- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.621
Bat 24 Aralık ben elendim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinnnn hergün keske tebriklerle dolsa tassa burasıııİnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım bunda da silik çizgi çıktı
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinİnşallah vardır yalancı pozitiflik değildir canım. Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Laboquik erken gebelik testi de yaptım ilk başta anlamadım meğer şerit kayık duruyormuş gösterge ekranında idrar ilerlemedi sandım bunda da silik çizgi çıktı
Hayırlı olsun artımed testini de atar mısınKuzum daha erken aslında. Bat tarihlerimiz aynı. Ben çatlama tarihini ovülasyon testi ile takip ettim üzerinden 10 gün geçti sonuç laboquik silik çizgi artimed çok çok belli belirsiz çizgi çıktı
Daha 4 gün var ama canım önceki gebeliğim de sat dan 2 gün sonra pozitif gördüm. Adet olana kadar ihtimal var hâlâEki Görüntüle 3179301
hayırlı olsun tebrikler sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip olur inşallahCanlar örnek olsun diye koyuyorum. Bat bugün veya yarın bakın ateşe fırladı ve gerçekten testlere para vermeyelim bunun kanıtı ateş iler yorulmasın @pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
Canım regli gelmeyene kadar hiç belli olmaz gecikince tekrar yapEki Görüntüle 3179301
Hemen umutusuzluga kapılmaa daha varmış bata bak Allahtan umutt kesilmez hiç bellii olmazzz canımmmEki Görüntüle 3179301
2 yumurta bıraksam akıntı çok olurdu heralde dıye düşünüyorum.Kuzum iki yumurta falan bırakmış olmayasın yarın doktora bir sor bakalım belki hamilesindir sürekli pik gösteriyor
beniim ki karı gibi nazlanıyordu,bende ovulasyon testleriyle yakip ettim:)İtiraz değil de bazen nazlanıyor veya üst üste öok olunca zorlanabiliyor :/
Amin canım hepimizin inşallahCanım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
e bebısım ama 4 ay dedıgın nedır kı mıllet senelerceee beklıyor 4 az az dur hele karartmak ıcın erken doverım senı hee bak benım kanlı canlı bır bebem var cocugumun olabılcegının buyuk kanıtı 5.aya dogru gıdıyoruz demekkı olabılıyor yanıcanım nasıl karartmıyalım aylardır topik topik geziyoruz bu ay çift cizgi görürsem heralde şok geciririm o derece negatife alıştım
Ben yumurtlarken hiç yumurta akı kıvamı görmedim ona kalırsa2 yumurta bıraksam akıntı çok olurdu heralde dıye düşünüyorum.
Ben ise kupkuruyum
Cnm sabah ilk idrarla yeniden yapSağol canım seninde hayırlı olsun artimed çok daha silik çıkardı onun testini de yaptım. Laboquik daha hassas kaset testi. 5-50 mlU/ml hassaslikta
Bir tarafım test al yap diyor yarın bir tarafım bekle 25 aralıkta yap diyor. laboquick mi ne ondn sipariş ettim trendyoldan erken gebelik testi de fazla güven vermiyor.Valla her gün yap canım bak belli olmaz baksana kızların ki bir hafta önce çıktı biç belli olmaz
senle bir gidicez hastaneye direk net kesin olsunCano ben kan vermem aksilik bir şey olmazsa ve iki hafta sonra da doktora giderim kısmetse hatta belki 3 hafta sonra direk sağlıklı ise kalp atışını duymak için
canım dil altından yataktan kalkmadan her sabah aynı saatte cubuk ats olcer ıle uygulama FF app oraya kaydedıyoruz bır ıkı ayda uygulamada bızım hakkımızda fıkır sahıbı oluyor bızde tabıkıAteş ölçümünu nasıl yapıyorsunuz kızlar detay verin ben hiç yapmadım. Şu alından ölçen ateş ölçer mi kullanıyorsunuz yoksa koltuk altından mi bı de sabah uyanınca mi bakıyorsunuz ve de hangi uygulama bu bir sürü soru sordum kusura bakmayin
benim yarın anca 10 gün oluyor baya acele etmişimKuzum daha erken aslında. Bat tarihlerimiz aynı. Ben çatlama tarihini ovülasyon testi ile takip ettim üzerinden 10 gün geçti sonuç laboquik silik çizgi artimed çok çok belli belirsiz çizgi çıktı
Kuzum onu cekmedim çünkü çizgi pembe gibi olmamıştı işteyim şu an ama eve gidince atarımHayırlı olsun artımed testini de atar mısın