- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.061
Olabilir her ay denk geliyorsa muhtemelen senin yumurtlama belirtindir artık oBugunler yumurtlama zamanim dun aksam migren tarzı bi ağrı oldu gece boyu devam etti geçen aylarda da bu tarz olunca acaba alakası varmidr dedm
canım tcdd sitesinden bilet bulmaya çalışacağız tur felan ayarlamadık yani bide şuan daha plan aşamasındayız ortada hiç bişey yokÖzelden bana yazar mısın nasıl gideceğinizi falan rica etsem
buna akşam bir bakacam canım teşekkür ederimBen kürtajdan bir kaç hafta sonra çok karnım ağrıyordu..sökülemiyordum..youtubden rahim masajını yaptım ve 1 gün sonra söküldüm..kendim bile şok oldum
ayy bir benmiyim diyordum test yapan yapmıcam dediğim halde değilmişimOlabilir her ay denk geliyorsa muhtemelen senin yumurtlama belirtindir artık o
Ben de kasik ağrısı ve akıntıdan anlıyorum aslında test yapmama bile gerek yok her ay yumurtlama dönemi ağrı ve akıntı oluyor ama yine de yapıyorum test çünkü bağımlılık
Yumurtlama da gördüğümüz çift cizgiyle beyni avutuyoruz galibaayy bir benmiyim diyordum test yapan yapmıcam dediğim halde değilmişimvallahi bağımlılık
Benim yumurtlama üstünden 8 gün geçti bile ben hala test yapıp deftere yapıştırıyorum , artık yapmicam diyorum olmuyor bağımlılık gibi olduayy bir benmiyim diyordum test yapan yapmıcam dediğim halde değilmişimvallahi bağımlılık
kötü alışkanlığınız bağımlılığınız var mıBenim yumurtlama üstünden 8 gün geçti bile ben hala test yapıp deftere yapıştırıyorum , artık yapmicam diyorum olmuyor bağımlılık gibi olduboşa test harcıyorum böyle de
Kesinlikle öyle hatta çift çizgilere çok alıştım gebelik testlerinde dümdüz tek çizgi görüyordum geçen ay , bu ay da görsem şaşırırım heralde ovulasyon testlerinde her gün çift görüyorum silikte olsakötü alışkanlığınız bağımlılığınız var mı
evet , test yapmak
ben 9 ay gebelik testinde negatif görmeye o kadar alışmıştım ki ovülasyon testi yaptığım ay çift çizgi görünce noluyor ya olmuştumKesinlikle öyle hatta çift çizgilere çok alıştım gebelik testlerinde dümdüz tek çizgi görüyordum geçen ay , bu ay da görsem şaşırırım heralde ovulasyon testlerinde her gün çift görüyorum silikte olsa
Hepimiz bir gün o gerçek çift çizgileri göreceğizben 9 ay gebelik testinde negatif görmeye o kadar alışmıştım ki ovülasyon testi yaptığım ay çift çizgi görünce noluyor ya olmuştum
inşallah yaHepimiz bir gün o gerçek çift çizgileri göreceğiz
o çift çizgiyi görünce bayılmazsam iyi o kadar tek cizgiye alıştımHepimiz bir gün o gerçek çift çizgileri göreceğiz
Hangi marka aldın bende aldım reglimin bitmesini bekliyorum:)Kızlar bende ovülasyon testi siparişi vermiştim yeni geldi elime bugün bismillah başlıyorum. Ayy artık bende yumurtlama görmek istiyorum geçen ay yakalayamadım.
@Deepbluespozitifbiri bugunde az önce kahverengı akıntım olmuş , bı sıkıntı olabılır mı ya acaba kimyasal sonrası vücut sastımı yoksa
Yok vermedım ateş düşmeseydi gıdecektım dustu ama adet atesımeBen yine söylüyorum bence sen yumurtladın. Beta düşüşünü görmek için test verdn mi Ayşe?
Yok vermedım ateş düşmeseydi gıdecektım dustu ama adet atesıme
Evet havuç dün başladım yemeğe avokadolarıda bugün stokladım. Kendime hiç bu kadar iyi baktığımı hatırlamam. Bu bebiş olmadan bu kadar kıymetliyse olduktan sonrasını düşünemiyorumBu ay olacakHer gün avokado , havuç yiyin. Ve egzersiz yapın egzersiz de çok ise yarıyor yumurtlama icin
Vaov gerçekten muntazam resmen, ne kadar güven veriyor sonuç.Ya dün bi video gördüm kadın böyle yumurtlama itibari ile gebelik testi yapmıs yumurtlamadan 12. Gün falan silik çizgi olmaya başlamışbizde böyle strip gebelik testi bulsak dün aradım bulamadım tek gebelik testi satan yoktu