- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.641
kızzz bebısının cınsıyetı bellı oldumu buyuttun sen buralarda bız gezınırkennCanım hamilemisin çok sevindim tesadüf gördüm Allah tamamına erdirsin prolaktin düştü demekki şükür endişelerin geçmiştir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamamdır teşekkürlerKuzum onu cekmedim çünkü çizgi pembe gibi olmamıştı işteyim şu an ama eve gidince atarım
Sende 22 Aralık'ta yapabilirsin ama dediğim gibi markadan markaya farkediyor sanırım en garantisi cuma günü yapmanTamamdır teşekkürler
benim ovulasyon 11’inde pikti 12 sinde silikleşti cuma günü test yapmayı planlıyorum o yüzden merak ettim
Kaç gün kaldıKızlar bu en erken test yaparken çatlamadan 10 gün sayıyoruz dimi
Bende inovitanın strip testleri varSende 22 Aralık'ta yapabilirsin ama dediğim gibi markadan markaya farkediyor sanırım en garantisi cuma günü yapman
16 sı çatlama oldu. Bat 30 oluyor galiba. Uygulama 29 gösteriyor ama.Kaç gün kaldı
En düşük kaç algılıyor innovita biliyor musunBen de inovitanın strip testleri var
31 Aralık bat günün bence16 sı çatlama oldu. Bat 30 oluyor galiba. Uygulama 29 gösteriyor ama.
Öyle mi diyorsun. 14 gün saymıştım.31 Aralık bat günün bence
Valla teyzesi büyüdük ama cinsiyet halen söylenmedi bekliyoruz bakalım bugün kontrol var inşallah söyle diye ümit ettik bekliyoruz 4. Ayımız doldukızzz bebısının cınsıyetı bellı oldumu buyuttun sen buralarda bız gezınırkenn
Ff programı gibi saydım.yumurtlama üzerine 14 gün sayıyor 15.günü bat günü olarak gösteriyorÖyle mi diyorsun. 14 gün saymıştım.
İçindeki kullanım kılavuzunda 5 yazıyor ama innovita çoğu zaman gölge çıkartıyor. Yani pozitifse ilk anda kırmızımsı olması lazım bence. Bir de bu ertesi gün koyulaşma görerek emin olunabilir. O yüzden cuma cumartesi takip etmeyi düşündümEn düşük kaç algılıyor innovita biliyor musun
e canım onu biliyorum yaşımız genc olsa olsa hiç umursamam bile ama 35 olmuşuz insan bi ürküyor maşallah senin bi tane yavrun var allah bagışlasın biz daha ilkini bekliyoruz gelmiyor çok nazlı cıktı bizim yavru ne diyim mecbur bekliceze bebısım ama 4 ay dedıgın nedır kı mıllet senelerceee beklıyor 4 az az dur hele karartmak ıcın erken doverım senı heebak benım kanlı canlı bır bebem var cocugumun olabılcegının buyuk kanıtı 5.aya dogru gıdıyoruz demekkı olabılıyor yanı
Evet canimKızlar bu en erken test yaparken çatlamadan 10 gün sayıyoruz dimi
Çatlamayla yumurtlama aynı şey değil mi. 16 sı çatlama 14 gün sayınca 30 dedim ben.Ff programı gibi saydım.yumurtlama üzerine 14 gün sayıyor 15.günü bat günü olarak gösteriyor
oy masallah masallah bence bugun artık öğrenirsiniz kuzum merak ettım burayada yaz ben oğlumda 15 haftalık ogrendım 16 da haylı haylı gozukur amaa gösterirseee :)))Valla teyzesi büyüdük ama cinsiyet halen söylenmedi bekliyoruz bakalım bugün kontrol var inşallah söyle diye ümit ettik bekliyoruz 4. Ayımız doldu
Aynen innovitada pembe görmedikçe ciddiye almayın ben baya belli gölge gördüm ama regl oldumİçindeki kullanım kılavuzunda 5 yazıyor ama innovita çoğu zaman gölge çıkartıyor. Yani pozitifse ilk anda kırmızımsı olması lazım bence. Bir de bu ertesi gün koyulaşma görerek emin olunabilir. O yüzden cuma cumartesi takip etmeyi düşündüm
Erken gebelige gerek yok canım günün az kal ıl zaten varsa çıkar 2 3 güneBir tarafım test al yap diyor yarın bir tarafım bekle 25 aralıkta yap diyor. laboquick mi ne ondn sipariş ettim trendyoldan erken gebelik testi de fazla güven vermiyor.
Aynı şey dediğin gibi 14 sayınca 14.gün 30u oluyor ama bat olarak bir sonraki günü gösteriyor program o da ayın 31i. Ff tablonu atsana o hangi günü belirlemişÇatlamayla yumurtlama aynı şey değil mi. 16 sı çatlama 14 gün sayınca 30 dedim ben.