- 26 Aralık 2015
- 11.567
- 18.570
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.321
Kuzum bekle bakalım takibini yap olmazsa da hayırlısı olsun diyelimKuzu çok çok açık kahve akıntımın rengi sabaha bence gelecek reglim:// ben regl zamanı hep böyle oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bekle bakalım takibini yap olmazsa da hayırlısı olsun diyelimKuzu çok çok açık kahve akıntımın rengi sabaha bence gelecek reglim:// ben regl zamanı hep böyle oluyorum
Anladım canım bende adet bir gün gecikti bu ay çörekotu bal tarçın kullandım ama teste negatifiPhone ve efekt bir uygulamadan değil galeriye girip fotoğrafı düzenle diyorum altta ayarları çıkıyor parlaklık Kontrast gölge ayarı gibi onlarla oynuyorum net çıktığını görene kadar
en yapcam bat 2 gün geciktiEvetttt yarın kimler benimle birlikte test yapıyooooooooo Papatyamaviss
Benim de regle 2 gün kalmış oluyorAnladım canım bende adet bir gün gecikti bu ay çörekotu bal tarçın kullandım ama teste negatif
en yapcam bat 2 gün gecikti
Bekleyelım görelimmmİçimden bir ses kuruma değil diyor
Canım çok stres mi yaptın acaba geçen aylar bende de oldu böyle çünkü gelsin diye bekliyoruz stres oluyoruz bu sefer ama inşallah yerleşme kanamasıdır adete ne kadar varKızlar ben öğlen adet oldum ve hala ped tertemiz bir ala bulaştı az önce sadece peçeteye silince geliyor ilk kez böyle bir adet yaşıyorum ve sol kasigim aşırı ağrıyor sancı yapıyor.. testte yaptım tek çizgi niye böyle oldu ki acaba ya offf
Hiç stres yapmadım aslında çokta belirtisi olmadan gelen bir adet oldu çok farklı yaşıyorum bu defa erken geldi beklenen 14 15 i falandı dongum 35 gün 30 . Gun de geldiCanım çok stres mi yaptın acaba geçen aylar bende de oldu böyle çünkü gelsin diye bekliyoruz stres oluyoruz bu sefer ama inşallah yerleşme kanamasıdır adete ne kadar var
Canım vücudu dinleyince her ay farklı belirtiler oluyor, bazen bata bir hafta kala regl sancısı çekiyorum, bazen tamamen sancısız geliyor, bazen dpo 15 gün sürüyor bazen 12 gün, bazen bir kaç damla geliyoe ertesi gün zar zor sökülüyor, bazen de bir anda şarıl şarıl, ve gerçekten stress yapmıyorum daha doğrusu düşünecek vaktim yok, o yüzden hepsi normalHiç stres yapmadım aslında çokta belirtisi olmadan gelen bir adet oldu çok farklı yaşıyorum bu defa erken geldi beklenen 14 15 i falandı dongum 35 gün 30 . Gun de geldi
Bir de mekik çekebilirsin, squat yapabilirisin kendini zorlamadanCevap verecek olan yok mu?? Adet söktürücü masaj yapsam mı acaba sokulemedigi için mi böyle
Bende ilk kez olunca şaşırdım doğrusu vücut oyun oynuyor sankiCanım vücudu dinleyince her ay farklı belirtiler oluyor, bazen bata bir hafta kala regl sancısı çekiyorum, bazen tamamen sancısız geliyor, bazen dpo 15 gün sürüyor bazen 12 gün, bazen bir kaç damla geliyoe ertesi gün zar zor sökülüyor, bazen de bir anda şarıl şarıl, ve gerçekten stress yapmıyorum daha doğrusu düşünecek vaktim yok, o yüzden hepsi normal
Öyle canım benim ne diyim üzüldüm ama yapacak bir şey de yok artık. Bekleyip göreceğimKuzum bekle bakalım takibini yap olmazsa da hayırlısı olsun diyelim
Sıcak duş iyi geliyor benimde olunca öyle duşa giriyorumBende ilk kez olunca şaşırdım doğrusu vücut oyun oynuyor sanki
Amin inşallah canım benimEvet Ankarada olduğunu duydum inşallah oralara gitmeden çözülür Allah aratmasın inşallah❤
Duş kolay ya alırım yarın yeter ki sökülsünSıcak duş iyi geliyor benimde olunca öyle duşa giriyorum
Amin İnşAllah hayırlı sağlıklıca nasip olur banada yaa Yok büyür canım hiç korkma sen şuan sevinçle mutlulukla geçir bol bol duayla 63 çok iyi bi sayı o yarın 150-160 lafı bulur artar bile hatta daha çok gönlünü ferah tutİnşallah sanada en yakın zamanda nasip olur canım dün 63 idi, çok yeni büyümeyecek diye aklım çıkıyo, bu 2-3 hafta nası geçecek bilmiyorum, bi ultrasonda görüp kalbini duysam rahatlıycam biraz
Çok iyi anlıyorum seni canım benim ama işte doğru zamanı geldiğinde olacak inşallah Allah’ın izniyleÖyle canım benim ne diyim üzüldüm ama yapacak bir şey de yok artık. Bekleyip göreceğim
O ne oluyor canım bilgim yok o yuzden yardımcı olamıyorumCevap verecek olan yok mu?? Adet söktürücü masaj yapsam mı acaba sokulemedigi için mi böyle
İnş canım amin inşallah Rabbim ne eylerse güzel eylerÇok iyi anlıyorum seni canım benim ama işte doğru zamanı geldiğinde olacak inşallah Allah’ın izniyle
inşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum saolasınAmin İnşAllah hayırlı sağlıklıca nasip olur banada yaa Yok büyür canım hiç korkma sen şuan sevinçle mutlulukla geçir bol bol duayla 63 çok iyi bi sayı o yarın 150-160 lafı bulur artar bile hatta daha çok gönlünü ferah tut