- 17 Nisan 2021
- 4.147
- 3.719
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.241
Nasip olursa ilk olacak canım 3 yıllık evliyim hiç korunmadım ama daha nasip olmadıVeziir sağol canım, sen de dikkat et kendine... Senin ilk mi olacak yoksa ver mu kuzuların?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip olursa ilk olacak canım 3 yıllık evliyim hiç korunmadım ama daha nasip olmadıVeziir sağol canım, sen de dikkat et kendine... Senin ilk mi olacak yoksa ver mu kuzuların?
Hahahah cok haklısın okudukça zaten ben onlar adına heyecanlandımm inşallah tüm bekleyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip eder bizde burdan guzel haberlerını duyarız benim ilk sanırım hem korku hem heyecan var . Test te almadım hiç marka falanmı vermek lazım ne diye alınır ben topik hatunlar içinde cok tecrubesZım sanırım tamam artık böyle bır karar aldık ama bu ayı umursamadım hiç ya. bakalım hala regl olcam diyorum daYap bence, bu topik hatunları test konusunda pek cömert mesela ben 15 de yapmaya başlayacağım 20 sine kadar
Sağlıkla gelsin kuzun evinize güneş gibi doğsunNasip olursa ilk olacak canım 3 yıllık evliyim hiç korunmadım ama daha nasip olmadı
Bulursan artimed, bu topik tarafından tescillendi canım, ama adetin geçtiyse herhangi bir markada olur.Hahahah cok haklısın okudukça zaten ben onlar adına heyecanlandımm inşallah tüm bekleyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip eder bizde burdan guzel haberlerını duyarız benim ilk sanırım hem korku hem heyecan var . Test te almadım hiç marka falanmı vermek lazım ne diye alınır ben topik hatunlar içinde cok tecrubesZım sanırım tamam artık böyle bır karar aldık ama bu ayı umursamadım hiç ya. bakalım hala regl olcam diyorum da
Yaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam benim duygu durumları suan fena sanırım yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acabaBulursan artimed, bu topik tarafından tescillendi canım, ama adetin geçtiyse herhangi bir markada olur.
ARTİMEDİN ASKERLERİYİZ
Olur mu olur canım Rabbim ol dedikten sonra korunan insanlar bile kalıyor, benim teyzem 2 kere spralle kaldı hamile, ilki 6 aylık karnında vefat etti, diğer kuzu şimdi 3 aylık ve teyzem 40 yaş üstü...Yaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam benim duygu durumları suan fena sanırım yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acaba
Ya maşallahhh Rabbim ona hayırlı güzel ömürler nasipp etsin bakalım nasıl olcakOlur mu olur canım Rabbim ol dedikten sonra korunan insanlar bile kalıyor, benim teyzem 2 kere spralle kaldı hamile, ilki 6 aylık karnında vefat etti, diğer kuzu şimdi 3 aylık ve teyzem 40 yaş üstü...
Amin canım inşallah sen peki ilk gebelik mi olucakSağlıkla gelsin kuzun evinize güneş gibi doğsun
Kuzenim var gerdek gecesi hamile kaldıYaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam benim duygu durumları suan fena sanırım yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acaba
Ya bence erken yaptık testi bata kadar tekrarlıcam ben umudumu kesmedim geçen aylarda aynısı oldu çünkü biliyorum 3-4 gün kala erken gebelik testim negatifti 2 gün kala pozitif çıkmıştıfnd_50 bızım artımed baya kendını gelıstırmıs kız sebebı bu ımıs pozitifbiri aramızda kıdemlı hamıs sen varsın bi işeyıverırmısın ne tarafta çıkmak cızgı
Canım yarın da yapıcam, pazartesi de Salı bat günüm o gün de kırmızılar gelmeden ateş düşmeden umut kesmek yokfnd_50 canım efektli olanda biraz gözüküyor inşallah vardır koyulaşır inşallah
Canım o herkeste olacak diye bir şey yok benim adet belirtim olarak bile göğüs hassasiyetim olmaz olmadı. İlk gebeliğimde de asla olmadı belirti olarak da hamilelik boyunca da hiiiiç yaşamadım.Kızlar ya bende hiç göğüs hassasiyeti felan yok
İnşllah kuzum ya kuruduktan sonra da aynen öyle bir şey göründü o t2 nin o tarafta. Bakalım adet gelmedikçe umut varfnd_50 canım efektli olanda biraz gözüküyor inşallah vardır koyulaşır inşallah
Benim de adet belirtim değildir.Canım o herkeste olacak diye bir şey yok benim adet belirtim olarak bile göğüs hassasiyetim olmaz olmadı. İlk gebeliğimde de asla olmadı belirti olarak da hamilelik boyunca da hiiiiç yaşamadım.
Arkadaşm korunmayı bıraktı naslsa hemen olmaz diye o ay hamile kaldıYaaa cokk teşekkür ederiimm.Geçti evett biraz daha bekleyeyimmm e artık olmazsa mecbur yapacam benim duygu durumları suan fena sanırım yapsam öyle bısey görsem naparım diyorum bian. İlktende olurmu yahu dıyorum korunmadan ilk ilişkiden hamile kalan var mıdır ki acaba
Bat ne zamandı senin ya daha önce sordum mu hatırlamıyorum kusura bakmaBenim de adet belirtim değildir.
Göğüslerim çok minik zaten, öyle hassaslasmadi hiç.
Benim yumurtlamanın 10. Günü ile regl günü aynı tarihe denk geliyor. Ondan yine test yapamadan kırmızı kart gorucem belki
Valla bende de salı tertemizdi. Çarşamba akşam silik çıktı hatırlasana umut hep var...Alın size test bence hiçbir şey yok :) alın işte
Valla bacım ikinizden biri bir sürpriz yapacak ama inşallah ikiniz de yaparsınızfnd_50 kuruma çizgim çıktı
Vaaay arkadaş şöyle hamile kalanlara çok imreniyorum. Temiz beslenirim, sağlıklı yaşam tarzım vardır, düzenli spor yaparım, sigaram yok, vitamin ve hormonal değerlerim on numaradır ama gel bakalım öyle şak diye hamile kalamıyorum en azından 15-16 ay uğraşıyorum ilk çocuğumda öyleydi. Şimdi 6. Aydayız bu da uğraştıracak belli ki şaka bizimkisi Allah tayin ediyor zamanını bunlar cidden kısmet işi. Onun geleceği varsa hiçbir şey engel olamaz gelecek saat de belli zaman da. Ama zamanı varsa kıçını da yırtsan nafile bu süreçte relax olmayı öğrenmek lazım ama gel bizlere anlatArkadaşm korunmayı bıraktı naslsa hemen olmaz diye o ay hamile kaldı