- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bundan kullanıyorum 6-7 aydır canim.Su testlerden sipariş verdim bunda hiç yanlış görmemiştim ben
Tabi gebelik testini adet gününe kadar kesinlikle yapmicam kafayı yiyorum sonra
Ayy evet görünüyor gerçekten fnd_50Canım baksana bay baya görünüyor, düne g re de baya koyu.. Kan versen mi acaba bugün
Bende aynı yerden aldım kuzum hatta çarpı 2 aldım bol bol sıyırmak içinSu testlerden sipariş verdim bunda hiç yanlış görmemiştim ben
Canım iki aydır aynısı oluyor kan mı versen en azından emin oluruzBiraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak. Papatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @TASUU trkn0709
Çok net görülüyor inşallah seninledirEmin olamamakla birlikte.. bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
İnşallah öyledir kuzum bugün kan vereceğim direkt belirsizlikten yoruldumCanım vallahi ben de gördüm. Bu arada ateş düşüşüne takılma benim tabloya bak, ateş düştü diye kesin adet geliyor derken bir anda yükseldi pozitif gördüm ya hatırlasana. Baya bariz görünüyor inşallah regl gelmez
Papatyamaviss yavrum seninkinde göremedim ama daha erken de olabilir. Bekleyelim bakalım kırmızı görene kadar ümit var. Sen geçen gün bana artimedin testini yap deneyelim demiştin. Hep aynı yerde çizgi çıkıyor kuzu bugun denedim senin için de, t çizgisi c den önce koyulasti beta tahminimce baya bir yüksektir , ama yine aynı yer yani öyle hiç T1 de falan çıkmadı.
Ayy resmen geliyorum diyor hadi inşallahKızlar üsteki dün yaptığım alttaki ikiyi bugün yaptım başka bir marka daha yaptım çok heyecanlıyım ya
Bugün direkt kan vereceğim canım bu böyle 3 aydır oluyorCanım iki aydır aynısı oluyor kan mı versen en azından emin oluruz
Ben de çok memnunum bu markadanSu testlerden sipariş verdim bunda hiç yanlış görmemiştim ben
Yani inşallah kimyasal değildir sağlıkla ilerler ama emin olursak en azından tedbirini alırsınBugün direkt kan vereceğim canım bu böyle 3 aydır oluyor
Aaa cidden bayağı düşüp çıkmış şaşırdımOğlumun tablosu
Aynen canım haklısın vereceğim bugün kanYani inşallah kimyasal değildir sağlıkla ilerler ama emin olursak en azından tedbirini alırsın
İnşallah canım ama filtreyle görünüyor filtresiz zorÇok net görülüyor inşallah seninledir
Çok net görüyorum canım bir tanesinde. Öbüründe ben de göremiyorum. Kan vereceğim bugünCanim ben göremedim senin testte.
Sen eminsen görüyorsan testlerde kimyasaldir.
Ve 3 ay üst üste kimyasal yaşaman normal değil.
Bugün acilde kan ver, yarın fırsatın olmaz belkide. Doktora ispatla kimyasal geçirdiğini, ona göre bir tedavi uygular.
Yaa çok teşekkür ederim canım amin inşallah darısı tüm isteyenlere inşallahValla kızlar sizlerin görüyorum dediği diğer atılan testlerde ekranı falan büyütsemde göremiyorum ben nedense ama bunu bn bile görüyorum inşallaahh hayırlısıyla gelir bebişşinn çok sevindimmmhayırlısıylaa tüm bekleyenlerden hayırlı haberler alalımm
Teşekkür ederim canımAyyyyy görüyorum
Bende bu testin ovulasyonunu kullanıyorum 2 aydır memnunum. Geçen ayda hamilelik testini yapmıştım direkt negatif çıktı pek yanıltmıyor gibi fiyatıda uygunSu testlerden sipariş verdim bunda hiç yanlış görmemiştim ben
Yarın tekrar yap canım yoksada kan ver verebilirsen belirsizliğin giderİnşallah ama temkinli olacağım çok umutlanamıyorum