Ben 27.28 günde bie oluyorum cnm ben aslında saçma gelicek ama 1 aralıktan beri yapıyorum test bat en son 14 kasımdı 26 Kasım yumurtlama oldu ama ben erken test alıp 1 aralıkta yaptım ama böyle telefonun ışığı ile görüyordum bende işte 4 Aralık Pazar akşamı kan verdim öğrendim negatif 1.32 yazıyordu o gece kustum dedim hastayım ondan dır griptim sonra tekrar ertesi günü 5 aralıkta test yapmak istedim bu pahalı olanlardan erken gebelik testi pozitif gördüm dedim hadi ben kafayı yedim
terstlerde benle beraber mi yedi dedim birde yazılarda erken gebelik testi işte çoğu insanı yanıltmış dedim gitti para hata artık
inanmayıp gene test aldım gene pozitif dedim şaka gibi yani Rabbim den ümid kesilmezmiş ben o gece negatif görünce ağladım ama eşim görmesin diye salonda uyuyan ilk defa ben oldum şükür diyim inşallah keseyi görürüm kalp atışını duyarım şimdi onu tek sıkıntı yapıyorum aslında anladım başlı başına sürekli bir bekleyiş içersindesin hamileyim deyip gerilmek için gene işte 2 hafta hadi kese görülse bebek kalp atışı derken hayırlısı diyorum cnm
Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah uzun oldu hakını helal et