- 25 Eylül 2022
- 9.255
- 13.383
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.581
Nasıl oluyor o yıkılma hissi acaba merak ettimYerleşmedir o yerleşme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oluyor o yıkılma hissi acaba merak ettimYerleşmedir o yerleşme
Adımı yaz testineKız seni unutur muyum sen ucarak geliceksin tabi arkamdann
Hadi inşallah canım sağlıkla devamı da gelir ocak topiğinde bizimle ilgilenmeyi aksatma sakın
Anam kız aksatir miyim hiç sizler canımsiniz benim rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bebişimHadi inşallah canım sağlıkla devamı da gelir ocak topiğinde bizimle ilgilenmeyi aksatma sakın
Sanırım Eylül'ün başlarına kaymış oluyor benimkipozitifbiri canımcım al al götür kız şu hamileleri yakaladılar agostosu sonundan kızçelerimiz maşallah sürüyerek götür haaa
İnşallah canımTutuntu tutundu kuzucum ben emınım saglıkla gelsın ınsallaaahh
İnşallah canım inşallah bebişin var mı hiç pazarda erkke çocuk gelmiş yanına kızın mı olacak yoksaBirde cumartesi günü pazara gidince bir şey oldu anlatayim. Yeni yeni yürüyen bir erkek bebek varmis arkamda farketmedim. Bişey bacaklarıma sarıldı meyve tezgahında meyve seçerken. umursamadım kalabalıkta. baktım bişey cekistiriyo paçami aglama sesi geliyo arkamdan. Bi baktım küçük 1,5 yaşlarında bir bebe. benden kucak istiyo anne diyor, bana bakiyo ve ağlıyor. Şaşkınlıkla bakakaldim Annesi geldi aldı çocuğu çocuk hâlâ bana gelmek için kollarını uzatıp agliyo anne diye. Uykusu falan gelmiş olmalı hatlar karıştı herhalde sonra dedim ki bu bir işaret mi yoksa 27 Aralık'ta bat. Dua edin bana kızlar inşallah tutunur bebiş.
İnşallah canım. Oğlum var 9 yaşında teyzesi ellerinizden öperİnşallah canım inşallah bebişin var mı hiç pazarda erkke çocuk gelmiş yanına kızın mı olacak yoksa
Bir hafta erken dogsa agustos olur sezeryansa ben bu ay hamile kalsam 1 eylül gösteriyor ama durmaz ki ogustosda çıkar benimkiSanırım Eylül'ün başlarına kaymış oluyor benimki
Allah bagışlasın canım allah kalbindekini nasip etsin inşallahİnşallah canım. Oğlum var 9 yaşında teyzesi ellerinizden öper
Doğru diyorsun çünkü uygulama 4 Eylül diyor Ağustos sonu Eylül başı oluyor işte her bir ayağım birinde olsunBir hafta erken dogsa agustos olur sezeryansa ben bu ay hamile kalsam 1 eylül gösteriyor ama durmaz ki ogustosda çıkar benimki
Tebrikler MinnoşumGeldimmm
amin canım hafta sonunu bekliyorum bekleyincede gecmiyor günleraynen kuzucum hayırlısı ben kendımı kotuye alıstırdım ıyı bısey olursada eksta sevınırım :) 9 unda pık oldu 11 ınde catladı yumurta 10 gun gecmeden test yapınca cıkmıyormus :) beklıyorum o yuzden.zaten ıkı gun sonra bellı olur gerısı hayırlısı :) inşallah cıft cızgıyı goruruz sendede
Fertility programını indiriyorsunAteş ölçümünu nasıl yapıyorsunuz kızlar detay verin ben hiç yapmadım. Şu alından ölçen ateş ölçer mi kullanıyorsunuz yoksa koltuk altından mi bı de sabah uyanınca mi bakıyorsunuz ve de hangi uygulama bu bir sürü soru sordum kusura bakmayin
Allah hayırlı uğurlu etsin güzel kalpli arkadaşım ne güzel bir haber bu maşallah sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin@imagination forever @Veziir @KeriminHilali @mucizeOldu Ginnys ve unuttuklarım kızmayın bana, sabahki telaşla unutmuşumteyzoş oluyorsunuz Allah'ın izniyle
Cümlemize kuzum. 38 yaşımda tekrar anne olcam inşallah umarım ilki gibi yorucu olmazAllah bagışlasın canım allah kalbindekini nasip etsin inşallah
Cnm bnım de 10 gündür göğüsler şişBenim pik 10 Aralık sabahı idi. Akşama catlamisti. İnşallah adet görmezsem haftaya 27 Aralık'ta tutunmuş demektir
Canım hamilemisin çok sevindim tesadüf gördüm Allah tamamına erdirsin prolaktin düştü demekki şükür endişelerin geçmiştir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım öncelikle tebrik ederim ben kızımda 10la öğrenmiştim adetime bir gün filan vardı sanırım korkma iki günde bir takip et iki katı artması önemli kimisinin yüksek kimisin düşük olur değer içini ferah tut