-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.841
Benimde kremsi akıntım senin gibi çoktu dünden beri kesildi, 2 gündür ara ara sızı gibi oluyor dün gece daha netti ağrısı şimdi ara ara giriyor ama çok aşırı şiddetli değil. Benimde 13 Aralık bat bakalım ne olacakBende ilk sol kaşık ağrısı ve uyku hali vardı, sonra ağrı belime de vurdu sızlama gibi, bu arada kremsi beyaz akıntım vardı baya çoktu. Şimdi akıntı kesildi. Hafif midem bulanıyo açken ama az
35.gun adet olmazsan sabah kalktıgında test yapıyorsun bızle bırlıkte sabahKızlar benim o şiddetli ağrılarımda yok..bence testlerimi gördükden sonra rahatladım hepsi psikolojikufacık bel kasık var
Yoksa sen de balık misiinnncok sıkıldım ıs yerınde bugun bıtsınde gıtsın dıye saat sayıyorum.
Ne anlatcam size ben asırı duygusal bı ınsanım boyle herseye aglayabılırım.Dün kaynanamlarda yemek yerken bı haber gordum sizde görmüşsünüzdür.Bursada bir kız okul baskanlıgını kazanırsam Sefoyu getırcem demıs sefoda bunu gormus gelmıs elınden tutarak merdıvenlerden ınıyorbaktım burnumun ucu sızlıyor gozlerım dolmus bazen boyle cok sacma sebepsız seylere duygusallasıyorum ya bıde hamıle olsam yandım
Tamam söz olmasam sizinle yapıyorum35.gun adet olmazsan sabah kalktıgında test yapıyorsun bızle bırlıkte sabah
Benimkine benziyor hayırlısı olsunBenimde kremsi akıntım senin gibi çoktu dünden beri kesildi, 2 gündür ara ara sızı gibi oluyor dün gece daha netti ağrısı şimdi ara ara giriyor ama çok aşırı şiddetli değil. Benimde 13 Aralık bat bakalım ne olacak
Oy oy maşaAllah sağlıkla büyüsünnnnKızlarr sonuç çıktıbhcg 63
Ayyy bende sandımki bir tek ben öyleyimcok sıkıldım ıs yerınde bugun bıtsınde gıtsın dıye saat sayıyorum.
Ne anlatcam size ben asırı duygusal bı ınsanım boyle herseye aglayabılırım.Dün kaynanamlarda yemek yerken bı haber gordum sizde görmüşsünüzdür.Bursada bir kız okul baskanlıgını kazanırsam Sefoyu getırcem demıs sefoda bunu gormus gelmıs elınden tutarak merdıvenlerden ınıyorbaktım burnumun ucu sızlıyor gozlerım dolmus bazen boyle cok sacma sebepsız seylere duygusallasıyorum ya bıde hamıle olsam yandım
bende de var agrılar sabıt ama akıntı azaldı su gıbıBende ilk sol kaşık ağrısı ve uyku hali vardı, sonra ağrı belime de vurdu sızlama gibi, bu arada kremsi beyaz akıntım vardı baya çoktu. Şimdi akıntı kesildi. Hafif midem bulanıyo açken ama az
yaa hayırlı olsun bat ne zamandıKızlarr sonuç çıktıbhcg 63
Benimde akıntı Şuan yok, tahminim tam yerleşirken oluyo heraldebende de var agrılar sabıt ama akıntı azaldı su gıbı
14 aralıkyaa hayırlı olsun bat ne zamandı
Çok teşekkür ederimyaa hayırlı olsun bat ne zamandı
ıyı kı olmus hayırlı olsunn ınsallah saglıkla kucagımıza alırız14 aralıkama sanırım erken yumurtlama oldu
İnşallah canım aminıyı kı olmus hayırlı olsunn ınsallah saglıkla kucagımıza alırız
kovayım aslında ama 18 subatYoksa sen de balık misiinnn
bu ve bunun gıbı ınsanların bazı güldüğü şeylerde benım burnumun ucunun direği sızlıyor hop gıdıyorumAyyy bende sandımki bir tek ben öyleyimçok duyğusalım offf