- 23 Ekim 2022
- 140
- 340
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.801
İki rekat kıldım ben canımCanım sana özele yazmak olmuyor..nafile namazını kaç rekat kılıyordun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki rekat kıldım ben canımCanım sana özele yazmak olmuyor..nafile namazını kaç rekat kılıyordun?
Maşallah canım sen eylülde evlendikten itibaren gebe kalmışsın zaten ekimde de kimyasal geçirdim demişsin kasımda da gebelik oluşmuş Allah sağlıkla devamını getirsin kucağına almak ta nasip olsun inşallah tabiki herşey Allah tan ol derse olur ama senin maşallah yokmuş bir problemin kimyasal olması normal yeni evlilik ve bir sürü hormon değişimi falan. Allah yıllarca uğraşıp hasret çekenlere de versin inşallah. Benim teyzem kadar güzel müslğmanlığı ibadetini yaşayan bir insan görmedim ben hayatım da ama Allah vermedi şimdi bir sürü öğrenciye çocuğa gizli gizli burs veriyor yardım ediyor . Herşey Allah tan yani sadece dua ile olsaydı malesef şeytan gibi katiller pisliklerin ya da şu 6 yaşında kızını evlendiren şerefsiz sözde müslümana çocuk vermezdi hiç olmazdı olmamalıydı . Allah herşeyin hayırlısını versin verdiği de vermediği de hayıra çıksınEvet 23 yaşındayım 24e ocakta gireceğim inşallah 3 aylık evliyim
Tamam canımİki rekat kıldım ben canım
Ayy tam içimdekileri yazdın..benim eşim camide namazını kılar evimizde içki yok..haramdan uzakız..hep dua..sureler..zikrler..ama olmuyor yine şükür bu günümüze..geç oluyor güzelleşdiriyor demek.Maşallah canım sen eylülde evlendikten itibaren gebe kalmışsın zaten ekimde de kimyasal geçirdim demişsin kasımda da gebelik oluşmuş Allah sağlıkla devamını getirsin kucağına almak ta nasip olsun inşallah tabiki herşey Allah tan ol derse olur ama senin maşallah yokmuş bir problemin kimyasal olması normal yeni evlilik ve bir sürü hormon değişimi falan. Allah yıllarca uğraşıp hasret çekenlere de versin inşallah. Benim teyzem kadar güzel müslğmanlığı ibadetini yaşayan bir insan görmedim ben hayatım da ama Allah vermedi şimdi bir sürü öğrenciye çocuğa gizli gizli burs veriyor yardım ediyor . Herşey Allah tan yani sadece dua ile olsaydı malesef şeytan gibi katiller pisliklerin ya da şu 6 yaşında kızını evlendiren şerefsiz sözde müslümana çocuk vermezdi hiç olmazdı olmamalıydı . Allah herşeyin hayırlısını versin verdiği de vermediği de hayıra çıksın
Amin inşallah ama ben duanın sakinleştirici gücüne sonsuz inanıyorum. Ben dua ettim oldu demedim bunu sadece Allah bilir ibadet beni motive etti stresimi azalttı. Ben kendi kaygılarımdan böyle uzaklaştımMaşallah canım sen eylülde evlendikten itibaren gebe kalmışsın zaten ekimde de kimyasal geçirdim demişsin kasımda da gebelik oluşmuş Allah sağlıkla devamını getirsin kucağına almak ta nasip olsun inşallah tabiki herşey Allah tan ol derse olur ama senin maşallah yokmuş bir problemin kimyasal olması normal yeni evlilik ve bir sürü hormon değişimi falan. Allah yıllarca uğraşıp hasret çekenlere de versin inşallah. Benim teyzem kadar güzel müslğmanlığı ibadetini yaşayan bir insan görmedim ben hayatım da ama Allah vermedi şimdi bir sürü öğrenciye çocuğa gizli gizli burs veriyor yardım ediyor . Herşey Allah tan yani sadece dua ile olsaydı malesef şeytan gibi katiller pisliklerin ya da şu 6 yaşında kızını evlendiren şerefsiz sözde müslümana çocuk vermezdi hiç olmazdı olmamalıydı . Allah herşeyin hayırlısını versin verdiği de
Amin inşallah ama ben duanın sakinleştirici gücüne sonsuz inanıyorum. Ben dua ettim oldu demedim bunu sadece Allah bilir ibadet beni motive etti stresimi azalttı. Ben kendi kaygılarımdan böyle uzaklaştım üsttede bir arkadaş abdestle birliktelik tavsiye etmiş bende kendi deneyimimi paylaşmak istedim
Çok güzel canım dua kadar güzel motive edici bişey yok zaten en güzel dost en güzel yar en güzel derttaş Allahtır. Allah daim etsin inşallahAmin inşallah ama ben duanın sakinleştirici gücüne sonsuz inanıyorum. Ben dua ettim oldu demedim bunu sadece Allah bilir ibadet beni motive etti stresimi azalttı. Ben kendi kaygılarımdan böyle uzaklaştım
Amin rabbim isteyen herkese en kısa zaman hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinÇok güzel canım dua kadar güzel motive edici bişey yok zaten en güzel dost en güzel yar en güzel derttaş Allahtır. Allah daim etsin inşallah
Bende reglı olayım beeo nun arı sütü polenını alıcam bakalım benım bu ay tırtİyi maşAllah canım banada adetim dün bitti hormon testi vs her şeyim temiz çıktı bu ay yeniden başladım çalışmalara İnşAllah hayırlı sağlıklıca olur yaa bikaç yapmak istediğim kürler vs var bal arısütü polen gibi İnşAllah olumlu sonuç verir
Hayırlısı olsun diyecek birşey kalmadı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.Olsun canım benimde aynı oldu senle adet oldum sonra sakın kafana takma çünkü takınca adet gecikiyor daha kötü bir şey
Canım sen kaç gün kala yapıp öğrenmiştin şuan bile daha 5günün var yumurtlaman erken mi oldy ondan mı yoksa geç mi adet oluyorsunEki Görüntüle 3174314 Bu da bugünün testi kozlar sanki düne göre daha silik ama markası başka belki ondandır, testin üzerinde bhcg 25 ve üzerini algılar yazıyordu bende bhcg en az 25 Şuan diye sevindim biraz bundan bitane daha aldım yarında onu yaparım, hergün test yapıyorum çizgi hala var mı diye malum regli 14 Aralık hala çok var, kan testini tam 14 ün de vereyim diyorum kesin olsun diye
30 günde oluyorum canım ben 3 gün önce gördüm testte, belkide erken yumurtladım bilmiyorum, ama Şuan kaset testte bile çok net çıktıCanım sen kaç gün kala yapıp öğrenmiştin şuan bile daha 5günün var yumurtlaman erken mi oldy ondan mı yoksa geç mi adet oluyorsun
Yumurtlamamın 9-10 en fazla 11. Günündeyim normal şartlarda ama geçen ay kürtaj sonrası ilk reglimdi düzenimde değişmiş olabilirCanım sen kaç gün kala yapıp öğrenmiştin şuan bile daha 5günün var yumurtlaman erken mi oldy ondan mı yoksa geç mi adet oluyorsun
30 günde oluyorum canım ben 3 gün önce gördüm testte, belkide erken yumurtladım bilmiyorum, ama Şuan kaset testte bile çok net çıktı
Anladım canım bende geç adet oluyorum 30-31-32-33 böyle değişiyor arada ondan sordum acaba geç adet olanlar erken mi öğreniyor diye teşekkür ederim sağlıklı ilerlesin inşallah bebişinYumurtlamamın 9-10 en fazla 11. Günündeyim normal şartlarda ama geçen ay kürtaj sonrası ilk reglimdi düzenimde değişmiş olabilir
Sağol canım yumurtlamanın 10. Günü çıkıyor deniliyor ama dediğim gibi ben öğrendiğimde regle 8 gün vardı garipAnladım canım bende geç adet oluyorum 30-31-32-33 böyle değişiyor arada ondan sordum acaba geç adet olanlar erken mi öğreniyor diye teşekkür ederim sağlıklı ilerlesin inşallah bebişin
Dur bakalım ya pazara kadar sık dişiniYok ben bu agrıyı tanıyorum pazara kadar olmazsam adet fnd_50 katılırım sıze organıze eden ben katılamayacak gıbı duruyorum