Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

fnd_50 fnd_50 canım iki testindede bariz çizgi var git kan testi yaptır Allah korusun buda kimyasala dönerse bi trombofili paneli yaptır acaba pıhtılaşma felan var bebek ondanmı tutunamıyor diye sebeplerini araştırmak lazım
Evet canım ondan korkuyorum ben de bir de bende ilk sezeryandan kalma yara ve acık görüldü o da enfeksiyon üretebiliyormus doktor son gittiğimde demişti engel değil demişti ama yine de korkuyorum

Kızlar ya benim bugün inanılmaz sırtım yumurtalıklarım ağrıyor hatta kesin pik görürüm diyordum ovülasyon da ama öyle çıkmadı test malesef üşüttüm felanmı acaba adetim ayın 5 inde bitti
Bence yumurtluyorsam dün benimde öyle oldu ve anladım ki yumurtlama agrisiymis bugün testlerim silikleşmeye başladı

Eklentiler

• IMG_20221211_120732.jpg
    IMG_20221211_120732.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 54
Hiç kuzum adetimde 4 gün gecikme var..testler neqatif oturub adet bekliyorum🤦🏻‍♀️sen nasılsın?
İnşallah pozitife döner canım geç döllenme ihtimali var mı ? Takip etmiş miydin ?
Benim yumurtlama dönemi şu sıralar testler bugün pik gösteriyor, bakalım inşallah güzel olur sonu da.

İnşallah pozitife döner canım geç döllenme ihtimali var mı ? Takip etmiş miydin ?
Benim yumurtlama dönemi şu sıralar testler bugün pik gösteriyor, bakalım inşallah güzel olur sonu da.
Yok kuzum ben takip etmedim..geç döllenme ihtimali yok..adet söktürücü masajı yapıyorum olsun diye.İn şa Allah.Olursam bende takip edicem

X