- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.521
Canım vallahi ben de gördüm. Bu arada ateş düşüşüne takılma benim tabloya bak, ateş düştü diye kesin adet geliyor derken bir anda yükseldi pozitif gördüm ya hatırlasana. Baya bariz görünüyor inşallah regl gelmez
Papatyamaviss yavrum seninkinde göremedim ama daha erken de olabilir. Bekleyelim bakalım kırmızı görene kadar ümit var. Sen geçen gün bana artimedin testini yap deneyelim demiştin. Hep aynı yerde çizgi çıkıyor kuzu bugun denedim senin için de, t çizgisi c den önce koyulasti beta tahminimce baya bir yüksektir , ama yine aynı yer yani öyle hiç T1 de falan çıkmadı.
Tez çürüdü asko sağolasın yok bebısım benden bısey çıkmaz ben ayak uyduruyorum sadece zaten regl agrım var yoğun bi şekildeCanım vallahi ben de gördüm. Bu arada ateş düşüşüne takılma benim tabloya bak, ateş düştü diye kesin adet geliyor derken bir anda yükseldi pozitif gördüm ya hatırlasana. Baya bariz görünüyor inşallah regl gelmez
Papatyamaviss yavrum seninkinde göremedim ama daha erken de olabilir. Bekleyelim bakalım kırmızı görene kadar ümit var. Sen geçen gün bana artimedin testini yap deneyelim demiştin. Hep aynı yerde çizgi çıkıyor kuzu bugun denedim senin için de, t çizgisi c den önce koyulasti beta tahminimce baya bir yüksektir , ama yine aynı yer yani öyle hiç T1 de falan çıkmadı.
Tez çürüdü asko sağolasın yok bebısım benden bısey çıkmaz ben ayak uyduruyorum sadece zaten regl agrım var yoğun bi şekilde
Hayırlı haberlerini bekliyoruzKan testi verdim 1 saate çıkacak inşallah gebelik vardır
Ay o t çizgisinin belirmesi çok güzel bende oğlumda 3 4 test yaptım en son yaptığım testte ilk önce t belirgin olmuştu nasıl mutlu olmuştum
Aman evet regl olsamda bitse su agrıNe yapıyoruz gelecek aya bam bambirlikteyiz yine bebeğim anca beraber kanca beraber
Ana geldimiii
Evet güzelmiş ben de 3. Çocuğumda gördüm biraz gecikmeli olduhapsurmaktan öleceğim kızlar ya grip oldum salya sümük
Ana geldimiii
Of çok geçmiş olsun hamilelikte bağışıklık çok düşüyor folik asit ihmal etme bol bol c vitamini ve tavuk suyu çorbası iç kuzum
Ay tamam hatırladım dur hele koymuş olabılırım kırmızını o zaman güncellemeler pazartesıKız kan testim negatif çıktığı günun ertesi sabahı yedim kırmızıları4 Aralık'ta olmam gereken 8 Aralık'ta oldu
Ay gecmıs olsun kendıne dıkkat et kuzum amanAllah ne verdiyse yapıyorum canım mandalin, vitaminlerim, maden suyu limonlu tuzlu, sirkeli su vs zimei zencefilli limonlu balli sıcak su icicem, tavuk alayım da haşlayim diyorum dünden beri, daha yapamadım
Aman evet regl olsamda bitse su agrı
Allah ne verdiyse yapıyorum canım mandalin, vitaminlerim, maden suyu limonlu tuzlu, sirkeli su vs zimei zencefilli limonlu balli sıcak su icicem, tavuk alayım da haşlayim diyorum dünden beri, daha yapamadım