- 26 Aralık 2015
- 11.568
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.581
Evet canım ondan korkuyorum ben de bir de bende ilk sezeryandan kalma yara ve acık görüldü o da enfeksiyon üretebiliyormus doktor son gittiğimde demişti engel değil demişti ama yine de korkuyorumfnd_50 canım iki testindede bariz çizgi var git kan testi yaptır Allah korusun buda kimyasala dönerse bi trombofili paneli yaptır acaba pıhtılaşma felan var bebek ondanmı tutunamıyor diye sebeplerini araştırmak lazım
Yok canımxgecikme olmadı iki günüm var daha üç aydır aynı durumu yaşıyorum ya testlerin sıkıntılısı bana denk geliyor ya da kimyasal oluyor sürekli. Çok teşekkür ederim bu aradaBence güzel haberlerini alacaz inşallahhhbu arada geciktin mi sen karıstırıyorım herkesi
ikisinde de görüyorum..İn şa Allah yanılmamÜstteki sabah 6bucuk gibi yaptığım alttaki saat 11 i geçtikten sonra yaptığım testler
Bence yumurtluyorsam dün benimde öyle oldu ve anladım ki yumurtlama agrisiymis bugün testlerim silikleşmeye başladıKızlar ya benim bugün inanılmaz sırtım yumurtalıklarım ağrıyor hatta kesin pik görürüm diyordum ovülasyon da ama öyle çıkmadı test malesef üşüttüm felanmı acaba adetim ayın 5 inde bitti
Yumurtluyorsun diyecektim :)Bence yumurtluyorsam dün benimde öyle oldu ve anladım ki yumurtlama agrisiymis bugün testlerim silikleşmeye başladı
Canım sen naptın nasılsınikisinde de görüyorum..İn şa Allah yanılmam
Hiç kuzum adetimde 4 gün gecikme var..testler neqatif oturub adet bekliyorumCanım sen naptın nasılsın
Ya böyle görüyorum bu 3. Ay oldu böyle. Bunda da adet olursam bilmiyorum kan vereceğim çıkmazsa laboquick marka teste geri dönüş yapacağımikisinde de görüyorum..İn şa Allah yanılmam
İnşallah pozitife döner canım geç döllenme ihtimali var mı ? Takip etmiş miydin ?Hiç kuzum adetimde 4 gün gecikme var..testler neqatif oturub adet bekliyorumsen nasılsın?
Kesin kan ver..çünkü ben görmesem yazmam mesela üzülmesin diye..ama bu baya görünüyor..Ya böyle görüyorum bu 3. Ay oldu böyle. Bunda da adet olursam bilmiyorum kan vereceğim çıkmazsa laboquick marka teste geri dönüş yapacağım
Kuzum senin en baştaki testinin fotosu var mı ? Varsa atar mısın
Yok kuzum ben takip etmedim..geç döllenme ihtimali yok..adet söktürücü masajı yapıyorum olsun diye.İn şa Allah.Olursam bende takip edicemİnşallah pozitife döner canım geç döllenme ihtimali var mı ? Takip etmiş miydin ?
Benim yumurtlama dönemi şu sıralar testler bugün pik gösteriyor, bakalım inşallah güzel olur sonu da.
İnşallah vardır kuzum ve sağlıklı bir gebeliktir. Hakkında hayırlısı olsun.Ya böyle görüyorum bu 3. Ay oldu böyle. Bunda da adet olursam bilmiyorum kan vereceğim çıkmazsa laboquick marka teste geri dönüş yapacağım
Canım ilki 9 gün kala sabah ve akşam testi, 2. 8 gün kala test buralarda çok az idi, daha sonra 7 ve 6 gün kala bordo çizgi belirginleşti, 5 gün kala kanda 63 çıktı
Canım ilki 9 gün kala sabah ve akşam testi, 2. 8 gün kala test buralarda çok az idi, daha sonra 7 ve 6 gün kala bordo çizgi belirginleşti, 5 gün kala kanda 63 çıktı
Darısı başıma inşallahCanım ilki 9 gün kala sabah ve akşam testi, 2. 8 gün kala test buralarda çok az idi, daha sonra 7 ve 6 gün kala bordo çizgi belirginleşti, 5 gün kala kanda 63 çıktı
Testın varsa tekrarla kuzumKızlar buda benim kiler bat yarin en üstekini sali günü yapmiştim diğer ikisinide dün