- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.281
Kuzum ped takmıştım çok açık renk kahve başparmak ucu kadar akıntı geldi peçeteye silince . Geliyor sanırım reglimBen şimdiye yapmıştım
Valla içime guel şeyler doğuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ped takmıştım çok açık renk kahve başparmak ucu kadar akıntı geldi peçeteye silince . Geliyor sanırım reglimBen şimdiye yapmıştım
Valla içime guel şeyler doğuyor
Kuzum ped takmıştım çok açık renk kahve başparmak ucu kadar akıntı geldi peçeteye silince . Geliyor sanırım reglim
Ayy İn şa Allah dediğiniz gibi olur yaBu aydan zaten umutum yok..çünkü ilaçta kullandım midem için..Bu ay ilk defa adet öncesi zorluk çektim..yani bu yaşima kadar adetim çok kolay geçer kolay biter.Bence sizin 2 ay içerisinde olur bu ay olmazsa diğer ay diye düşünüyorum Allah izin verirse İnşAllah çünkü kürtaj aslında iyi bir şey Rahmi tertemiz yapıyor zaten 4. Adetmiş bu yumurtlama 3 adet döneminde düzene giriyor sizin bu adetten sonra düzene girer bana göre
İnşallah canım rabbim hepimizi sevindirsinÇok iyi o zaman iğneye gerek kalmamış ne güzel
Ben iğne kullanmama rağmen nasıl bir sağlamsa biri çatlamadı kiste dönüştü onu bekliyorum şimdi
Dediğin belirtiler bende de vardı ama hangisi hangisinin etkisidir bilinmez
İnşallah güzel haberini verirsin
Benımkı yöne bu kadar belırgın degıl hatta ben görmüyorum bıle bence o ıkıden bırı sensın pozitifbiri koz koyu testlerinden atsana bıBak benim kuruma çizgisi senin efekt yaptığın yerde görüyor musun? Papatyamaviss
Geçen ayı baz alma canim.Şimdi okudum mesajları geriden geliyorum Hamiş kızları tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve yapılan testlerin hepsi de umut vaat ediyor bence size birşey sormak istiyorum ben geçen ay yumurtlamadan 16 gün sonra regl gördüm ama griptim çok ilaç kullandım acaba o mu etkiledi. Bu ay ki bat ta yumurtlamadan 16 gün sonra mı olur yani benim düzenim böylemidir yoksa 14 gün olarak mı hesaplamalıyım aklım karıştı.
Çok teşekkür ederimGeçen ayı baz alma canim.
Ortalama hangi gün oluyorsan öyle olur
Maşalllahh böyle duyunca da baska bi tedirgin oluyorumKuzenim var gerdek gecesi hamile kaldı
İnş canım inş bakalım inş olmamBekle bakalım sabaha belli olur bu işin rengi... İnsallah regl değildir.
Aynen relax kafa relax vücut bazı arkadaşlar o kadar rahat ki Yumrtlama ne test ne haberleri yokKız ben dedim ki belki şimdi olmadığı daha iyi bikac ay sonra olsun da şu sıcak havalar bitsin dedim pat diye gebe olduğumu öğrendim şimdi de nasıl olacak o mevsimde diye geziyoruz biz burda yazın yazlikciyiz git gel yaparız her haftasonu, tam benim ağır dönemlerime gelecek. Artık çareyi şunda bulduk Eşim çocukları alacak günübirlik ya da haftasonu gidip gelecekler ben evde takılacam fnd_50
Arkadaşm korunmayı bıraktı naslsa hemen olmaz diye o ay h
bende öyle beklemiyorum yani hiç öyle yumurtlama gün sat bat bunlara bile hiç bakmadım taki gecıkınce burda yazılanları okudum bir suphe oldu ıcımdeArkadaşm korunmayı bıraktı naslsa hemen olmaz diye o ay hamile kaldı
Bana da seninki daha belirgin geldi bakalım yarın da yapalım bata kadar yolu varBenımkı yöne bu kadar belırgın degıl hatta ben görmüyorum bıle bence o ıkıden bırı sensın pozitifbiri koz koyu testlerinden atsana bı
Ya öyle durumlarda var dimii valla bi endise sarmadı degıl inşallah sağlıkla kucagınaa alırsınnn sendeeBende korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ikinci ayım yine haberini aldım betanın artmasını bekliyorum
Hayırlı haberler inşallahbende öyle beklemiyorum yani hiç öyle yumurtlama gün sat bat bunlara bile hiç bakmadım taki gecıkınce burda yazılanları okudum bir suphe oldu ıcımde
İnşallahh tüm bekleyenlereHayırlı haberler inşallah
Aynen canım bende şimdi hergün test yapıcam bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizindeCanım yarın da yapıcam, pazartesi de Salı bat günüm o gün de kırmızılar gelmeden ateş düşmeden umut kesmek yok
BeeeenEvetttt yarın kimler benimle birlikte test yapıyooooooooo Papatyamaviss
Yaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam benim duygu durumları suan fena sanırım yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acaba
Beta testini dün verdim canım ama test yapmaktan kendimi alamıyorum çok gerdim kendimi, aksilik olmazsa 6. Haftaya kadar rahat bırakcam çocumu daha 3+5 izÇok net maşAllah ama adet gününe kadar bekle canım hem büyüsün biraz
Canım yumurtlamayı hesaplamak zor dr gitmiyorsan. Testler bile yanlış gösteriyormuş. Bence en sağlamı 2 güne bi ilişki. Yumurtlama asla kaçmıyoŞimdi okudum mesajları geriden geliyorum Hamiş kızları tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve yapılan testlerin hepsi de umut vaat ediyor bence size birşey sormak istiyorum ben geçen ay yumurtlamadan 16 gün sonra regl gördüm ama griptim çok ilaç kullandım acaba o mu etkiledi. Bu ay ki bat ta yumurtlamadan 16 gün sonra mı olur yani benim düzenim böylemidir yoksa 14 gün olarak mı hesaplamalıyım aklım karıştı.