Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?

Eklentiler

• 7F823FCD-5C56-4FED-8A4D-3BD695AA1D77.jpeg
    7F823FCD-5C56-4FED-8A4D-3BD695AA1D77.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 17FFB4CA-8BAC-4C61-A0D2-CB0196C5ED44.jpeg
    17FFB4CA-8BAC-4C61-A0D2-CB0196C5ED44.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?
Uzmek istemem ama testin markasi fortunemi bende yapmisyim ama o testin arkasinda duran plastigin izin bnde cok umitlenmis icini cikarip bakktiginde o golge olmayacak insallah vardir bebiisin olur

Canim bu ışıkmis filtre uygulamaymis hepsi yanıltıcı.
Testin içinde zaten kırmızı alan var, eğer idrarda beta hgc yüksekse görünüyor, yoksa görünmüyor.
Yani varsa çizgi normal koşullarda çıkıyor, yoksa ister parçala ister kendin çizik at, olmuyor 😁

Uzmek istemem ama testin markasi fortunemi bende yapmisyim ama o testin arkasinda duran plastigin izin bnde cok umitlenmis icini cikarip bakktiginde o golge olmayacak insallah vardir bebiisin olur
Yok yok üzülmedim asıl olursa korkarım çünkü düşükle sonuçlanır. Dostinex kullanıyorum ve ağır hareketler yaptım bu ay. Gelecek aya olur inşallah Allah isteyen herkese hepimize versin🙏🏼

Cızgı çok yakın kuzum bilemedim ama düz de de hafıf gozukuyo bu durumda bekleyeceğiz ☺️

Varsa her türlü çıkıyor canim.
Sadece erken gebelikler aldatıcı oluyor
Peki arkadaşlar erken gebelik testi olarak hangisini kullanıyorsunuz yoksa eczaneden istediğinizde herhangi birini alıp yapabilirmiyiz :KK5:
Ben 8 gun kala gebelik testi yapmistim varla yok rasi cikmisti 7. Gun ilk idrar degildi aksam yapmistim cok belli bir silik cizgi cikmisti bence erken gebelik testlerine bu kadar para vermeyin belirgin silik ciktiginda kaset testi hemen gibi kan vermistim 22 cikmistim sonucum

destinesiaa destinesiaa canım senin ışığa tutuğunda çıkan çizgisi c ye çok yakın. Ama filitreleyince t nin orada bir gölge var gibi 🤷 hayırlısı

Eklentiler

• 20221211_140031.jpg
    20221211_140031.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 56
X