Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Cümlemize kuzum. 38 yaşımda tekrar anne olcam inşallah umarım ilki gibi yorucu olmaz
Ayy canım benim inşallah bende 35 inşallah şans benimde yüzüme güler allahım kolay geçirmeyi naaip etsin banada dua et kuzum kimin kime duası kabul olur bilinmez

Cnm bnım de 10 gündür göğüsler şiş
Çok acıyolar
Yumurta çatlamadığı içinde olabılır
Sanki çatlasa inecekmiş şişlik gibime gelıyor
Kuzum iki yumurta falan bırakmış olmayasın yarın doktora bir sor bakalım belki hamilesindir sürekli pik gösteriyor

Ayy canım benim inşallah bende 35 inşallah şans benimde yüzüme güler allahım kolay geçirmeyi naaip etsin banada dua et kuzum kimin kime duası kabul olur bilinmez
Amin canım kendimle beraber hepinize dua ediyorum. Tez vakitte hayırlısıyla olur inşallah

Hamile olan herkesi tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim sat 27 kasım bat 25 aralık dün miratecth erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken mi davrandım acaba aslında bekleyecektim ama sanki covid olmuşum gibi bel ağrısı var ve arasıra ateşim çok yükselmiş gibi hissediyorum yumurtlamadan beri de kasığımda geçmeyen bir ağrı var arasıra rahmim kasılıyor. Erken mi yaptım acaba tekrarlasam mı ?

Valla her gün yap canım bak belli olmaz baksana kızların ki bir hafta önce çıktı biç belli olmaz

Kuzum daha erken aslında. Bat tarihlerimiz aynı. Ben çatlama tarihini ovülasyon testi ile takip ettim üzerinden 10 gün geçti sonuç laboquik silik çizgi artimed çok çok belli belirsiz çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…