Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bence var, dün yaptıkların ortadaki sabah ki idrar mı o daha net
Evet o ordatakini dün sabah idrarla yapmiştim ilk 5 dakka golge gibiydi yok dedim koydum köşeye yarim saat gecmeden baktim boyle olmuştu regl sancim vardi adet olurum dün dedim gelen giden yok şu an kizimdada boyleydim aslinda aşırı derecede akınti ve ağrılar olcam olcam diyip lavaboya koşuyodum yoktu 1 gun gecince beta yaptirmiştim 550 ydi yani belirtlerim kizimdaki gibi ama işte tuhaf his ya rabbim isteyen herkese nasip etsin oncelikle hic evladi olmayanlara

Evet canım ondan korkuyorum ben de bir de bende ilk sezeryandan kalma yara ve acık görüldü o da enfeksiyon üretebiliyormus doktor son gittiğimde demişti engel değil demişti ama yine de korkuyorum
Sen yinede bi kan ver durumunu netleştir canım aksi bi durum olursada ona göre araştırılır en azından. Ama zannetmiyorum ki ondan kaynaklı olsun içini ferah tut.
Bence yumurtluyorsam dün benimde öyle oldu ve anladım ki yumurtlama agrisiymis bugün testlerim silikleşmeye başladı
Biz bugün değerlendirdik zaten canım ama akşam bida test yapayım madem aslında ben daha önce böyle takip ettim ve bildiğin piki gördüm yine öyle olur sanıyordum kafam karıştı

Kizimda 1.5 sene sonra olmuştu tedavi herşey denedik olmadi aman dedim ya yeter vallah 10 yıl yaşlandim sanki dedim ruhen 1 hafta kala adet ağrilarim başladi olcam diyodum zaten ki gunum gectiginde bile inanmiyodum olduguna normaldede gunim gecmez tabi hep 5 gün erkenden olurum işte rabbimin mucizesi

Kızlar grip bebeğin tutunmasını etkiler mi hafif ateşim var 37.5 larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…