- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.821
Yapıcam tabiii ki pazarı bekliyorum saat 6:15 ateş ölçüsünden sonra test zamanıYapacak yapacakfnd_50
Yapıcam kuzum evetCanım sen pazar günü test yapacak mıısn ?
İnşallah canım benim ya son günler bakalım ne olacakGüzel gidiyor canım bugün de yükselmiş az kaldı
Yaaa mesajınızı görünce umut doldum bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldum ovülasyon ile yumurta takibi yapıyorum muhtemelen pazar günü pik olur diye düşünüyorum ne güzel 1 adet sonrası hamiş olmuşsunuz darısı bize inşallahYumurtlamamın 9-10 en fazla 11. Günündeyim normal şartlarda ama geçen ay kürtaj sonrası ilk reglimdi düzenimde değişmiş olabilir
Sıkıyorum sıkıyorum teste katılayım barı bembeyaz çıkarımda rahatlıkla adetımı olayımYapıcam tabiii ki pazarı bekliyorum saat 6:15 ateş ölçüsünden sonra test zamanı
Senin ki bugün yükselmiş benim standart:) bide dünden beri reglime benzer ağrılarım oluyor, hayır olsun umarım hayra çıkarızİnşallah canım benim ya son günler bakalım ne olacak
Her sabah 06:15 te mi uyanıyorsun kuzum valla helal olsun:)Yapıcam tabiii ki pazarı bekliyorum saat 6:15 ateş ölçüsünden sonra test zamanı
Canım ateş tablon nasıl düşüş felan varmı belki adet olmayacaksın niye hemen kötü düşünüyorsun yaSıkıyorum sıkıyorum teste katılayım barı bembeyaz çıkarımda rahatlıkla adetımı olayımsende hamıle çıkarsan kı bence yüksek ıhtımal pozitifbiri ile beni sık sık olduğum topiğe zıyarete gelin emi
Kürtaj sonrası daha kolay oluyo diyolar rhim temizlendiği içinYaaa mesajınızı görünce umut doldum bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldum ovülasyon ile yumurta takibi yapıyorum muhtemelen pazar günü pik olur diye düşünüyorum ne güzel 1 adet sonrası hamiş olmuşsunuz darısı bize inşallah
Belirtilerin neydi canım, benimde çatlamam olalı 11. Gün bugün 2 gündür regle benzer bi bel ağrım oluyor ince ince ama acılı şiddetli değil,Kürtaj sonrası daha kolay oluyo diyolar rhim temizlendiği içininşallah sizinde olur en kısa zamanda şimdi kanımı verdim bekliyorum
Ne güzel canım darısı bizlere artık inşallahSağol canım yumurtlamanın 10. Günü çıkıyor deniliyor ama dediğim gibi ben öğrendiğimde regle 8 gün vardıgarip
Canım dün akşam yaptım on dk bekledim çıkmadı bişey çöpe salladım bugün regli olöayı bekliyorum bezdummm
Kuzum tabloda bugun bısey yok , ama benım tutmayacagı bellı zaten bu agrıda basladıysa tamamdır benım ısım uc gune bellı olur demıstı dersın :)Canım ateş tablon nasıl düşüş felan varmı belki adet olmayacaksın niye hemen kötü düşünüyorsun ya
o regle benzer ağrı bende daha yeni yeni azalıyor :) Bilmem anlatabildim mi :)Yine başladı kızlar regl ağrısı gibi ağrı hiç bu şekilde önceden ağrı hissetmedim ben. Hep ağrım olur sonra 2-3 saati bulmaz regli olurdum. Bata bugün hariç 4 kaldı salı günü. İnş hamilelik belirtisidir
Anam sanki cezaevindesin oldu olacak temiz çamaşır da getirek mi AyşomSıkıyorum sıkıyorum teste katılayım barı bembeyaz çıkarımda rahatlıkla adetımı olayımsende hamıle çıkarsan kı bence yüksek ıhtımal pozitifbiri ile beni sık sık olduğum topiğe zıyarete gelin emi
Üzülme canım amin İnşAllah bu ay herkes aynı yaa hepimiz aynıyızHayırlısı olsun diyecek birşey kalmadı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.
çamasıra gerek yok test falan getır daha makbule gecero regle benzer ağrı bende daha yeni yeni azalıyor :) Bilmem anlatabildim mi :)
Anam sanki cezaevindesin oldu olacak temiz çamaşır da getirek mi Ayşom
çamasıra gerek yok test falan getır daha makbule gecerkız anam bana en son lısedekı dostlarım ayşom derdı ya duygusallastım
stokları tuketecegım bu gıdıslePTT Avm den devam ederiz biz sana o zamanAyşo da bana Şener Şen filmlerini hatırlatır çok severim ondan canoo, güloo Ayşooom
Bende ilk sol kaşık ağrısı ve uyku hali vardı, sonra ağrı belime de vurdu sızlama gibi, bu arada kremsi beyaz akıntım vardı baya çoktu. Şimdi akıntı kesildi. Hafif midem bulanıyo açken ama azBelirtilerin neydi canım, benimde çatlamam olalı 11. Gün bugün 2 gündür regle benzer bi bel ağrım oluyor ince ince ama acılı şiddetli