-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.601
Canım sağlıkla gelsin kuzunKızlar buda benim kiler bat yarin en üstekini sali günü yapmiştim diğer ikisinide dün
Malesef kuzum pazar bugün nobetci eczanede baya bi uzak banaTestın varsa tekrarla kuzum
Ayy varmiiCanım sağlıkla gelsin kuzun
Bence var, dün yaptıkların ortadaki sabah ki idrar mı o daha netAyy varmii
Akşama bidaha test yapayım o zaman canımBugun olabılır yumurtlaman en dusuk ates yumurtlama çatlayınca yukselecek ates
Evet o ordatakini dün sabah idrarla yapmiştim ilk 5 dakka golge gibiydi yok dedim koydum köşeye yarim saat gecmeden baktim boyle olmuştu regl sancim vardi adet olurum dün dedim gelen giden yok şu an kizimdada boyleydim aslinda aşırı derecede akınti ve ağrılar olcam olcam diyip lavaboya koşuyodum yoktu 1 gun gecince beta yaptirmiştim 550 ydi yani belirtlerim kizimdaki gibi ama işte tuhaf his ya rabbim isteyen herkese nasip etsin oncelikle hic evladi olmayanlaraBence var, dün yaptıkların ortadaki sabah ki idrar mı o daha net
Sen yinede bi kan ver durumunu netleştir canım aksi bi durum olursada ona göre araştırılır en azından. Ama zannetmiyorum ki ondan kaynaklı olsun içini ferah tut.Evet canım ondan korkuyorum ben de bir de bende ilk sezeryandan kalma yara ve acık görüldü o da enfeksiyon üretebiliyormus doktor son gittiğimde demişti engel değil demişti ama yine de korkuyorum
Biz bugün değerlendirdik zaten canım ama akşam bida test yapayım mademBence yumurtluyorsam dün benimde öyle oldu ve anladım ki yumurtlama agrisiymis bugün testlerim silikleşmeye başladı
Kizimda 1.5 sene sonra olmuştu tedavi herşey denedik olmadi aman dedim ya yeter vallah 10 yıl yaşlandim sanki dedim ruhen 1 hafta kala adet ağrilarim başladi olcam diyodum zaten ki gunum gectiginde bile inanmiyodum olduguna normaldede gunim gecmez tabi hep 5 gün erkenden olurum işte rabbimin mucizesiEvet o ordatakini dün sabah idrarla yapmiştim ilk 5 dakka golge gibiydi yok dedim koydum köşeye yarim saat gecmeden baktim boyle olmuştu regl sancim vardi adet olurum dün dedim gelen giden yok şu an kizimdada boyleydim aslinda aşırı derecede akınti ve ağrılar olcam olcam diyip lavaboya koşuyodum yoktu 1 gun gecince beta yaptirmiştim 550 ydi yani belirtlerim kizimdaki gibi ama işte tuhaf his ya rabbim isteyen herkese nasip etsin oncelikle hic evladi olmayanlara
Çıktı mı test sonucunİnşallah öyledir kuzum bugün kan vereceğim direkt belirsizlikten yoruldum
Benimde senin gibi 0.1 çıktı demin hcg napcazHiç kuzum adetimde 4 gün gecikme var..testler neqatif oturub adet bekliyorumsen nasılsın?
Ne kadar gecikmiş sende?Benimde senin gibi 0.1 çıktı demin hcg napcaz
Canım cok yüksek ateş istenmez hamileliklerde, ama seninki çok değil. Takip et.Kızlar grip bebeğin tutunmasını etkiler mi hafif ateşim var 37.5 larda
Yaa ne kadar cabuk ogrenmissin ne guzelll yumurtlama takip ettin miCanım ilki 9 gün kala sabah ve akşam testi, 2. 8 gün kala test buralarda çok az idi, daha sonra 7 ve 6 gün kala bordo çizgi belirginleşti, 5 gün kala kanda 63 çıktı
Ay banada haber ettt boype cift cizgi gorunce sanki benim cikmis gibi mutlu oluyorumAkşama bidaha test yapayım o zaman canım
Yap kuzum mutlakaAkşama bidaha test yapayım o zaman canım
Benimde 9 gün kaldıAy banada haber ettt boype cift cizgi gorunce sanki benim cikmis gibi mutlu oluyorum