Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bende ilk sol kaşık ağrısı ve uyku hali vardı, sonra ağrı belime de vurdu sızlama gibi, bu arada kremsi beyaz akıntım vardı baya çoktu. Şimdi akıntı kesildi. Hafif midem bulanıyo açken ama az
Benimde kremsi akıntım senin gibi çoktu dünden beri kesildi, 2 gündür ara ara sızı gibi oluyor dün gece daha netti ağrısı şimdi ara ara giriyor ama çok aşırı şiddetli değil. Benimde 13 Aralık bat bakalım ne olacak

cok sıkıldım ıs yerınde bugun bıtsınde gıtsın dıye saat sayıyorum.
Ne anlatcam size ben asırı duygusal bı ınsanım boyle herseye aglayabılırım.Dün kaynanamlarda yemek yerken bı haber gordum sizde görmüşsünüzdür.Bursada bir kız okul baskanlıgını kazanırsam Sefoyu getırcem demıs sefoda bunu gormus gelmıs elınden tutarak merdıvenlerden ınıyor baktım burnumun ucu sızlıyor gozlerım dolmus bazen boyle cok sacma sebepsız seylere duygusallasıyorum ya bıde hamıle olsam yandım

Yoksa sen de balık misiinnn

Benimkine benziyor hayırlısı olsun

Kuzular karın ağrısı gebelikte olan bişey mi gün içinde özellikle akşamları çok karnım ağrıyor internette gördüm kimyasal belirtilerinde de bu var ben yine kendimi yemeye başladım pazara kadar test yapmicam tekrar

Ayyy bende sandımki bir tek ben öyleyimçok duyğusalım offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…