Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

En düşük kaç algılıyor innovita biliyor musun
İçindeki kullanım kılavuzunda 5 yazıyor ama innovita çoğu zaman gölge çıkartıyor. Yani pozitifse ilk anda kırmızımsı olması lazım bence. Bir de bu ertesi gün koyulaşma görerek emin olunabilir. O yüzden cuma cumartesi takip etmeyi düşündüm

e canım onu biliyorum yaşımız genc olsa olsa hiç umursamam bile ama 35 olmuşuz insan bi ürküyor maşallah senin bi tane yavrun var allah bagışlasın biz daha ilkini bekliyoruz gelmiyor çok nazlı cıktı bizim yavru ne diyim mecbur beklicez

Valla teyzesi büyüdük ama cinsiyet halen söylenmedi bekliyoruz bakalım bugün kontrol var inşallah söyle diye ümit ettik bekliyoruz 4. Ayımız doldu
oy masallah masallah bence bugun artık öğrenirsiniz kuzum merak ettım burayada yaz ben oğlumda 15 haftalık ogrendım 16 da haylı haylı gozukur amaa gösterirseee :)))

Aynen innovitada pembe görmedikçe ciddiye almayın ben baya belli gölge gördüm ama regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…