- 26 Aralık 2015
- 11.601
- 18.655
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.561
Ooooo bana bunlarla gel işte
Ay inşallah dua et canım benim rica ederimÇok teşekkür ederim canım senin güzel haberlerini de bekliyoruz
Vay be ne ateşmiş arkadaş bileydim daha önce başlardım. Ümidini kesme aşkım hiç belli olmazmelegim can yok kız benim ateş nanay milletin nasıl yüksek ateş tablosu benimki ancak 36.2 lerde geziyor bu ayda nanay zaten tutmadı hissediyorum yani
Yaaaaa aşkooooo hayırlı olsun gözlerim dolduuuu tasuuuuuu hamileCanlar örnek olsun diye koyuyorum. Bat bugün veya yarın bakın ateşe fırladı ve gerçekten testlere para vermeyelim bunun kanıtıateş iler yorulmasın @pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
yorumlar cok olunca kacırmışım o zaman iyi olmuş hayırlısı olsun canım bende beklemedeyim hafta sonu yaparımdun yapmıstım negatıftı yasakladılar yarına kadar yapmamı kuzucum :) yarın yapcam zaten yarın yada persembe bat gunum
Geliyor gelmekte olan aşkooooEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuzimagination forever @TASUU @pozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
Şşşş bende varımmmmm beni umutma aşkooooİnşallah kuzumm çok sağol hiç durmuyorsun arkamdan geliyorsun sende hemennn
aynen kuzucum hayırlısı ben kendımı kotuye alıstırdım ıyı bısey olursada eksta sevınırım :) 9 unda pık oldu 11 ınde catladı yumurta 10 gun gecmeden test yapınca cıkmıyormus :) beklıyorum o yuzden.zaten ıkı gun sonra bellı olur gerısı hayırlısı :) inşallah cıft cızgıyı goruruz sendedeyorumlar cok olunca kacırmışım o zaman iyi olmuş hayırlısı olsun canım bende beklemedeyim hafta sonu yaparım
Gaz, kasıklarda ağrı ve goguslerde şişkinlik ve ağrı var canım.
Amin canım inşallah tez zamanda Rabbim dileyen herkese nasip ederKızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almakta nasip olsun bencede ikinci çizgi çok belli darısı başımıza
Bi gögüslerimde şişkinlik yok ince sızlama var sadece oldugu gibi duruyor namıssızlarGaz, kasıklarda ağrı ve goguslerde şişkinlik ve ağrı var canım.
Daha önce doğum yapanlar benim göğüs ağrım şu şekilde; hani bebeginizi emzirirken süt iner ya o inme anındaki gibi sürekli bir ağrı şeklinde.
Benim pik 10 Aralık sabahı idi. Akşama catlamisti. İnşallah adet görmezsem haftaya 27 Aralık'ta tutunmuş demektiraynen kuzucum hayırlısı ben kendımı kotuye alıstırdım ıyı bısey olursada eksta sevınırım :) 9 unda pık oldu 11 ınde catladı yumurta 10 gun gecmeden test yapınca cıkmıyormus :) beklıyorum o yuzden.zaten ıkı gun sonra bellı olur gerısı hayırlısı :) inşallah cıft cızgıyı goruruz sendede
Yoo çok da aman aman büyümedi benimki biraz dolgunluk ve ağrı varBi gögüslerimde şişkinlik yok ince sızlama var sadece oldugu gibi duruyor namıssızlaryaa şart mı bu memişlerin büyümesi ki
Ben ilk hamileligimde hiç bişey hissetmemiştim ne ağrı ne sızı beklemiyordum bile .. zaten beklemiyordum diye hamile kalabildim galiba .. yine öyle beklememek lazım ama yapamıyorumBi gögüslerimde şişkinlik yok ince sızlama var sadece oldugu gibi duruyor namıssızlaryaa şart mı bu memişlerin büyümesi ki
Tutuntu tutundu kuzucum ben emınım saglıkla gelsın ınsallaaahhBenim pik 10 Aralık sabahı idi. Akşama catlamisti. İnşallah adet görmezsem haftaya 27 Aralık'ta tutunmuş demektir
Yerleşmedir o yerleşmeSize komik gelebilir ama size bir şey daha söyleyeyim son zamanlarda, adetten bir iki gün önceden rahim duvarının yıkıldığını hissederdim ki bunu aralıklı oruca bağlıyorum. Bu ay daha adete çok varken az az o hissi yine hissettim.
İnşallah caniimm darısı sana olsun ve isteyen tüm anne adaylarınaGeliyor gelmekte olan aşkoooo
Yaaa işte bilsek canım genelde gögüslerde şişme oluyor uçlara dogru bi genişleme oluyor onla alakalı hiç bir şey yok bende bekleyelim bakalım daha var zatenBen ilk hamileligimde hiç bişey hissetmemiştim ne ağrı ne sızı beklemiyordum bile .. zaten beklemiyordum diye hamile kalabildim galiba .. yine öyle beklememek lazım ama yapamıyorum
Kız seni unutur muyum sen ucarak geliceksin tabi arkamdannŞşşş bende varımmmmm beni umutma aşkoooo