Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

melegim can yok kız benim ateş nanay milletin nasıl yüksek ateş tablosu benimki ancak 36.2 lerde geziyor bu ayda nanay zaten tutmadı hissediyorum yani
Vay be ne ateşmiş arkadaş bileydim daha önce başlardım. Ümidini kesme aşkım hiç belli olmaz

Canlar örnek olsun diye koyuyorum. Bat bugün veya yarın bakın ateşe fırladı ve gerçekten testlere para vermeyelim bunun kanıtı ateş iler yorulmasın @pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
Yaaaaa aşkooooo hayırlı olsun gözlerim dolduuuu tasuuuuuu hamile çok şükür bin şükür kan ver bugün mutlaka çok sevindim çok

yorumlar cok olunca kacırmışım o zaman iyi olmuş hayırlısı olsun canım bende beklemedeyim hafta sonu yaparım
aynen kuzucum hayırlısı ben kendımı kotuye alıstırdım ıyı bısey olursada eksta sevınırım :) 9 unda pık oldu 11 ınde catladı yumurta 10 gun gecmeden test yapınca cıkmıyormus :) beklıyorum o yuzden.zaten ıkı gun sonra bellı olur gerısı hayırlısı :) inşallah cıft cızgıyı goruruz sendede

@TASUU ve Sirius2023 belirtileriniz oldu mu yazın biz de bilgilenelim bebişlerim
Gaz, kasıklarda ağrı ve goguslerde şişkinlik ve ağrı var canım.
Daha önce doğum yapanlar benim göğüs ağrım şu şekilde; hani bebeginizi emzirirken süt iner ya o inme anındaki gibi sürekli bir ağrı şeklinde.

Bi gögüslerimde şişkinlik yok ince sızlama var sadece oldugu gibi duruyor namıssızlar yaa şart mı bu memişlerin büyümesi ki

Benim pik 10 Aralık sabahı idi. Akşama catlamisti. İnşallah adet görmezsem haftaya 27 Aralık'ta tutunmuş demektir

Bi gögüslerimde şişkinlik yok ince sızlama var sadece oldugu gibi duruyor namıssızlar yaa şart mı bu memişlerin büyümesi ki
Ben ilk hamileligimde hiç bişey hissetmemiştim ne ağrı ne sızı beklemiyordum bile .. zaten beklemiyordum diye hamile kalabildim galiba .. yine öyle beklememek lazım ama yapamıyorum

Yerleşmedir o yerleşme

Ben ilk hamileligimde hiç bişey hissetmemiştim ne ağrı ne sızı beklemiyordum bile .. zaten beklemiyordum diye hamile kalabildim galiba .. yine öyle beklememek lazım ama yapamıyorum
Yaaa işte bilsek canım genelde gögüslerde şişme oluyor uçlara dogru bi genişleme oluyor onla alakalı hiç bir şey yok bende bekleyelim bakalım daha var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…