Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bence sizin 2 ay içerisinde olur bu ay olmazsa diğer ay diye düşünüyorum Allah izin verirse İnşAllah çünkü kürtaj aslında iyi bir şey Rahmi tertemiz yapıyor zaten 4. Adetmiş bu yumurtlama 3 adet döneminde düzene giriyor sizin bu adetten sonra düzene girer bana göre 🤲🏻😘
Ayy İn şa Allah dediğiniz gibi olur ya🙌🏻🥰Bu aydan zaten umutum yok..çünkü ilaçta kullandım midem için..Bu ay ilk defa adet öncesi zorluk çektim..yani bu yaşima kadar adetim çok kolay geçer kolay biter.

Çok iyi o zaman iğneye gerek kalmamış ne güzel
Ben iğne kullanmama rağmen nasıl bir sağlamsa biri çatlamadı kiste dönüştü onu bekliyorum şimdi
Dediğin belirtiler bende de vardı ama hangisi hangisinin etkisidir bilinmez
İnşallah güzel haberini verirsin 🌺
İnşallah canım rabbim hepimizi sevindirsin

Şimdi okudum mesajları geriden geliyorum 😊 Hamiş kızları tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin🤲🏻 ve yapılan testlerin hepsi de umut vaat ediyor bence🌸 size birşey sormak istiyorum ben geçen ay yumurtlamadan 16 gün sonra regl gördüm ama griptim çok ilaç kullandım acaba o mu etkiledi. Bu ay ki bat ta yumurtlamadan 16 gün sonra mı olur yani benim düzenim böylemidir yoksa 14 gün olarak mı hesaplamalıyım aklım karıştı.

Şimdi okudum mesajları geriden geliyorum 😊 Hamiş kızları tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin🤲🏻 ve yapılan testlerin hepsi de umut vaat ediyor bence🌸 size birşey sormak istiyorum ben geçen ay yumurtlamadan 16 gün sonra regl gördüm ama griptim çok ilaç kullandım acaba o mu etkiledi. Bu ay ki bat ta yumurtlamadan 16 gün sonra mı olur yani benim düzenim böylemidir yoksa 14 gün olarak mı hesaplamalıyım aklım karıştı.
Geçen ayı baz alma canim.
Ortalama hangi gün oluyorsan öyle olur

Kız ben dedim ki belki şimdi olmadığı daha iyi bikac ay sonra olsun da şu sıcak havalar bitsin dedim pat diye gebe olduğumu öğrendim 😂 şimdi de nasıl olacak o mevsimde diye geziyoruz 😂 biz burda yazın yazlikciyiz git gel yaparız her haftasonu, tam benim ağır dönemlerime gelecek. Artık çareyi şunda bulduk 🤭Eşim çocukları alacak günübirlik ya da haftasonu gidip gelecekler ben evde takılacam😂 fnd_50 fnd_50
Aynen relax kafa relax vücut bazı arkadaşlar o kadar rahat ki Yumrtlama ne test ne haberleri yok 😄

Yaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam 🙊 benim duygu durumları suan fena sanırım 😂😂 yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum 😬😬 korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acaba 🤷🏻‍♀️
Çok net maşAllah ama adet gününe kadar bekle canım hem büyüsün biraz 😊
Beta testini dün verdim canım ama test yapmaktan kendimi alamıyorum😂 çok gerdim kendimi, aksilik olmazsa 6. Haftaya kadar rahat bırakcam çocumu 😂 daha 3+5 iz 🥲

Canım yumurtlamayı hesaplamak zor dr gitmiyorsan. Testler bile yanlış gösteriyormuş. Bence en sağlamı 2 güne bi ilişki. Yumurtlama asla kaçmıyo 😇

X