Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Birde cumartesi günü pazara gidince bir şey oldu anlatayim. Yeni yeni yürüyen bir erkek bebek varmis arkamda farketmedim. Bişey bacaklarıma sarıldı meyve tezgahında meyve seçerken. umursamadım kalabalıkta. baktım bişey cekistiriyo paçami aglama sesi geliyo arkamdan. Bi baktım küçük 1,5 yaşlarında bir bebe. benden kucak istiyo anne diyor, bana bakiyo ve ağlıyor. Şaşkınlıkla bakakaldim Annesi geldi aldı çocuğu çocuk hâlâ bana gelmek için kollarını uzatıp agliyo anne diye. Uykusu falan gelmiş olmalı hatlar karıştı herhalde 😂 sonra dedim ki bu bir işaret mi yoksa 🤔 27 Aralık'ta bat. Dua edin bana kızlar inşallah tutunur bebiş.

Birde cumartesi günü pazara gidince bir şey oldu anlatayim. Yeni yeni yürüyen bir erkek bebek varmis arkamda farketmedim. Bişey bacaklarıma sarıldı meyve tezgahında meyve seçerken. umursamadım kalabalıkta. baktım bişey cekistiriyo paçami aglama sesi geliyo arkamdan. Bi baktım küçük 1,5 yaşlarında bir bebe. benden kucak istiyo anne diyor, bana bakiyo ve ağlıyor. Şaşkınlıkla bakakaldim Annesi geldi aldı çocuğu çocuk hâlâ bana gelmek için kollarını uzatıp agliyo anne diye. Uykusu falan gelmiş olmalı hatlar karıştı herhalde 😂 sonra dedim ki bu bir işaret mi yoksa 🤔 27 Aralık'ta bat. Dua edin bana kızlar inşallah tutunur bebiş.
İnşallah canım inşallah bebişin var mı hiç pazarda erkke çocuk gelmiş yanına kızın mı olacak yoksa 😊😊

aynen kuzucum hayırlısı ben kendımı kotuye alıstırdım ıyı bısey olursada eksta sevınırım :) 9 unda pık oldu 11 ınde catladı yumurta 10 gun gecmeden test yapınca cıkmıyormus :) beklıyorum o yuzden.zaten ıkı gun sonra bellı olur gerısı hayırlısı :) inşallah cıft cızgıyı goruruz sendede😍
amin canım hafta sonunu bekliyorum bekleyincede gecmiyor günler 🥰

Ateş ölçümünu nasıl yapıyorsunuz kızlar detay verin ben hiç yapmadım. Şu alından ölçen ateş ölçer mi kullanıyorsunuz yoksa koltuk altından mi bı de sabah uyanınca mi bakıyorsunuz ve de hangi uygulama bu 😃 bir sürü soru sordum kusura bakmayin 😃
Fertility programını indiriyorsun
Çubuk ateş ölçerle dil altı veya vajinal ölçüm kullanıyorsun
Her sabah aynı saatte yataktayken olcuyorsun
Uyanmadan önce 3 saat deliksiz uyku tercihimiz

Canım öncelikle tebrik ederim ben kızımda 10la öğrenmiştim adetime bir gün filan vardı sanırım korkma iki günde bir takip et iki katı artması önemli kimisinin yüksek kimisin düşük olur değer içini ferah tut 🥰
Canım hamilemisin çok sevindim tesadüf gördüm Allah tamamına erdirsin prolaktin düştü demekki şükür endişelerin geçmiştir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

X