Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kuzular karın ağrısı gebelikte olan bişey mi gün içinde özellikle akşamları çok karnım ağrıyor internette gördüm kimyasal belirtilerinde de bu var ben yine kendimi yemeye başladım pazara kadar test yapmicam tekrar
Alt karın ağrısı evet, sağlıklı doğumdada kimyasal doğumdada düşüktede düydum canım. Aklına kötü şey getirme

Kuzular karın ağrısı gebelikte olan bişey mi gün içinde özellikle akşamları çok karnım ağrıyor internette gördüm kimyasal belirtilerinde de bu var ben yine kendimi yemeye başladım pazara kadar test yapmicam tekrar
Canım karın ağrısı gebelikte de olur sıkma canını iyi düşün kötü düşünme hemen. Çok stres yapıyorsan ondan da ağrır bak karnın kendini rahatlat biraz

cok sıkıldım ıs yerınde bugun bıtsınde gıtsın dıye saat sayıyorum.
Ne anlatcam size ben asırı duygusal bı ınsanım boyle herseye aglayabılırım.Dün kaynanamlarda yemek yerken bı haber gordum sizde görmüşsünüzdür.Bursada bir kız okul baskanlıgını kazanırsam Sefoyu getırcem demıs sefoda bunu gormus gelmıs elınden tutarak merdıvenlerden ınıyor :KK70: baktım burnumun ucu sızlıyor gozlerım dolmus :KK70: bazen boyle cok sacma sebepsız seylere duygusallasıyorum ya bıde hamıle olsam yandım :KK70: :KK70:
Ben de öyleyim. Hatta bugün çok kötü bişey oldu. Bizim iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var. Cuma saati herkes namaza gitmiş onlar kalmış. Biri fenalaşmış. Kalp krizi. Kimse yok indim hemen kalp masajı falan. İlk Yardım biliyorum. Götürdüler çocuğu genç bi de. İçim ezildi çok etkilendim. Ağla ağla çocuk gittikten sonra. İyiymiş çok şükür anjiyo yapacaklarmış. 😭

Kizlar pazar gününü bekleyemedim test yaptım pozitif hemen evin yakınında tıp merkezi vardı kan verdim 18 değerim sat 15 Kasım normal mi düşük olması değerin
Tebrik ederim canım gayet iyi daha adetine var çünkü sağlıklı ilerlesin inşallah iki gün sonra tekrar ver iki katına artarsa gayet iyi 😍😍

Stresten de olabilir doğru diyorsun sağol canım İnşallah kötü bişey yoktur
İçin ferah tut bol bol dua et stresden uzak durmaya çalış tabi biraz zor ama dene bol bol dinlen güzel şeyler izle herşeyin başı stres bende ne zaman strese girsem karnım ağrır dikkat et kendine bebişinde hisseder iyi değil önce stresden uzak durman gerek

X