- 19 Aralık 2021
- 2.086
- 2.663
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Hahahha dimi ya bende boş geçmek istemiyorum neyse bugün akşam hız verelim. Takvime göre yumurtlama günlerindeyim ona pek güven olmuyor ama olsun oda orda dursun belki işe yarar yılmak yol yola devamYumurtlama günlerim geçmesine rağmen biz de durumlar devamgece uyumadan 1 tane yapın uyuyun rahat rahat boş geçmeyin
Sık sık İlişki olursa zaten takvimlere Bile gerek yok illa denk gelirHahahha dimi ya bende boş geçmek istemiyorum neyse bugün akşam hız verelim. Takvime göre yumurtlama günlerindeyim ona pek güven olmuyor ama olsun oda orda dursun belki işe yarar yılmak yol yola devam
Emaneti al ay buna çok güldüm çok iyi ya Allah da sizi güldürsünİnşallah ya
Geçen ay ben laborant titizliği ile ince hesaplar yapıyordum artık tahminen gece saat 03.00 da çatlayacak falan diye adamcağız da bekledi bekledi artık uykusu geldi gözleri kıpkırmızı olduen son ben yatıyorum sen uyumayacaksan gece 3 de beni uyandır emaneti al dedi ama ben kıyamadım tabii uyandırmaya yazsak roman olur cinsinden maceralar yaşıyoruz her ay Allah sonumuzu hayır etsin
Ahhhh inşallah inşallahSık sık İlişki olursa zaten takvimlere Bile gerek yok illa denk gelir
Aslında en iyisiAhhhh inşallah inşallaheşime zaten söylemicem yumurtlama zamanlarindayim diye çünkü ikimzde geriliyoruz olacak mı olmayacak mı oldu mu aceba falan diye ki gördüğümuz gibi iki aydır olmuyor bende takip etmemeye karar verdim gelişine vurcaz artık
Yok kız olur mu öyle şey, aşkla sevişinsiz de şey gibi hissediyo musunuz ya hani aslında istek yok ama karşındakini zorluyo gibi.hani içinden gelince sevişmek değil de görev bilinci işte.bana kötü hissettiriyo kendimi.sizde de oluyo mu
GELMİYOOOOOOSık sık İlişki olursa zaten takvimlere Bile gerek yok illa denk gelir
geçmiş olsun canımBaş ağrısı ile boğuşuyorum
ya aşk sevgi zaten var onda çok şükür bi sıkınto yok :) tabi ki zevk alıyosun ama günlere odaklanıp bişey yapınca garip hissediyo insan :)Böyle olmamalı.. bu durumu değiştirin aksi halde yalnızca anne baba olarak hayatınıza devam edersinizönemli olan karı koca olmak , Görev bilinci en sağlıksız olay biz hep diyoruz aşk çocuğu olacak diye bu görev olmamalı şehvet duymalısınız kendinize zevkinize odaklanın
daha 16. günün sabır ıle olcmeyee devam bende sıfır sıfır sıfırBenim his var gibi ama işte ateşler düzenli gelmedi bana... Yoksa bir garip hissediyorum....Baksana tabloma dün çıkyor diye sevindim geri indi namıssız
tabıkı 1.ssayfada tablonun üstinde detaylıca ornek olarak anlattım onuda okuyun mutlaka , her sabah aynı saat aralıgında yataktan kalkmadan bazal vucut ısımızı kaydedıyruz dil altından ölçülüyorAteş ölçümünde neye dikkat etmemiz gerekiyor acaba yardımcı olur msnz
hahahahah arzu istek var canımcım :) gün belirleyip bişey yapınca hadi yapmamız lazım kesin olmalı mantığı biraz garip hissettiriyo :)Yok kız olur mu öyle şey, aşkla sevişinİstek arzu olmadan olmaz o iş
Ateş yükselince iş işten geçmiştir diyolllaaa :) en garantilisi adet ertesı iki güne birEvet iki uygulamayı da kullanıyorum şu an. Peki yumurtlama günü düşük çatlama günü yuksek değil mi
Canım tabii ki hasta değilsen ateşin etkilenmez. Yani ona bakarsan ateşi etkileyecek çok sayıda etken var. Her sabah kalkıp ölç bi görelim ona göre yorumlarızPeki bisey dicem mesela suan mevsim geçisindeyiz çevremde herkes hasta ateşimiz iniş çıkış yapmaz mı acaba yanıltmasın hastalık havasıkafam karıştı
ölçüyorum çaresizceeedaha 16. günün sabır ıle olcmeyee devam bende sıfır sıfır sıfır
Merhaba bende katılmak istiyorum bat 9 aralıkEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@
Mevsimlisan 11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@ B Buffalosos
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralıkzorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 AralıkNiqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık
Çok geçPapatyamaviss ben katılmak istemiyorum Allahm psikolojik deyin de rahatlayayım, midem bulanıyor, kasıklarım agrıyor arada adet olacak gibi.
Aslında kafa başka yerde olduğu için cidden zevk alamiyo insan nasıl beynmis arkadaş ya herşeye el atıyorya aşk sevgi zaten var onda çok şükür bi sıkınto yok :) tabi ki zevk alıyosun ama günlere odaklanıp bişey yapınca garip hissediyo insan :)