- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.781
9 veya 11 canımCanim yumurtlamanın kaçıncı gunundesin ki bu kadar belirgin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 veya 11 canımCanim yumurtlamanın kaçıncı gunundesin ki bu kadar belirgin ?
Olacak gıbıyım kesın yanı bu agrı oyle bı agrı degılNoldu kız adet mi oldun yoksa
Ben bat bitince 2 sonra ovulasyon yaptık ilk defa duydum denemek istedim hergün değil de 2 günde bir ben ilişki olduSağol canim bu sefer olmazsa bi denerim
Pik olunca üst üste mi yaptın peki ben adetimin bittiği günden beri gün aşırı yapıyorum ve yumurtlama olduğunu düşündüğüm zaman üç gün üst üste yaptım ama işte bu durum olunca kafa karışıklığı oldu hayırlısı artık
Kuzu bu koyulukta sanmam pek ama testın var takıp et :)Kaç gün önce yaptırdın acaba, benim daha 5 gün varda kimyasal felan çıkarsa diye korkuyorum
Maşallah canim cok belirgin.9 veya 11 canım
Evet 1.32 4 Aralık sonuç tuCanim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan testin 1.32den sonra mı yükseldi ne zaman yükseldi bir de benim de 2 çıktı kanda ama idrar testlerinde kac tane yaptim hep silik ikinci cizgi çıkıyo delircem artık
Ah inşallah canım ya nasıl korkuyorum bir bilsen sanki regli günüm gelince regli olacakmışım gibi bir his varKuzu bu koyulukta sanmam pek ama testın var takıp et :)
Ay keşke nası sevinirim ama değerle ilgili değil diyorlar arkadaşlarMaşallah canim cok belirgin.
İkiz bile olabilir
Kaç gün önce yaptırdın acaba, benim daha 5 gün varda kimyasal felan çıkarsa diye korkuyor
dün yaptırdım 11 aralık batKaç gün önce yaptırdın acaba, benim daha 5 gün varda kimyasal felan çıkarsa diye korkuyorum
Kaç yaşındasın merak ettim bide 11 09 2022 evlilik tarihin miBende inanıyorum abdestin faydasına beraberliğimden önce Allahım bu birliktelikten bize sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eyle diye de dua etmiştim nafile namaz kılıp. Yumurtlama günümdü bu arada. Çok şükür şuan gebeyim ve kan değerlerim yükseldikçe bile hastaneden geldikçe normal namazımın arkasından şükretmek için nafile namaz kılıyorum. İnancıma göre bana çok umut veriyor ve motive ediyor. Test yaptığımda bile abdestli olmaya özen göstermiştim evde de hastanede de inanın rahatlatıyor insanı
Ne güzel duaymış bizlerle paylaştığın için teşekkürler canım"Alıntı"
İlk okuduğumda beni hıçkırarak ağlatmış bir dua idi Kenzül Arş duası. Diyordu ki orada,
"Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Muhammed sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.
Ben de haddim olmayarak bu duaya şunları ekledim zaman zaman : " Hz Zekeriya sana hangi isminle seslendi de sen ona Yahya' yı evlat olarak nasip ettiysen o isminin hürmetine..." Diyelim dünyevi bir sıkıntım var kendimi çaresiz hissediyorum bu kez de şu cümleyi ekliyorum hala " Yusuf o kuyuda sana kangi isminle seslendi de onu kuyudan kurtarıp Mısır'a sultan yaptıysan o ismin hürmetine..."
Dualarını işitmekten pek memnun olduğun bütün peygamberlerininin hürmetine sıkıntı içinde olan bütün aciz kullarının sıkıntılarını ve hacetlerini gider Allah'ım, bu gecenin hatrına kederden sıkılan gögüslerini ferahlat. Hastalıktan bitap düşmüş kullarına şifa ihsan et
Evet 23 yaşındayım 24e ocakta gireceğim inşallah 3 aylık evliyimKaç yaşındasın merak ettim bide 11 09 2022 evlilik tarihin mi
İyi maşAllah canım banada adetim dün bitti hormon testi vs her şeyim temiz çıktı bu ay yeniden başladım çalışmalara İnşAllah hayırlı sağlıklıca olur yaa bikaç yapmak istediğim kürler vs var bal arısütü polen gibi İnşAllah olumlu sonuç verircok sukur ıyıyım kuzum dun son ılacımı ıctım beklıyoruz ıste herkes gıbı bat gününü ben cok beklemiyorum ama
Çocuk için acele etmiyor musun diyeceksinizdir ama yakın akrabalarım da uzun süre gebe kalamama durumu var yıllarca bu psikolojiyle ya olmazsa korkusu vardı bende birde malum ilk aydan gebe kalıp kimyasalla sonuçlanmıştıEvet 23 yaşındayım 24e ocakta gireceğim inşallah 3 aylık evliyim
Olmadı be asko pozitifbiri özlıcımm seni
Olsun canım benimde aynı oldu senle adet oldum sonra sakın kafana takma çünkü takınca adet gecikiyor daha kötü bir şeyMalesef canım kanda negatif çıktı ☹
Canım sana özele yazmak olmuyor..nafile namazını kaç rekat kılıyordun?"Alıntı"
İlk okuduğumda beni hıçkırarak ağlatmış bir dua idi Kenzül Arş duası. Diyordu ki orada,
"Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Muhammed sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.
Ben de haddim olmayarak bu duaya şunları ekledim zaman zaman : " Hz Zekeriya sana hangi isminle seslendi de sen ona Yahya' yı evlat olarak nasip ettiysen o isminin hürmetine..." Diyelim dünyevi bir sıkıntım var kendimi çaresiz hissediyorum bu kez de şu cümleyi ekliyorum hala " Yusuf o kuyuda sana kangi isminle seslendi de onu kuyudan kurtarıp Mısır'a sultan yaptıysan o ismin hürmetine..."
Dualarını işitmekten pek memnun olduğun bütün peygamberlerininin hürmetine sıkıntı içinde olan bütün aciz kullarının sıkıntılarını ve hacetlerini gider Allah'ım, bu gecenin hatrına kederden sıkılan gögüslerini ferahlat. Hastalıktan bitap düşmüş kullarına şifa ihsan et
aminnnnnn yürekten teşekkür ediyorum bu güzel alıntıyı paylaştığın için. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar ve inşirah ferahlığı nasip etsin"Alıntı"