Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Valla bende de salı tertemizdi. Çarşamba akşam silik çıktı hatırlasana 😍umut hep var...

Valla bacım ikinizden biri bir sürpriz yapacak ama inşallah ikiniz de yaparsınız 😍
Yaaaa öyle oldu dimi oldu dimi senin doğru yaaaaaaaaa ateşim de iyi gidiyor çok güzel umut hep var iyi ki var ❤️

Vaaay arkadaş şöyle hamile kalanlara çok imreniyorum. Temiz beslenirim, sağlıklı yaşam tarzım vardır, düzenli spor yaparım, sigaram yok, vitamin ve hormonal değerlerim on numaradır ama gel bakalım öyle şak diye hamile kalamıyorum en azından 15-16 ay uğraşıyorum ilk çocuğumda öyleydi. Şimdi 6. Aydayız bu da uğraştıracak belli ki😂 şaka bizimkisi Allah tayin ediyor zamanını bunlar cidden kısmet işi. Onun geleceği varsa hiçbir şey engel olamaz gelecek saat de belli zaman da. Ama zamanı varsa kıçını da yırtsan nafile😂 bu süreçte relax olmayı öğrenmek lazım ama gel bizlere anlat
Aynen relax en önemlisi arkadaşta daha hemen olmaz rahatlığı vardı 3 5 ay deneriz diyordu tabi kader kısmet hayırlısı da var vakti saati değilse yiyeceği yoksa olmuyor ama o can dunyaya gelecekse oluyor Allah hayırlısını nasip etsn herkese

Aynen relax en önemlisi arkadaşta daha hemen olmaz rahatlığı vardı 3 5 ay deneriz diyordu tabi kader kısmet hayırlısı da var vakti saati değilse yiyeceği yoksa olmuyor ama o can dunyaya gelecekse oluyor Allah hayırlısını nasip etsn herkese
Amin canım benim dediğimiz gibi tüm mesele bu❤️

Kız ben dedim ki belki şimdi olmadığı daha iyi bikac ay sonra olsun da şu sıcak havalar bitsin dedim pat diye gebe olduğumu öğrendim 😂 şimdi de nasıl olacak o mevsimde diye geziyoruz 😂 biz burda yazın yazlikciyiz git gel yaparız her haftasonu, tam benim ağır dönemlerime gelecek. Artık çareyi şunda bulduk 🤭Eşim çocukları alacak günübirlik ya da haftasonu gidip gelecekler ben evde takılacam😂 fnd_50 fnd_50

Bak benim kuruma çizgisi senin efekt yaptığın yerde görüyor musun? Papatyamaviss Papatyamaviss

Eklentiler

• 5B8BB365-5B71-4B76-8381-F787C484C3D1.jpeg
    5B8BB365-5B71-4B76-8381-F787C484C3D1.jpeg
    175,8 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar ben Kasım on yedide adet oldum polikistik overim var femara kullandım üç yumurtam çatladı iki gündür aşırı sırt ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum bunlar gebelik belirtisi olabilir mi ve aşırı şişkinlik açlık bu arada cuma günü beklenen adet tarihim
o ilaç ve özellikle iğnenin etkisi de olabilir hele de şişkinlik ve adet olacakmışsın gibi belde kasıkta hafif seğirmeler ağrılar falan iğneyi yaptıranlarda çoğunlukla oluyor
Ama inşallah seninki gebelik belirtisi olmuş olur 🌺

Yaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam 🙊 benim duygu durumları suan fena sanırım 😂😂 yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum 😬😬 korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acaba 🤷🏻‍♀️
Bende korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ikinci ayım yine haberini aldım betanın artmasını bekliyorum 😄😄

o ilaç ve özellikle iğnenin etkisi de olabilir hele de şişkinlik ve adet olacakmışsın gibi belde kasıkta hafif seğirmeler ağrılar falan iğneyi yaptıranlarda çoğunlukla oluyor
Ama inşallah seninki gebelik belirtisi olmuş olur 🌺
Ben sadece ilaç kullandım iğne vurulmadim kendiliğinden çatladı

Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Senin ilk mi olacak? Bir de kaç aydır istiyorsunuz ?
Mayıstan beri korunmuyoruz ve her ay ovulasyon takibi yaptım olmadı.
Bu ay doktor klomen verdi.
Artık klomen yumurta takibi aşılama gibi aşamaları deniyecem.
7 yaşında kızım var.
Onda ilk ay hamile kaldım. Bu biraz nazlı gelmiyor hemen.

Ben sadece ilaç kullandım iğne vurulmadim kendiliğinden çatladı
Çok iyi o zaman iğneye gerek kalmamış ne güzel
Ben iğne kullanmama rağmen nasıl bir sağlamsa biri çatlamadı kiste dönüştü onu bekliyorum şimdi
Dediğin belirtiler bende de vardı ama hangisi hangisinin etkisidir bilinmez
İnşallah güzel haberini verirsin 🌺

Evet evet stresten benim varya 1 ayım boşa gitti sürekli test yaptım stres yaptım hiç adet olmak istemedim ve bayağı gecikti hapla oldum en son yaa çok kötü bişi 🤲🏻😞😘
Akşam masaj yapıcam adet olayım diye..bu gün şiddetli mide ağrılarım var..ilaç kullandım mecbur😘

Mayıstan beri korunmuyoruz ve her ay ovulasyon takibi yaptım olmadı.
Bu ay doktor klomen verdi.
Artık klomen yumurta takibi aşılama gibi aşamaları deniyecem.
7 yaşında kızım var.
Onda ilk ay hamile kaldım. Bu biraz nazlı gelmiyor hemen.
Benim de ilk gebeliğimde sebepsiz 15 ay olmamıştı. İkincide de 6 aydır deniyoruz ben de hemen kalmadığım için bunun da uğraştıracağım tahmin ediyordum :) küsmek inşallah hayırla ve sağlıkla gelirler 🤲🏻🥰

Akşam masaj yapıcam adet olayım diye..bu gün şiddetli mide ağrılarım var..ilaç kullandım mecbur😘
Bence sizin 2 ay içerisinde olur bu ay olmazsa diğer ay diye düşünüyorum Allah izin verirse İnşAllah çünkü kürtaj aslında iyi bir şey Rahmi tertemiz yapıyor zaten 4. Adetmiş bu yumurtlama 3 adet döneminde düzene giriyor sizin bu adetten sonra düzene girer bana göre 🤲🏻😘

X