Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Üstteki sabah 6bucuk gibi yaptığım alttaki saat 11 i geçtikten sonra yaptığım testler

Eklentiler

• 83E8AB36-5219-42B0-B29C-16D9B58EA5B3.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 75
  • F7FBCD11-6D25-4C3D-BD86-FB78A4C0B7E0.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu da az önce yaptıklarım. Yine birinde silik öbüründe bir şey göremiyorum. İkisi de artımed kutusundan ama Farklı paket. Hassas dereceleri mi Farklı acaba?
Canım olmasa çıkmaz başka teslerde biri yanlış oldu diyelim hepsi mi yanlış hassasiyetleri de farklı hepsini bende de biri daha silik diğeri daha belirgin bak

Kızlar vallahi emin olamıyorum artık, Gece ve sabaha karşı adetim geldi gibi aşırı sancım oldu ama tuttum tuvaletimi yoktu gelen giden peçeteyle kontrol ettim yok kupkuruydum. Akıntı bile yoktu. Sabahta 7:30 civarı kurdişen döktüm sanki terledim açtım yorganı tabi üstümü açınca ateşim 36.3-36.2 yi gördü ama kalkmadım biraz çıkmadan yataktan 9 civAru ölçtüm 36,7 gördüm :) ateşte kafayı yedi bugün hangisi ateşim bilemedim.

Senin gibiyim ama benim bata 6 gün varken başladı bel ağrılarım 4 gün çdür yaşıyorum, geldi sanıyorum dün lekelenme gibi oldum geliyor sandım ama 16 saat geçti hiç bir şey gelmedi. Sabah aşırı terledim yine perşembe günü de çok terlemiştim ama bu ondan daha çoktu. Anlamıyorum regli olacakmışım gibiyim. Bugün ateşte bi düştü bi çıktı

Kızlar ya benim bugün inanılmaz sırtım yumurtalıklarım ağrıyor hatta kesin pik görürüm diyordum ovülasyon da ama öyle çıkmadı test malesef üşüttüm felanmı acaba adetim ayın 5 inde bitti

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-11-12-05-34-609_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20221211_120733.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 52
fnd_50 canım iki testindede bariz çizgi var git kan testi yaptır Allah korusun buda kimyasala dönerse bi trombofili paneli yaptır acaba pıhtılaşma felan var bebek ondanmı tutunamıyor diye sebeplerini araştırmak lazım

Kuzum senin en baştaki testinin fotosu var mı ? Varsa atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…