Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

IMG20221220095316.jpg

Bat 24 Aralık ben elendim sanırım 😭

İnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım 🤭 bunda da silik çizgi çıktı
Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinnnn 🥰🥰hergün keske tebriklerle dolsa tassa burasııı😍😍😍😍

İnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım 🤭 bunda da silik çizgi çıktı
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 🤲🤲

canım nasıl karartmıyalım aylardır topik topik geziyoruz 😅😅 bu ay çift cizgi görürsem heralde şok geciririm o derece negatife alıştım
e bebısım ama 4 ay dedıgın nedır kı mıllet senelerceee beklıyor 4 az az dur hele karartmak ıcın erken doverım senı hee :KK70: bak benım kanlı canlı bır bebem var cocugumun olabılcegının buyuk kanıtı 5.aya dogru gıdıyoruz demekkı olabılıyor yanı :KK70:

Ateş ölçümünu nasıl yapıyorsunuz kızlar detay verin ben hiç yapmadım. Şu alından ölçen ateş ölçer mi kullanıyorsunuz yoksa koltuk altından mi bı de sabah uyanınca mi bakıyorsunuz ve de hangi uygulama bu 😃 bir sürü soru sordum kusura bakmayin 😃
canım dil altından yataktan kalkmadan her sabah aynı saatte cubuk ats olcer ıle uygulama FF app oraya kaydedıyoruz bır ıkı ayda uygulamada bızım hakkımızda fıkır sahıbı oluyor bızde tabıkı

X