Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kızzz tasuu bızım grupta uc arkadas ucumuzde aynı ay hamıle kaldık arkadaslarımızdan bırı 9 gun önceden silik gormeye basladı , ben 4 gün once var yok arası bısey gordum dıger arkadasım adetten bır gun sonra cok cok sılık gördü... bizde oyle dedık ıkızmı yoksaa ama erken yumurtladıgını dusunduk şimdi 4 yasında o bebe okadar zekı akıllı kı bızımkılere nazaran gercekten ilerisinde :KK70:anasının kendının ismini yazabiliyor falan :KK70: bende dıyorum bunun boyle olacagı en basından bellıydı zaten :KK70:
Adam olacak çocuk hücreykenden bellii🤪🤪 :KK70:

Ben sırayla okumaya çalışıyorum hepinizi tek tek merak ediyorum, mahallenin camdan içeri girmeyenler gibiyim 😅😅😅
Kız nesini merak ediyorsun, hepsi aynı bebe varsa var diyecek yoksa yok diyecek 🙃🙃🙃
Camdan bakanlar gibi oluyor bazen demi aaaa neler olmuş yaaa diyip bende öyle oluyorum işten eve gelip yemek yedikten sonra böyle uuu baya sayfa birikmiş diyip okuyorum 🤩

İlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Darısı başımıza inşallah 🤲benimde 5 gün kaldı inş bende güzel haberler veririm 🥰

Papatyamaviss Papatyamaviss bacikp şimdi bu geceyi de değerlendirelim mi hoş ben son ana kadar devamke modundayım 🤪🤪🤪şimdi çatlama olunca ne olacak ateş düşecek mi çıkacak mı? Ya da nasıl seyretmesi gerekiyor?
yuksek seyretmesı gererkıyor ama sen agızdanda olcmuyorsun kı nasıl yorum yapakk :KK70: değerlendı bugunude :KK70:

X