan uyanarak allahım sen oğluma sağlık ver onu koru yeter bana gıbı bı dua etmıs , babanemm hep anlatır .. Rabbım oyuzden ıkıncı cocugunu down sendromlu verdı dıye gibi gibi iste nerden daldim nereye gittim ... Dua yı eden sen değilsen cok pis totosa geldım ama sendın yae canım onu biliyorum yaşımız genc olsa olsa hiç umursamam bile ama 35 olmuşuz insan bi ürküyor maşallah senin bi tane yavrun var allah bagışlasın biz daha ilkini bekliyoruz gelmiyor çok nazlı cıktı bizim yavru ne diyim mecbur beklicez
3 günlük veri ile birşey soylemek pek olası değil canım kaydet ve bekle sadecce yorum ıcınKızlar ben üç gündür ateş takibi yapıyorum 2 güldür 36.5 çıktıı bugünde 36.7 sizce iyi mi? Dün akşam felaket belim ve boşluklarım ağrımaya başladı reglime 7 gün var
Aynen ya pembe olması lazım ya da git gide koyulaşması lazım anca o şekilde emin olunabilirAynen innovitada pembe görmedikçe ciddiye almayın ben baya belli gölge gördüm ama regl oldum
testlerde nasıldıBuyrunuz efendim
evet ya bazen dilimizden yanlış kelimeler çıkabiliyor iyi birşey içinde olsahayata cok erken atıldım sanırım ben ya 23 yasında ıdım anne oldugumda <3 şimdi 27 yim :) ysşın tedirginliği var üstünde anlıyorum senı ama bak ne dıcem sana yanlış anlama benıde , Anne olmaya layık degılsem benım ıcın hayırlı değilse rabbım vermesın tabı gıbı tam net toparlayamasamda bu tarz seyler cıkıyor agzından bence bu sekılde dua etme , De ki; Rabbim gönlümdeki ni Hayırlı kılsın bana öyle versin. Ben sadece cocuk degıl cok ıstedıgım bırsey varsa hayırlı yada hayırsız ise bile hayırlı olana cevır benım ıcın dıye dua ederım , oyuzden sende deki Rabbım benım ıcın anneliği Hayırlı eyle :) :) Bazen dilimizden cıkan dualar biz istemeden de olsa farklı yollara cıkabılıyor. halam ıkıncı bebegıne hamıle ıken cok dehset bı kabustan uyanarak allahım sen oğluma sağlık ver onu koru yeter bana gıbı bı dua etmıs , babanemm hep anlatır .. Rabbım oyuzden ıkıncı cocugunu down sendromlu verdı dıye gibi gibi iste nerden daldim nereye gittim ... Dua yı eden sen değilsen cok pis totosa geldım ama sendın ya
EVET benım bu olay cok kazınmıstır aklıma mesela oyuzden dua ederım bazen farkeder duzeltır duzeltır oyle tekrar ederimevet ya bazen dilimizden yanlış kelimeler çıkabiliyor iyi birşey içinde olsa
canım hep dua ediyorum rabbim inşaalllah güzel bir zamanda verir olacxagına inanıyorum sadece kaygı, yaş stresi cevre etkisi bunlar cok etkiliyor ben okuldur sınavlardır iştir derken evliliğe gec kaldım daha doğrusu eşimi çok gec buldumhayata cok erken atıldım sanırım ben ya 23 yasında ıdım anne oldugumda <3 şimdi 27 yim :) ysşın tedirginliği var üstünde anlıyorum senı ama bak ne dıcem sana yanlış anlama benıde , Anne olmaya layık degılsem benım ıcın hayırlı değilse rabbım vermesın tabı gıbı tam net toparlayamasamda bu tarz seyler cıkıyor agzından bence bu sekılde dua etme , De ki; Rabbim gönlümdeki ni Hayırlı kılsın bana öyle versin. Ben sadece cocuk degıl cok ıstedıgım bırsey varsa hayırlı yada hayırsız ise bile hayırlı olana cevır benım ıcın dıye dua ederım , oyuzden sende deki Rabbım benım ıcın anneliği Hayırlı eyle :) :) Bazen dilimizden cıkan dualar biz istemeden de olsa farklı yollara cıkabılıyor. halam ıkıncı bebegıne hamıle ıken cok dehset bı kabustan uyanarak allahım sen oğluma sağlık ver onu koru yeter bana gıbı bı dua etmıs , babanemm hep anlatır .. Rabbım oyuzden ıkıncı cocugunu down sendromlu verdı dıye gibi gibi iste nerden daldim nereye gittim ... Dua yı eden sen değilsen cok pis totosa geldım ama sendın ya
Bu dönemde herkes 30 yaşi geçince evleniyor zaten artık normallesti o yüzden bence hiç geç filan deme bencecanım hep dua ediyorum rabbim inşaalllah güzel bir zamanda verir olacxagına inanıyorum sadece kaygı, yaş stresi cevre etkisi bunlar cok etkiliyor ben okuldur sınavlardır iştir derken evliliğe gec kaldım daha doğrusu eşimi çok gec buldumnasip bu zamanaymış herşeyin hayırlısı bakalım
Tamam teşekkür ederim3 günlük veri ile birşey soylemek pek olası değil canım kaydet ve bekle sadecce yorum ıcın
yok be kuzum suan kı donemde zaten evlılıklerde bebıs dogurma yaslarıda bu zaten gec kıme gore neye gore gayet guzel bır zamandasın merak etme :)canım hep dua ediyorum rabbim inşaalllah güzel bir zamanda verir olacxagına inanıyorum sadece kaygı, yaş stresi cevre etkisi bunlar cok etkiliyor ben okuldur sınavlardır iştir derken evliliğe gec kaldım daha doğrusu eşimi çok gec buldumnasip bu zamanaymış herşeyin hayırlısı bakalım
Bizim regli tarihlerimiz aynı sanırım belirtileriniz var mı hiçBuyrunuz efendim
benimde 30 veya 31 aralık bat gerçi bizde pek değerlendrme olamadı ama hakkımızda hayırlı haberler inşlallahBuyrunuz efendim
Bebişim ovülasyon testi de yaptım ama ben.Kız hani ayın 16sıydı 13üymüş ya yumurtlamaprogramda üstüne 14 saymış 15günü bat günü işaretlemiş yani 29u oluyor
Attım bebişimtestlerde nasıldı
Çok fazla akıntım şu anda. Sanki sol kasığım sızlıyor gibi o kadarBizim regli tarihlerimiz aynı sanırım belirtileriniz var mı hiç