Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yumurtlamamın 9-10 en fazla 11. Günündeyim normal şartlarda ama geçen ay kürtaj sonrası ilk reglimdi düzenimde değişmiş olabilir
Yaaa mesajınızı görünce umut doldum bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldum ovülasyon ile yumurta takibi yapıyorum muhtemelen pazar günü pik olur diye düşünüyorum ne güzel 1 adet sonrası hamiş olmuşsunuz darısı bize inşallah 😍

Yapıcam tabiii ki pazarı bekliyorum saat 6:15 ateş ölçüsünden sonra test zamanı😂
Sıkıyorum sıkıyorum teste katılayım barı bembeyaz çıkarımda rahatlıkla adetımı olayım :KK70: sende hamıle çıkarsan kı bence yüksek ıhtımal pozitifbiri pozitifbiri ile beni sık sık olduğum topiğe zıyarete gelin emi 😂

Sıkıyorum sıkıyorum teste katılayım barı bembeyaz çıkarımda rahatlıkla adetımı olayım :KK70: sende hamıle çıkarsan kı bence yüksek ıhtımal pozitifbiri pozitifbiri ile beni sık sık olduğum topiğe zıyarete gelin emi 😂
Canım ateş tablon nasıl düşüş felan varmı belki adet olmayacaksın niye hemen kötü düşünüyorsun ya

Yaaa mesajınızı görünce umut doldum bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldum ovülasyon ile yumurta takibi yapıyorum muhtemelen pazar günü pik olur diye düşünüyorum ne güzel 1 adet sonrası hamiş olmuşsunuz darısı bize inşallah 😍
Kürtaj sonrası daha kolay oluyo diyolar rhim temizlendiği için 😇 inşallah sizinde olur en kısa zamanda 😇 şimdi kanımı verdim bekliyorum🥲

Yine başladı kızlar regl ağrısı gibi ağrı hiç bu şekilde önceden ağrı hissetmedim ben. Hep ağrım olur sonra 2-3 saati bulmaz regli olurdum. Bata bugün hariç 4 kaldı salı günü. İnş hamilelik belirtisidir
o regle benzer ağrı bende daha yeni yeni azalıyor :) Bilmem anlatabildim mi :)

Anam sanki cezaevindesin oldu olacak temiz çamaşır da getirek mi Ayşom :KK70:

Hayırlısı olsun diyecek birşey kalmadı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.🙁
Üzülme canım amin İnşAllah bu ay herkes aynı yaa hepimiz aynıyız 😅❤️ Hepimize dua ediyorum bol bol sende et birisininki kabul olacak muhakkak Rabbimin vardır bir bildiği seninde ilk bebeğin mi olacak olursa benim gibi

o regle benzer ağrı bende daha yeni yeni azalıyor :) Bilmem anlatabildim mi :)

Anam sanki cezaevindesin oldu olacak temiz çamaşır da getirek mi Ayşom :KK70:
çamasıra gerek yok test falan getır daha makbule gecer :KK70: kız anam bana en son lısedekı dostlarım ayşom derdı ya duygusallastım

PTT Avm den devam ederiz biz sana o zaman :KK70: Ayşo da bana Şener Şen filmlerini hatırlatır çok severim ondan :KK70: canoo, güloo Ayşooom :KK70:
çamasıra gerek yok test falan getır daha makbule gecer :KK70: kız anam bana en son lısedekı dostlarım ayşom derdı ya duygusallastım

Belirtilerin neydi canım, benimde çatlamam olalı 11. Gün bugün 2 gündür regle benzer bi bel ağrım oluyor ince ince ama acılı şiddetli
Bende ilk sol kaşık ağrısı ve uyku hali vardı, sonra ağrı belime de vurdu sızlama gibi, bu arada kremsi beyaz akıntım vardı baya çoktu. Şimdi akıntı kesildi. Hafif midem bulanıyo açken ama az

X