- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.101
Ay hele şükür peki sabah ölçmek sartmi bide regli günü baslamak benim reglim bitti şimdi başlasam olmaz dimi
Laboquick kullanıyorum canım trendyoldan toplu sipariş verdim eczaneler biraz yüksek satıyor.
Olur olur başla ve sabah yataktan kalkamadan şartAy hele şükür peki sabah ölçmek sartmi bide regli günü baslamak benim reglim bitti şimdi başlasam olmaz dimi
Zaten 6 gün uzun ve ağrılı bı adet gecırdım uc gün olmustu bıtelıCanım sen idrar testinde tamamen negatife döndüğünü gördünmü? Eğer bi sorun olduğunu düşünüyorsan bence hastaneye git. Benim kız kardeşimde kimyasal geçirmişti normal adetine göre ilk adeti daha uzun daha sancılı ve daha kanamalı geçmişti
Randevu bakıyorum bulabilirsem gıdıcem kuzum bılmıyorum sankı ters gıden bısıler varCanım tedirgin olduysan bir doktora görün istersen devam ediyor mu kanaman ?Papatyamaviss
İyi yaptın bende bir gebenin günlüğünü denicem bu ay hamile kalmazsam diğer ay denerim onu artık. Benim kargo gecikti o yüzden biraz geç başlamış oldum umarım kaçırmamışımdır pik gününü.Anladım bende innovita kullandım 2 ay oda çok iyiydi çok hassas bu ay bi değişiklik yapayım dedim bir gebenin günlüğünden aldım bakalım :) ama daha başlamadım bugün reglimin 4. Günü pazartesi günü yaparım yada pazar akıntımı hissettiğimde başlarım yapmaya
Bende kurumadım onu ya kaldı öyle bu ay aslında ateşte kontrol etmek istemiştimKızlar selam bu ateş ölçme uygulamasını indirdim anladığım kadarıyla gmail adresi ve şifre istiyor giriyorum ama sürekli olmuyor benmi yapamadım
Haberim yoktu ilk kez duydum takip edeyim bari onudaBu markayı servin hanımda tedarik ediyor instagramda lotus ovulasyon takipte yapıyor
Haberim yoktu ilk kez duydum takip edeyim bari onuda
Ay inş canım ya bu ay güzel haberler nasip olur inşallahİyi yaptın bende bir gebenin günlüğünü denicem bu ay hamile kalmazsam diğer ay denerim onu artık. Benim kargo gecikti o yüzden biraz geç başlamış oldum umarım kaçırmamışımdır pik gününü.
24 25 günde bir olurum canımAdet dongun nasıl oluyor bu süreçte pekı canım
İşterınde kötü bı gün gecırdım yenı gelen bı arkadaşla çalıştım hep dün giremedim vaktım olmadı eklemeye bugunde muhtemelen daha kötü bırgun olacak eklemezsem yıne hatırlat gün sonu kuzum olurmu
Astroloji bu üç gün çok sıkıntılı etkilerde canım iş ve özel hayatlarda zorlanmalar çok normal bu üç günü sakin temiz atlatmak önemli ama ben de beceremedim sanırımİşterınde kötü bı gün gecırdım yenı gelen bı arkadaşla çalıştım hep dün giremedim vaktım olmadı eklemeye bugunde muhtemelen daha kötü bırgun olacak eklemezsem yıne hatırlat gün sonu kuzum olurmu
emeğini çöp etme canım benim düzelir belki umuram cözülmeyecek bir sorun degildirAstroloji bu üç gün çok sıkıntılı etkilerde canım iş ve özel hayatlarda zorlanmalar çok normal bu üç günü sakin temiz atlatmak önemli ama ben de beceremedim sanırım
Dün iş anlamında benim için de kötü bir gündü maalesef hatta ciddi ciddi işi bırakmayı düşünme noktasındayım diyebilirim ki on yıldan fazla emeğim var buradaki kariyerim üzerine. Çocuk olursa çalışmayı düşünmüyordum en az üç yıl zaten nasılsa bırakacaktım şimdiden ayıralım yolları belki buranın stresinden kurtulursam daha rahat hamile kalırım diye bile düşünüyorum
Benide ekler misinizzEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 AralıkSeptember Wind 3 AralıkSonbahardagel @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 L lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık
Benimde 9 yıllık emeğim var ve inanılmaz zorlanıyorum iş yerinde çok çok haddinden fazla çalıştırılıyorum eğer gebelik olursa bende yeni yılda ayrılıcam gibi görünüyorAstroloji bu üç gün çok sıkıntılı etkilerde canım iş ve özel hayatlarda zorlanmalar çok normal bu üç günü sakin temiz atlatmak önemli ama ben de beceremedim sanırım
Dün iş anlamında benim için de kötü bir gündü maalesef hatta ciddi ciddi işi bırakmayı düşünme noktasındayım diyebilirim ki on yıldan fazla emeğim var buradaki kariyerim üzerine. Çocuk olursa çalışmayı düşünmüyordum en az üç yıl zaten nasılsa bırakacaktım şimdiden ayıralım yolları belki buranın stresinden kurtulursam daha rahat hamile kalırım diye bile düşünüyorum
bende dun cıddı cıddı bırakmayı dusundum eve uzak bıyerde ındım hem yurudum hem agladım cok moralım bozuktu , az oncede patronumla uzun bı konusma yaptım patronum kadın , hayatta kendını tutan bırı değılımdır agladım ıcımı doktum ama esım ısten ayrılda bı bebek kaybettım moralım bozuk nsızde benım kalbımı kırdınız oyle dusunmesenızzde kusura bakmayın dedımAstroloji bu üç gün çok sıkıntılı etkilerde canım iş ve özel hayatlarda zorlanmalar çok normal bu üç günü sakin temiz atlatmak önemli ama ben de beceremedim sanırım