- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.681
12 Aralık çatlamış değerlendirdiysen 10 gün sonra 22 Aralık'ta bir test yap istersenBebişim ovülasyon testi de yaptım ama ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 Aralık çatlamış değerlendirdiysen 10 gün sonra 22 Aralık'ta bir test yap istersenBebişim ovülasyon testi de yaptım ama ben.
Evet kuzum uğurlu geldi topik iyi surmussun ayağını çok sağol bebişim rabbim isteyen herkese nasip etsinMervenur277 Ooooo nasıl güzel bir sabahhh sen Ocak topiğini açan güzel anne değil misinn Cokk cokl sevindiim vallaa Rabbim hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahh ayağımı fena sürttüm demiştimm
16 aralıkta çatladı bebişim. 12.gün oluyor.12 Aralık çatlamış değerlendirdiysen 10 gün sonra 22 Aralık'ta bir test yap istersen
Ay amin amin hepsinden güzel haberler bekliyoruz inşalllaahhEvet kuzum uğurlu geldi topik iyi surmussun ayağını çok sağol bebişim rabbim isteyen herkese nasip etsin
11.günü discard ettin mi hiç nereye cekıyorBuyrunuz efendim
Yok nasıl yapıcam.11.günü discard ettin mi hiç nereye cekıyor
Geçen geçen ay işiyorum gibi akıntım oluyordu çok heveslenmiştim nanay çıktı şuan da da yok denecek kadar az sarı akıntım var belim ve boşluklarım çok ağrıyor inşallah hasta olmamÇok fazla akıntım şu anda. Sanki sol kasığım sızlıyor gibi o kadar
Gözünden kaçmıyor bata iki gün var canım, benim ateş regle düşüyor o nedenle umutlanmamaya çalışıyorum cuma günü infertiliteye randevu aldım düşün@Deepblues kız tablon ne guzel masallahhhh
Evet yanlış görmüşüm 16 aralikmiş12 Aralık çatlamış değerlendirdiysen 10 gün sonra 22 Aralık'ta bir test yap istersen
Benim de boşluklarım ağrıyo ama ben böbreklerimi üşüttüm diye düşündümGeçen geçen ay işiyorum gibi akıntım oluyordu çok heveslenmiştim nanay çıktı şuan da da yok denecek kadar az sarı akıntım var belim ve boşluklarım çok ağrıyor inşallah hasta olmam
ates gırdıgın yerın hemen altında temperature dıscarded var tıkle onuYok nasıl yapıcam.
Evet yanlış görmüşüm 16 aralikmiş
ahhahah kacmaz ben ara ara gırıp bakıyorum linkleri bosa almadıkGözünden kaçmıyor bata iki gün var canım, benim ateş regle düşüyor o nedenle umutlanmamaya çalışıyorum cuma günü infertiliteye randevu aldım düşün
Bende su içmememe bağladım hakkımızda hayırlı olsunBenim de boşluklarım ağrıyo ama ben böbreklerimi üşüttüm diye düşündüm
ates gırdıgın yerın hemen altında temperature dıscarded var tıkle onu
Topiği yarısı ateş ölçüyor neredeyse ama link paylaşan yokahhahah kacmaz ben ara ara gırıp bakıyorum linkleri bosa almadık
Ben paylaşmıştım ama eklemeyi unuttuk galibaTopiği yarısı ateş ölçüyor neredeyse ama link paylaşan yok
Benim bu şekilde daha çok yeni başladım ve farklı uygulamadan yapıyorum diğerine giriş yapamadım maalesefTopiği yarısı ateş ölçüyor neredeyse ama link paylaşan yok
36,7 işaretledim aslında 36.5 girmişBenim bu şekilde daha çok yeni başladım ve farklı uygulamadan yapıyorum diğerine giriş yapamadım maalesef