- 17 Temmuz 2022
- 173
- 194
- 30
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.301
Gerdek gecesi adrenalin daha yüksek olduğu için hamile kalma şansı artıyormuş doktor bi arkadaşım öyle söylemiştiMaşalllahh böyle duyunca da baska bi tedirgin oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerdek gecesi adrenalin daha yüksek olduğu için hamile kalma şansı artıyormuş doktor bi arkadaşım öyle söylemiştiMaşalllahh böyle duyunca da baska bi tedirgin oluyorum
Allah allah öyle miymişGerdek gecesi adrenalin daha yüksek olduğu için hamile kalma şansı artıyormuş doktor bi arkadaşım öyle söylemişti
Aynen o zaman strese hiç girmeyin adetiniz gelsin gelip bitince başlarsınız İnşAllah önümüzdeki ay hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebekleriniz olurAyy İn şa Allah dediğiniz gibi olur yaBu aydan zaten umutum yok..çünkü ilaçta kullandım midem için..Bu ay ilk defa adet öncesi zorluk çektim..yani bu yaşima kadar adetim çok kolay geçer kolay biter.
Beta kaç çıktı bencede yaa bende öyle olurdum hamile olmuş olsaydım çok heyecanlı bi dönem ne güzel Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinBeta testini dün verdim canım ama test yapmaktan kendimi alamıyorum çok gerdim kendimi, aksilik olmazsa 6. Haftaya kadar rahat bırakcam çocumu daha 3+5 iz
Amin canım.Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsinAynen o zaman strese hiç girmeyin adetiniz gelsin gelip bitince başlarsınız İnşAllah önümüzdeki ay hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bir bebekleriniz olur
İnşallah sanada en yakın zamanda nasip olur canım dün 63 idi, çok yeni büyümeyecek diye aklım çıkıyo, bu 2-3 hafta nası geçecek bilmiyorum, bi ultrasonda görüp kalbini duysam rahatlıycam birazBeta kaç çıktı bencede yaa bende öyle olurdum hamile olmuş olsaydım çok heyecanlı bi dönem ne güzel Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
İnşallah sanada en yakın zamanda nasip olur canım dün 63 idi, çok yeni büyümeyecek diye aklım çıkıyo, bu 2-3 hafta nası geçecek bilmiyorum, bi ultrasonda görüp kalbini duysam rahatlıycam biraz
Ahahah bata kadar yolu var aynen bakBana da seninki daha belirgin geldi bakalım yarın da yapalım bata kadar yolu var
Amin canım inşallah ne güzel artmış normalde 2 güne bir 2 katına çıkmıyor muBuyumese benimki buyumezdi kuzum 57 ile öğrenmiştim. 6 gün sonra bin kusurdu. Ama ben Allah a inandım , duracaksa benimle durur gidecekse ben engel olamam diye. Halen de oyleyim. Allah korktuğumuzdan korusun
Evet maalesef mesela tecavüzlerde de aynı durum söz konusuymuş yine adrenalin yüksek olduğu için hamile kalma olasılığı yükseliyormuş. Benim de bir akrabam gerdek gecesi hamile kalmıştı ben çok şaşırıp sormuştum onun üzerine bu iki örneği vermiştiAllah allah öyle miymiş
Amin canım inşallah ne güzel artmış normalde 2 güne bir 2 katına çıkmıyor mu
Avokadonun etkisi oluyor muymuş, bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama özel birşey yapmadım açıkcasıEvet ben de öyle biliyorum ama. Bu şekilde de olabiliyormuş. Ben daha önceki gebeliklerimde hiç baktirmadim beta. 100 u gördüm ve bıraktım. O yüzden eski durumum da mı böyleydi bilemiyorum... Ama ben avokado güzel yedim bu süreçte. Zaten çok da severim. Beslenmeme dikkat ettim.
Anladım kuzum teşekkürler bilgi için bu ayda kalmadıysam alıcam bakalım hayırlısı olsun her yolu deniyoruz.Kuzum eş paketi hamile kalmak isteyenelr için eksik ne varsa yerine koymak için. Kilo varda adviktor öneriyor.amh azlıgına athena.hamileligin devamı için adendo. Ben şuan eş paketi kullanıyorum düşük yaptıgım için adendoda aldım oda progestanı yerine koyuyor
İçimden bir ses kuruma değil diyorfnd_50 kuruma çizgim çıktı
Diğeri iyi bi örnek olmamış ta Rabbim isteyen herkese hayırlı bi şekilde en yakın zamanda nasip etsin. Burda bu heyecanlara müjdeli haberlere ortaklık edelim inşallahhhEvet maalesef mesela tecavüzlerde de aynı durum söz konusuymuş yine adrenalin yüksek olduğu için hamile kalma olasılığı yükseliyormuş. Benim de bir akrabam gerdek gecesi hamile kalmıştı ben çok şaşırıp sormuştum onun üzerine bu iki örneği vermişti
Kuzu çok çok açık kahve akıntımın rengi sabaha bence gelecek reglim:// ben regl zamanı hep böyle oluyorum
Evet Ankarada olduğunu duydum inşallah oralara gitmeden çözülür Allah aratmasın inşallah❤Yok maalesef ama Ankara da ofis açtı gidebilirsen aklında olsun web sitesinde yardımcı oluyorlar
Amin inşallah sağlıkla, hayırlısıylaDiğeri iyi bi örnek olmamış ta Rabbim isteyen herkese hayırlı bi şekilde en yakın zamanda nasip etsin. Burda bu heyecanlara müjdeli haberlere ortaklık edelim inşallahhh