Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar kabızlık da belirti bu arada :) Progesteron şu an keçi b.ku gibi yapmama sebep oluyor :KK70: ben ki günde 3 kez büyük abdeste çıkan adam 2 güne bir bazen 3 güne bir mahfoldum inanın...

Yavrum senin ateş de güzel gidiyor 2 gün daha sabret test yap derim ben :) bir de şu tablonu bir kez yükle kız 😂
Ay bende hergün sabah çıkıyodum dün çıkamadım 🥲 bugünde zar zor🥲

1C96AA02-5526-4B44-8B7D-346350C3D8AB.jpeg
Bu da bugünün testi kozlar😇 sanki düne göre daha silik ama markası başka belki ondandır, testin üzerinde bhcg 25 ve üzerini algılar yazıyordu😇 bende bhcg en az 25 Şuan diye sevindim biraz 🥰 bundan bitane daha aldım yarında onu yaparım, hergün test yapıyorum çizgi hala var mı diye 😢 malum regli 14 Aralık hala çok var, kan testini tam 14 ün de vereyim diyorum kesin olsun diye 🥲

Hanımlar yumurtlama da göğüs ağrısı yaşayan var mı ve şişlik?
Tekrar mı yumurtlama oluyor veya geçen hafta yumurtlamadım mı onu anlamaya çalışıyorum ona göre ne zaman test yapıcamı hesaplicam 🙄
3 adet önce yumurtlamadan regle kadar deli gibi hassastı göğüslerim. Bu iş her ay farklı oluyor bende bir ay ağrım oluyorsa bir ay olmuyor mesela

Ahhhh ah nerde kuzu zayıflıgı kim kaybetmiş de ben bulacam :KK70: ben 160 boyum 63 kgydum. Geçen tartıldım 64.5 olmuşum şişlikten de olabilir. Sigarayı bıraktıgımdan da almış olabilirim.
Yaaaa onla ilgisi yokmuş o zaman ,😊
Ben tuvalete çok cikamadigimdan kilo yapıyor sanıyordum :KK70:

N Ncct canım tekrar tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin İn şa Allah..dediğin abdestide bende denicem bakalım🙌🏻
Bende inanıyorum abdestin faydasına beraberliğimden önce Allahım bu birliktelikten bize sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eyle diye de dua etmiştim nafile namaz kılıp. Yumurtlama günümdü bu arada. Çok şükür şuan gebeyim ve kan değerlerim yükseldikçe bile hastaneden geldikçe normal namazımın arkasından şükretmek için nafile namaz kılıyorum. İnancıma göre bana çok umut veriyor ve motive ediyor. Test yaptığımda bile abdestli olmaya özen göstermiştim evde de hastanede de inanın rahatlatıyor insanı

Eki Görüntüle 3174314 Bu da bugünün testi kozlar😇 sanki düne göre daha silik ama markası başka belki ondandır, testin üzerinde bhcg 25 ve üzerini algılar yazıyordu😇 bende bhcg en az 25 Şuan diye sevindim biraz 🥰 bundan bitane daha aldım yarında onu yaparım, hergün test yapıyorum çizgi hala var mı diye 😢 malum regli 14 Aralık hala çok var, kan testini tam 14 ün de vereyim diyorum kesin olsun diye 🥲
Nerdeyse seninle aynı gün adetimiz hemen çıkmış erken yumurtlama olmuş sanırım senin

Bende inanıyorum abdestin faydasına beraberliğimden önce Allahım bu birliktelikten bize sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eyle diye de dua etmiştim nafile namaz kılıp. Yumurtlama günümdü bu arada. Çok şükür şuan gebeyim ve kan değerlerim yükseldikçe bile hastaneden geldikçe normal namazımın arkasından şükretmek için nafile namaz kılıyorum. İnancıma göre bana çok umut veriyor ve motive ediyor. Test yaptığımda bile abdestli olmaya özen göstermiştim evde de hastanede de inanın rahatlatıyor insanı
Ben duymamıştım..bu ay bende öyle denicem..bu arada tebrik ediyorum..kucağınıza almayı Allah nasip etsin canım

Ben duymamıştım..bu ay bende öyle denicem..bu arada tebrik ediyorum..kucağınıza almayı Allah nasip etsin canım
Amin inşallah ekim ayında kimyasal yaşamıştım ondan sonra korkularım başlamıştı ya tekrar hamile kalamazsam diye asıl amacım korkularımdan uzaklaşmaktı hamilelik için çok acele etmiyorduk ama olursa da çok çok sevinirdik Allah nasip etti inşallah isteyen herkeze kolaylıkla sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip eder çok içten dua ediyorum bunun için

Amin inşallah ekim ayında kimyasal yaşamıştım ondan sonra korkularım başlamıştı ya tekrar hamile kalamazsam diye asıl amacım korkularımdan uzaklaşmaktı hamilelik için çok acele etmiyorduk ama olursa da çok çok sevinirdik Allah nasip etti inşallah isteyen herkeze kolaylıkla sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip eder çok içten dua ediyorum bunun için
Bende kürtajdan sonra hala korkuyorum yine aynısını yaşıcam diye.Amin Allah.

Eki Görüntüle 3174314 Bu da bugünün testi kozlar😇 sanki düne göre daha silik ama markası başka belki ondandır, testin üzerinde bhcg 25 ve üzerini algılar yazıyordu😇 bende bhcg en az 25 Şuan diye sevindim biraz 🥰 bundan bitane daha aldım yarında onu yaparım, hergün test yapıyorum çizgi hala var mı diye 😢 malum regli 14 Aralık hala çok var, kan testini tam 14 ün de vereyim diyorum kesin olsun diye 🥲
yaaa hayırlı olsun bebıs var benımde regl ıme varken yaptırdım soyle dusun ıdrar da cıkan kan da haylı haylı cıkar

Canim yumurtlamanın kaçıncı gunundesin ki bu kadar belirgin ?

X